Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gasp ARGE

Başlatan sorry for my bed england, 24 Ocak 2020, 22:20:43
Okunma sayısı 1470 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 01:08
Toplam oynama: 83 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Şubat 2023, 21:47
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Gasp ARGE
« : 24 Ocak 2020, 22:20:43 »

Karakter Adınız: Adrian_Alanho

AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun

AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Gasp yaparken kişinin üzerindeki tüm parayı alabilmeyiz bence çünkü rolsel olarak o para adamın üzerinde. 5000 alabilmemiz bana çok saçma geliyor tabi bununla birlikte günde 3 kez değilde 2 günde 1 olarak düşürülebilir gasp zamanı.

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: Yok

Çevrimdışı sizofreni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2021, 14:48
Toplam oynama: 111 gün, 1 saat
Ynt: Gasp ARGE
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2020, 22:28:26 »
Gerçekte üstünde 100K ile gezen yok ki 5K ile de gezen yok. Sistem gayet yeterli.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2020, 22:39:30 »
Gerçekte üstünde 100K ile gezen yok ki 5K ile de gezen yok. Sistem gayet yeterli.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2020, 23:12:12 »
Ben paramı hiç bir zaman bankaya koymam, bütün param üstümde gezerim, bu sistem gelirse, 15 level üstü oyuncular atm'lerde nöbet bekleyecekler, neden böyle saçma bir arge açıyorsun ki? ne yani bunu düşünemiyor musun? suistimal edileceğini düşünemiyor musun? boş arge açmayın artık yeter. Ben niye beni gasp edicekler diye bütün paramı bankaya atayım ki? isteyen istediği kadar taşır, sistem gayet iyi ve değişmeyeceğini umuyorum, büyük ihtimalle değişmezde, sistem niye böyle sence? yönetimin bildiği bir şeyler var çünkü, BOŞ ARGE AÇMAYIN ARTIK!

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2020, 01:15:40 »
Neden bu kadar celallendin? Nasıl ARGE açacağımı sana mı soracağım? Kimse 5000 üzerinde taşımıyor zaten ama o para rolsel olarak üstünde sana bi silah uzatsam alabilirsin. Ben neden hepsini almıyorum? Neymiş ATM önünde nöbet tutacaklarmış tutsunlar. Sana göre boş ARGE ancak bana göre gayet yerinde. Sen çok işe yarayan bir ARGE açta görelim. Renkli renkli boş arge açmayın diyen profesör oluyor sanki :D Kimse üzerinde 100 bin taşıyamıyorsa üzerimizde taşıyacağımız paraya kısıtlama getirilsin 500 mesela? Bir şeyi reddederken sonuçlarını düşünmüyorsunuz saçma saçma konuşuyorsunuz neymiş adam üstünde 100 bin mi taşıyormuş haklısın ona kısıtlama getirilsin o zaman üstünü ara yapıyorum adama 300 bin parası var sadece 5 binini alabiliyorum geriye kalan 295 bini neden bırakıyorum? İyilik olsun diye mi?

Çevrimdışı ZexDrax

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Şubat 2023, 10:34
Toplam oynama: 160 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2020, 01:27:54 »
5 bin iyidir, bunu bir kere daha açtılar ve yine desteklemiyorum.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2020, 02:09:20 »
Neden bu kadar celallendin? Nasıl ARGE açacağımı sana mı soracağım? Kimse 5000 üzerinde taşımıyor zaten ama o para rolsel olarak üstünde sana bi silah uzatsam alabilirsin. Ben neden hepsini almıyorum? Neymiş ATM önünde nöbet tutacaklarmış tutsunlar. Sana göre boş ARGE ancak bana göre gayet yerinde. Sen çok işe yarayan bir ARGE açta görelim. Renkli renkli boş arge açmayın diyen profesör oluyor sanki :D Kimse üzerinde 100 bin taşıyamıyorsa üzerimizde taşıyacağımız paraya kısıtlama getirilsin 500 mesela? Bir şeyi reddederken sonuçlarını düşünmüyorsunuz saçma saçma konuşuyorsunuz neymiş adam üstünde 100 bin mi taşıyormuş haklısın ona kısıtlama getirilsin o zaman üstünü ara yapıyorum adama 300 bin parası var sadece 5 binini alabiliyorum geriye kalan 295 bini neden bırakıyorum? İyilik olsun diye mi?
Bir şey demicem, gerekli cevabı yetkililer vericek zaten merak etme, red red red!

Çevrimdışı Owly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2025, 02:52
Toplam oynama: 101 gün, 21 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Nisan 2025, 02:51
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2020, 03:37:06 »
Ben paramı hiç bir zaman bankaya koymam, bütün param üstümde gezerim, bu sistem gelirse, 15 level üstü oyuncular atm'lerde nöbet bekleyecekler, neden böyle saçma bir arge açıyorsun ki? ne yani bunu düşünemiyor musun? suistimal edileceğini düşünemiyor musun? boş arge açmayın artık yeter. Ben niye beni gasp edicekler diye bütün paramı bankaya atayım ki? isteyen istediği kadar taşır, sistem gayet iyi ve değişmeyeceğini umuyorum, büyük ihtimalle değişmezde, sistem niye böyle sence? yönetimin bildiği bir şeyler var çünkü, BOŞ ARGE AÇMAYIN ARTIK!

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2020, 13:50:25 »
Medium bir sunucudayız arkadaşlar, lütfen çok riskli şeyler düşünmeyin.
Ayrıca bu sistemler düşünülerek getirildi. İlk başta herkes gasp yoluyla yirmi bin alabiliyordu, şimdi beş bin. Zaten gerekli görülseydi bu para limiti kaldırılırdı. Ben olsam grottinin önünde nöbet tutardım gelip geçeni gasp ederim diye.

Kimse üzerinde 100 bin taşıyamıyorsa üzerimizde taşıyacağımız paraya kısıtlama getirilsin 500 mesela?
Grotti ya da ikinci el araç galerisinden nasıl araç alacağız?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 25 Ocak 2020, 13:59:15 »
Medium bir sunucudayız arkadaşlar, lütfen çok riskli şeyler düşünmeyin.
Ayrıca bu sistemler düşünülerek getirildi. İlk başta herkes gasp yoluyla yirmi bin alabiliyordu, şimdi beş bin. Zaten gerekli görülseydi bu para limiti kaldırılırdı. Ben olsam grottinin önünde nöbet tutardım gelip geçeni gasp ederim diye.

Kimse üzerinde 100 bin taşıyamıyorsa üzerimizde taşıyacağımız paraya kısıtlama getirilsin 500 mesela?
Grotti ya da ikinci el araç galerisinden nasıl araç alacağız?
Mesela kredi kartı gibi bir sistem bankamızı bağlarız oradan alırız çünkü gerçekten saçma geliyor herkes parasını düşünüyor ancak adamın üstündeki 500 bini görüyorum 5 bin alıyorum mal mıyım ben? banka hesabımızı veririz grotti için veya 2. el için oradan çeker. Kısıtlama zaten saçma adamın dediği şey için diyorum. Silahçı mesela yeşil bölge kim gasp yapıcak?