Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[AR-GE]Mekanik Mesleği sorunsalı

Başlatan ThePhenom, 28 Ocak 2020, 13:36:11
Okunma sayısı 581 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ThePhenom

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Mayıs 2022, 00:27
Toplam oynama: 15 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
[AR-GE]Mekanik Mesleği sorunsalı
« : 28 Ocak 2020, 13:36:11 »
Karakter Adınız: Carlos_Wahkan
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Mekanik mesleği üzerinden öneride bulunacağım,resmen enayi mesleğiymiş 100.000$ verip aldım 1 hafta oldu daha meslek parasını çıkaramadım herkes G5 alıyor keyfine bakıyor il-legal mesleklere hiç destek sunmuyorsunuz,mesela sopa ile aracın kapısına darbe vurarak aracın kapısını kırıp (zırhlı araçlarda daha zor kırılabilir) duzkontak yapabilmek çok iyi olurdu bu sistemi görmüştüm veya G4 ve G5 yükseltmelerine ciddi bir fiyat artışı getirilebilir çok zayıf bir meslek ele avuca gelir bir para elde edemiyoruz araç saklama olayıda saçma geliyor açıkçası gerçek hayatı yansıtıyoruz sonuçta garaja koyma dışında araçların /araclarim dan saklanmasıda kaldırılmalı insanlar biraz tedirgin olmalı reelde yok olmuyor sonuçta veya kısıtlama getirilebilir 2 3 defa saklama vb. aracı fixlemek içinde kullanılan bir bug bu aslında
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
Ynt: [AR-GE]Mekanik Mesleği sorunsalı
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2020, 13:56:00 »
Belliki 10 level olmuşsun ve hemen mekaniğe başvurmuşsun, ve gelip bu arge'ı açmışsın. şöyle diyeyim bu meslek hemen kar edilecek bir meslek değil, kar eden ediyor, biraz sabırlı olman lazım, bide gold vip değilsen mekaniğe girmemen gerektiğini kimse söylemedi galiba. sopayla araç kapısı kırılsın demişsin, oldu o zaman bütün araçlar mekaniklik olsun? Bir bullet'ı g5 yapmanın parasıda gayet yeterli diye düşünüyorum. + olarak gerçek hayat demişsin, her şeyi gerçek hayata göre ayarlasaydık ne olacağını hepimiz biliyoruz. /araclarim sisteminin kaldırılmasıda çok mantıksız geldi, boş bir a r g e

Çevrimdışı ThePhenom

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2020, 15:13:44 »
Bence desteklememe nedenin bunun ucunun sana feci dokunması olmuş her cümlende bir karşıtlık görüyorum ve çıkmaza ulaşınca "Herşeyi gerçek hayata mı uyarlayacaz moruq" havasında yanıtlara başvuruyorsun,"Evet" herşeyi reele uyarlamaya çalışmalıyızki oyunun zevki artsın sen iyi okumamışsın galiba zırhı mevcut araçların kapılarının dayanıklılığı daha fazla olmalı diye belirttim zaten bunun dışında araç saklama olayıda aynı şekilde reelle bağlantılı paraya kıy git garaj al kardeşim sağa sola çarparak araçlarını bozan sonra aracı saklayarak fixleyen çok insan gördüm ve ben tamamen kaldırılsın diye üstelemiyorum en azından 2 3 defa gunluk sınırlandırma getirilmesinin yanı sıra insanların malvarlıkların sahip çıkmaları sorumluluğunuda beraberinde getirir bu

Çevrimdışı anonymous

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:56
Toplam oynama: 593 gün, 4 saat
Nada Lazic Lv.51
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Nisan 2024, 21:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2020, 15:39:34 »
Şuanda son güncelleme  restimer ile ilgili sorunun olabilir 90 dakika kullanılmadığında araç kayboluyor. Evet kar edemiyoruz. Bu yandan destekliyorum restimer gelmesi karımızı düşürürken mekanikliğe temenni bakım-güncell diyorum.

