Bütün yorumları en ince ayrıntısına kadar inceledim okudum çok gereksiz yorumlara denk geldim ve bir kaç açıklama yapacağım, bunun konusunu daha önce ben açmıştım reddedildi ancak reddedildikten bu yana bu profil fotoğrafları daha çok arttı ve bu konuyada 28'inde açtığım konuya konu sahibi yorum atarak link atmış öyle denk geldim.
İlk önce önerini yapan konu sahibi biraz da olsa üslubuna dikkat et, dikkat et ki kabul olacağı varsa bile konun üsluptan dolayı reddedilmesin.
Ben zamanında bir konu açmıştım ve Bozy admin tarafından konu reddedildi abartanlar için şikayet açın gereken yapılır diye ondan sonra abartılı gif koyan bir kişiye şikayet açtım şikayet ise Wasted tarafından "Abartılacak bir şey yok, red edildi." diye yazarak konuyu kapattı, o yüzden şikayet ile çözülecek bir konu değil.
Kimseyi ilgilendirmez diye bir şey yok bura senin babanın forumu değil, toplum içerisinde foruma girip-girmeyeceğini de seni alakadar etmez sırf siz +18 fotoğraf koyacaksınız diye adamın ne zaman foruma gireceğini mi kısıtlıyorsun?
Allah'a küfür eden zavallılar bekleyin, kabir azabını, kıyamet gününü bekleyin.
Buradan yönetime sesleniyorum anlamadığım şey bu yorumdan iki yorum sonra bir yetkili "tartışma içerikli yorumlar silindi" yazıyor ancak neden bunu silmiyor? bu iki oldu. Şikayet açıp uğraşmak istemiyorum şu hatalarınıza dikkat edin! YA kasıtlı bir şekilde silmiyorsunuz YA da gerçekten gözünüzden kaçıyor YA kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz YA da gerçekten .. her neyse..
Şu Allah'a söven zavallılar sanal alemde klavye erkekliği yapan zekiler realde de yapsanıza o erkekliğinizi sokakta söve, söve gitsenize veya benim yanımda yapsanıza bu çakma delikanlılığınızı sizin tek delikanlılığınız sanal alemde olur ve ne yazık ki cidden kendilerini bir şey sanarlar oysa ki kendisini kandırır, haberi yok.
Niye zorumuza gitsin, neden korkalım kardeşim? böyle bir sebep varsa söyle bilelim zorumuza gidecek, korkacak ne var ki? neden anlamamakta ısrarcısınız anlamıyorum şu platformu sadece siz kullanmıyorsunuz ailesinin yanında girip forumda gezenler oluyor, müsait olamayanlar oluyor hiç mi empati kuramıyorsun? hayır PP'ye "G*T koyunca" adam mı olduğunuzu sanıyorsunuz? onu koyunca elinize ne geçiyor? para falan mı veriyorlar size? bir kazancınız mı var? neden her biriniz 250 gramlık bir şeye bu kadar aşırı düşkünsünüz? o kadar güzel profil fotoğrafları varken neden karı-kızların "G*T'ünü M*M*lerini" koyuyorsunuz? bu platformu kız oynayan yok mu? belki o da rahatsız oluyor? o da kalkıp "Y*r*k resmi koysa" sen rahatsız olmayacak mısın?
Ya ne kadar boş yapmışsın bir bilsen sosyal medyada eğer sen +18 yerlere giriyorsan önüne de sürekli öyle tür şeylerin gelmesi normal eğer sen adam akıllı yerlere bakarsan senin önüne ADAM AKILLI şeyler gelir tamamen o sosyal medyayı nasıl kullandığına bağlıdır ayrıca sosyal medya ile burayı hangi akıl ile bir tutuyorsun onu da hiç anlamış değilim, KENDİNİZE GELİN madem konunun bu kadar reddedileceğine emin misiniz... Nedir bu karın ağrısı o zaman? bırakın da yönetim değerlendirsin!