Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LEGAL ROL ÖNERİSİ

Başlatan exploxy bıraktı, 10 Mayıs 2018, 18:31:16
Okunma sayısı 774 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LEGAL ROL ÖNERİSİ
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2018, 19:56:02 »
İş yeri aç market mesela. Ya da şu anda sahipsiz bir market yerine git, orada bıyıklı şişko bir skin al ve dükkan sahibi rolü yap. Karakter tanıtımında rolleri paylaş, ilgi çek. Sakın ama sakın "marketimiz açıldı!" diye reklam verme. Role saygısı olan adamlar senin marketine geleceğinden eminim. Şahsen, ben gelirim. Aptal gibi tüm gün kamyonculuk kasmak yerine, o Flatbed'i CR yapmak için kullanmak yerine..- Arkası kasalı bir araç al, malzeme getir-götür rolleri yap. Kimse /hediyeal'ı bir role bağlayamıyor iken, sen onu marketin kazancı olarak bir rol gerçekleştirebilirsin. Rolün sınırı yoktur, ben sana 85 tane daha legal rol sayarım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2018, 20:02:44 »
Dediğin şeyleri organizasyon rolüyle gerçekleştirmek istiyorum. Mesela karavanla ya da otobüsle gezi turları olacak, tekneyle okyanus turu olacak, sahilde akşam partileri olacak akustik gitar eşliğinde, doğa yürüyüşleri düzenleyecem, denizde parasailing, dağdan atlayış gibi tonlarca şey var aklımda. Ama kanser kitlenin bana uğramasından korkuyorum. Turun ortasında sen yan baktın falan silahlı kavga çıkartmaya çalışacaklar eminim. Ekip arkadaşları arama sebebim de mali yükü biraz olsun paylaşmak. Şuanki durumda fazla yeteceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2018, 20:05:15 »
Ben birlik açsam bak şurada kesin olarak söylüyorum, bir tane bile kanser kitleye rastlamam. Fakat dediklerin ne bileyim, buradaki insanların pek ilgi göstermeyecekleri şeyler. Bana 5 TL atsalar şimdi (üşengeçlik) şu dediğim market sahibi rolünü yapardım. Yani bence farklı şeyler düşünebilirsin.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2018, 20:09:31 »
Kod: [Seç]
[member=üyenumarası]magicFezz[/member]
şunu kullansaydınız keşke mention gelirdi. yeni görebildim :D
@NiceRole aklımı okumuş, ama bir de ben kendi yorumumu katayım.

Şöyle ki uzun süredir samp ortamında roleplay yapıyorum ve her sunucuda her şey aynı. HER ŞEY AYNI. Ya çetesin ya mafyasın ya polissin. Farklılık yok-yok-yok. Ben açıkçası bu durumdan bıktım. Rina'da canım sıkıldığı için Milkshakers diye bir birlik açmıştım, aşırı ilginç bir konseptti ve bir yerden alıntı değildi. Bu bir oyun, sınırları ise sizin hayal gücünüz. Ben o zamanlar bazı insanlar için "saçma birlik" olan bir birlikte toplam yirmi üyeye ulaşmıştım ve hep birlikte rol yapıyorduk. EĞLENİYORDUK YA. Harika zamanlardı, gerçekten üzerine bir şey diyemezdik. Daha sonra Sangrento ile tanıştım, Rina'da yasadışı bir istihbarat birliği kurmuştu, roleplay hayatımın en eğlendiğim vakitleri diyebilirim, net. Daha önce hiç aklıma gelmeyen bir konsept, yapmaktan zevk aldığım bir konsept... falan da filan, bu uzar gider. Kendi hikayemi yazmayı bitirip bu mesajı noktalayayım.