Ama sopa kırma vs olayı abartılmış.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2020, 15:46:21 »
Bunun ucu bana feci dokunmuyor, ben lüks araç sahibi değilim, sadece sultanım var, ben bullet, turismo, infernus sahipleri için burda savunma yapıyorum dostum. Her şeyi reel'a bağlayıp oyun zevkini arttıramazsın, bu mümkün değil, sopayla araba kapısı kırmak nedir? bir açıklasana, aşırı saçma. Ve araç saklama olayı gayet mantıklı bence, günde 2-3'e çevrilirse çok kötü ve saçma olur, ben sadece sana bir tavsiye ve bizler için bir savunma yaptım. "Herşeyi gerçek hayata mı uyarlayacaz moruq" diye bir cümle kurmadım, mekanik olmadan önce sen kullandıysan bilemem. 10 seviye olup mekanik'e gidip mekanik olup gelip böyle arge açan çok kişiyle tartışma yaptım ve yapacağımda, mekanik şuan gayet iyi, ne bekliyorsun? çaldığın bir sultan'dan direk kar etmek mi istiyorsun? bırakta zor bir meslek olsun mekaniklik, git tırcılık felan yap ne uğraşıyorsun, beceremiyorsan yapma mesleği.

Çevrimdışı shaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 23:58
Toplam oynama: 189 gün, 19 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 02:02
Toplam oynama: 2 gün, 10 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 00:48
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #5 : 28 Ocak 2020, 15:58:45 »
Bunun ucu bana feci dokunmuyor, ben lüks araç sahibi değilim, sadece sultanım var, ben bullet, turismo, infernus sahipleri için burda savunma yapıyorum dostum. Her şeyi reel'a bağlayıp oyun zevkini arttıramazsın, bu mümkün değil, sopayla araba kapısı kırmak nedir? bir açıklasana, aşırı saçma. Ve araç saklama olayı gayet mantıklı bence, günde 2-3'e çevrilirse çok kötü ve saçma olur, ben sadece sana bir tavsiye ve bizler için bir savunma yaptım. "Herşeyi gerçek hayata mı uyarlayacaz moruq" diye bir cümle kurmadım, mekanik olmadan önce sen kullandıysan bilemem. 10 seviye olup mekanik'e gidip mekanik olup gelip böyle arge açan çok kişiyle tartışma yaptım ve yapacağımda, mekanik şuan gayet iyi, ne bekliyorsun? çaldığın bir sultan'dan direk kar etmek mi istiyorsun? bırakta zor bir meslek olsun mekaniklik, git tırcılık felan yap ne uğraşıyorsun, beceremiyorsan yapma mesleği.
sakin kankam sakin :DD

Çevrimdışı ThePhenom

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 28 Ocak 2020, 16:10:51 »
Ben tek araç ile mesleğe giriş zararını kapatalım diye birşey demedim,sopa ile aracın kapısı kırılma sistemide kesin gelmeli diye birşey demedim burası bir tartışma bölümü ya destekliyorum dersin ya da desteklemiyorum dersin bu denli aşağılayıcı cümleler kurmamanı tavsiye ederim belki sopa ile aracın kapısının kırılması saçma olabilir evet göreceli birşey fakat aracın saklanmasının sınırlanması bence gayet mantıklı paraya kıy garaj al benim bakış açıma göre mekanik mesleği uzun sürelide kâr elde etmiyor evet zevkli ama çok zayıf bir meslek

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 28 Ocak 2020, 16:18:40 »
Öncelikle, sadece destekliyorum ya da desteklemiyorum yazmam yeterli olmuyor. neden desteklemiyorsun diye soruyorlar. ben sadece savunma yaptım aşağılayıcı cümle kurmadım. mekanik mesleği uzun sürelide kâr etmiyor demişsin, uzun süreli kâr yapılabiliyor, yapabilen yapar yani, ben sana sadece bu mesleği düzgün yapamadığını söyledim. paraya kıy garaj al diyorsun, ben sırf mekanikler yüzünden aracımı garajda niye saklıyım? gerçek hayattaki bütün arabalar garajda mı? hani gerçek hayata bağlayalım diyorsun ya. ve sana bir tavsiye, arge bölümü tartışarak sonuca ilerleme bölümüdür, desteklemiyorum yazıp geçemezsin, sebebini belirtmen gerek.

Çevrimdışı hayranlı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 14 Ocak 2022, 20:46
Toplam oynama: 129 gün, 4 saat
« Yanıtla #8 : 28 Ocak 2020, 16:48:23 »
gerçek hayatta arabamız g5 olsa bile camını kırıp girebiliriz mesela drive by atarken aracın camı kırılıyor g5 kırılmasın o zaman

Çevrimdışı HeDLoVeR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ocak 2022, 20:01