Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[AR-GE]Mekanik Mesleği sorunsalı

Başlatan ThePhenom, 28 Ocak 2020, 13:36:11
Okunma sayısı 578 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [AR-GE]Mekanik Mesleği sorunsalı
« Yanıtla #10 : 28 Ocak 2020, 17:33:16 »
bilmiyorum valla ben her gün g5 aracın hurda parasını ödüyordum, acaba bende mi problem var
mekanik mesleğine girerken bu riski alıyorsunuz, defalarca değişiklik yapılmayacağı söylendi

Çevrimdışı EmirCE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Ağustos 2022, 04:40
Toplam oynama: 173 gün, 7 saat
« Yanıtla #11 : 28 Ocak 2020, 19:50:07 »
Belliki 10 level olmuşsun ve hemen mekaniğe başvurmuşsun, ve gelip bu arge'ı açmışsın. şöyle diyeyim bu meslek hemen kar edilecek bir meslek değil, kar eden ediyor, biraz sabırlı olman lazım, bide gold vip değilsen mekaniğe girmemen gerektiğini kimse söylemedi galiba. sopayla araç kapısı kırılsın demişsin, oldu o zaman bütün araçlar mekaniklik olsun? Bir bullet'ı g5 yapmanın parasıda gayet yeterli diye düşünüyorum. + olarak gerçek hayat demişsin, her şeyi gerçek hayata göre ayarlasaydık ne olacağını hepimiz biliyoruz. /araclarim sisteminin kaldırılmasıda çok mantıksız geldi, boş bir a r g e
Katılıyorum

Çevrimdışı Microsoft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 21:36
Toplam oynama: 105 gün, 6 saat
« Yanıtla #12 : 28 Ocak 2020, 19:56:57 »
Zamanında mekanik mesleğine katılmıştım ve şu anda tam 1 milyona yakın bir para almıştım şu anda fiyatlar düştü artık çalınacak araç bulmak zor o yüzden artık kimse pek yeltenmiyor mekanik mesleğine birde her araç eğer saklanma olmazsa ciddi bir sıkıntıya sokar sunucuyu ve bilgisayarları kasma lag gibi sıkıntılar yaratır.mekanik mesleği bence parası arttırılması sadece şu anda yeterli olacaktır mekanikler için elinde sonunda bir araç bulup çalıyorsun.

Çevrimdışı ThePhenom

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Mayıs 2022, 00:27
Toplam oynama: 15 gün, 18 saat
« Yanıtla #13 : 28 Ocak 2020, 22:00:50 »
Zamanında mekanik mesleğine katılmıştım ve şu anda tam 1 milyona yakın bir para almıştım şu anda fiyatlar düştü artık çalınacak araç bulmak zor o yüzden artık kimse pek yeltenmiyor mekanik mesleğine birde her araç eğer saklanma olmazsa ciddi bir sıkıntıya sokar sunucuyu ve bilgisayarları kasma lag gibi sıkıntılar yaratır.mekanik mesleği bence parası arttırılması sadece şu anda yeterli olacaktır mekanikler için elinde sonunda bir araç bulup çalıyorsun.
bu açıdan düşününce server için sorun olabilir sonuçta oyuncu sayısı bi hayli fazla her 5 kişinin 1 arabası olsada serveri bu kastırır doğru bencede fiyatlarda küçük bir artış olursa yine yüzümüz güler en azından

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #14 : 29 Ocak 2020, 11:18:32 »
Mekanik mesleği diye bir meslek artık yok. Tüm güncellemelerle RP dışında çıkıp engellediler. Ben öylesine mekaniğim, IC sevmediğim birinin aracını görünce mekanik etmeye çalışıyorum, yoksa bu mesleği gelir kapısı diye kullanan yok. Uzun vadede kar ediliyor olaylarını da geçin, yan meslek ek meslek gibi düşünün oda kalmışsa.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2020, 05:54:58 »
fiyatlar ufak artabilir, artar ise baştan bir değişime uğraması güzel olur mekanikliğin mesela bence kolay isteyen olabiliyor mekaniği şartlar değişip az ama öz kişiler kullanabilir veya role dökülebilir şehirde aktif mekanikciler olur ona araç mekanikletilir parayı sana verir sende ona kâr payı verirsin gibi olabilir.

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 157 gün, 13 saat
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2020, 06:51:10 »
Bunun ucu bana feci dokunmuyor, ben lüks araç sahibi değilim, sadece sultanım var, ben bullet, turismo, infernus sahipleri için burda savunma yapıyorum dostum. Her şeyi reel'a bağlayıp oyun zevkini arttıramazsın, bu mümkün değil, sopayla araba kapısı kırmak nedir? bir açıklasana, aşırı saçma. Ve araç saklama olayı gayet mantıklı bence, günde 2-3'e çevrilirse çok kötü ve saçma olur, ben sadece sana bir tavsiye ve bizler için bir savunma yaptım. "Herşeyi gerçek hayata mı uyarlayacaz moruq" diye bir cümle kurmadım, mekanik olmadan önce sen kullandıysan bilemem. 10 seviye olup mekanik'e gidip mekanik olup gelip böyle arge açan çok kişiyle tartışma yaptım ve yapacağımda, mekanik şuan gayet iyi, ne bekliyorsun? çaldığın bir sultan'dan direk kar etmek mi istiyorsun? bırakta zor bir meslek olsun mekaniklik, git tırcılık felan yap ne uğraşıyorsun, beceremiyorsan yapma mesleği.
sakin kankam sakin :DD