Bazı insanlar var bu roleplay ortamında, onlar kendi istedikleri şeyleri yapmaktan asla sıkılmazlar. En basitinden NiceRole'un dediği gibi, bir dükkan sahibi rolü yapıp kamyon alırsın, hediyeal sistemini role dökersin. Ben bundan zevk alabilirim çünkü bunu yapmayı ben istiyorum ve benim yaptığım tamamen bana ait bir şey. Bu bazı insanlara garip gelebiliyor. Onlar genelde şöyle düşünüyor: "GTA oynuyoruz, silah alıp adam vurmak varken neden böyle roller yapayım?"

Aslında biraz haklı, sunucu için konuşayım, elinize silah geçmesi çok basit. Aktif bölgeye git beş dakika bekle, birisi kulağına fısıldıyor zaten. Paran da varsa hoop cukka.

Yaptığın iş seni ilgilendirir, onu yapmaktan asla sıkılmayacak olsan bile insanların yaptığın iş hakkındaki yorumlarını duymak hevesini kırabilir. Bunu birçok kez kendim deneyimledim ve gözlemledim. Kaç insan geldi geçti şu Palomino'yu canlandırmak için. Forumda kaç kişi "EVET, EVET! DESTEKLİYORUM! HAHA, HARİKA FİKİR! PALOMİNO, HADİ, EVETTT!" dedi de üç kişi kasabada birbirimize baktık.

Diyeceğim o ki kankam, farklı bir şey yapacaksan farklılıkları seven insanları yanına al, öyle başla. Daha sonra ilgilenen insanlar -eğer ki olursa- seni bulur. Bulmazsa da zaten senin şevkin kırılır, projeni rafa koyarsın.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 10 Mayıs 2018, 20:10:00 »
çok detaylı bi konu, her yerden aklıma farklı şeyler geldi, tam toparlayamadım. ama demek istediğimi anlamışsındır.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2018, 20:10:59 »
eğer kafanda bir rol planı yoksa bizim birliğe de gelebilirsin hany xd (kesinlikle birliğe adam çekmiyorum)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2018, 20:14:20 »
Güzel yazmışsın. Amacım da zaten benimle aynı düşüncedeki kişileri toplayabilmek. Kesinlikle acele etmeyecem. İlgisi olan kişiler konuyu gördüğü zaman zaten PM atacaktır. Ara sıra hortlatırım. Ya da bir tanıtım düzenleyip açarım.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2018, 20:23:09 »
Eğer gerçekten bu veya bunun gibi projeleri devam ettirmek isteyen birisi çıkarsa, artık cidden desteklemenin vakti geldi. Onlarca konu açıldı Tartışma Alanında "Rol olmuyor?" gibisinden. Bir birlik açılırsa, yarın 3 birlik açılır. Biz legal rolü getireceğiz diyip tanıtımı iğrenç olan birliklerden bahsetmiyorum. Bu işi kaliteye dökecek insanlardan bahsediyorum. SA-MP alemine herkes geldi, herkes çatışma istiyor. Sen aralarından 3-5 kişi çekip alırsan, belkide çatışmadan bıkan adamlara iki üç bir şey öğretirsin. (üye numarası nasıl bakılıyor bilmiyorum)

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:24
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
« Yanıtla #18 : 10 Mayıs 2018, 21:26:14 »
Kişi profiline tıkla
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=profile;u=1769 Bu senin profilin

u=1769 bu 1769 senin profil numaran

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 10 Mayıs 2018, 21:30:15 »
@420 Teşekkür ederim reis.

Sunucu gün gittikçe E*******l veyahut diğer birliklerin DM'si altında kalıyor. Önceden çok önemsemiyorduk fakat şimdi ciddi bir sorun haline geldiler. Ne yapsaak? Kendime başına rol yap veya arkadaşlarınla rol yap diyenler olucaktır. Sunucuya yeni gelen adam 3-5 tane rol bilen adamı değil o DM'ci grubunu eleştirecek. PD'nin bu adamlarla girmek zorunda olduğu rolü düşün? Bir şeyler lazııım.