Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Drug Killers Gangs / Los Angeles Haydutları ((OOC ALIMLAR AÇIK))

Başlatan |~Ʀøβψ~|, 24 Ocak 2020, 03:20:33
Okunma sayısı 1263 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı |~Ʀøβψ~|

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Şubat 2023, 01:24
Toplam oynama: 24 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Drug Killers Gangs : 2007 yılında, Los Angeles'in Santa Monica köyünde George Ricky Thomson tarafından kurulan bu topluluk George'un 3 kardeşinin ve annesinin uyuşturucu batağında ölüp gitmesinden sonra kurulmuştur. George'nin babası Las Venturas'da uyuşturucu baronluğu yapardı ve bir çatışmada hayatını kaybetti. Sokaklarda hayatlarını devam ettiren George 2005 yılında bir ekip toplamaya başladı. Los Angeles'da tanıdığı onun gibi sokakta kalmış çocukları 2 yılda bir topluluk haline getirip Drug Killers Gangs'i kurdu. Para toplayıp kendilerine bir ev alan topluluk bununla beraber arabalar, motorlar aldılar ve büyüdüler. 2015 yılında iyice büyüyen topluluk Los Angeles'in merkez kokain serasını ateşe vererek ün saldılar ve bunun gibi birçok eylemde bulundular. Yıllarca beyaz siyah ayrımı yapmadan çetesini büyüten George Los Angeles'ın uyuşturucu trafiğini net olarak 2018 yılında yavaşlattı. 2018'den sonra grubundan bazı üyelerinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrendi ve infaz etti. Bunun üzerine infaz edilen kişinin tarafındakiler George ve çetesine savaş açtı. Savaş açan, Kerry Nicker'dı. Çetedeki adamları tek tek infaz eden Kerry, bütün çeteyi dağıttı ve en sonunda George'un tabancasının tadına baktı. Artık Drug Killers Gangs, üyeleri olmayan bomboş bir çeteydi. George 2019 yılının son ayında Los Santos'daki uyuşturucu trafiğini duydu ve oraya gitme kararı aldı. Oraya gitme amacı bir ekip kurup uyuşturucuyu bitirmekti...

George Ricky Thomson ~ ROBY
George Ricky Thomson : 1988 yılında Los Angeles'in Santa Monica köyünde Thone ve Melissa'nın 3. çocuğu olarak dünyaya geldi. George'un 2 kardeşininde hayatta olmamalarının nedeni bir zamanlar annesinin babası sayesinde uyuşturucu müptelası olmasındandı. 2. Çocuğuda anne karnında uyuşturucu yüzünden ölünce Melissa bu işi bıraktı fakat babası satma işini asla bırakmayacaktı. George'nin babası Thone hedef olarak her zaman Los Angeles'ta ki kimsesiz çocuklara çikolata, şeker ve benzeri yiyeceklerin içine küçük şırıngalardan iğne ile uyuşturucu katarak onları müptela etmek olarak seçmişti. George 1998 yılında evden kaçtı ve bir harabede yatıp kalkmaya başladı. Artık sokaklarda yaşayan George'u 2002 yılında John adında bir arkadaşla tanışır ve bundan sonra onunla yatıp kalkmaya başlar. Çok iyi bir ikili olan John ve George'un birlikteliği 2005 yılında son bulur. Bir salı günü George eve geldiğinde bir not bulur. Notta şöyle yazıyordur:
- Dostum ben John, ben köprüye gidiyorum. Çok fakiriz, yeter artık bıktım bu hayattan. Seni kırdığım için üzgünüm ama bunu yapmak zorundayım. ÇÜNKÜ BEN YAŞIYAMIYORUM. Eğer annem ve babamı bulursan onları hiç sevmediğimi söyle çünkü onlardan nefret ediyorum. Kadim dostum, Elveda - JOHN CARTY.
George ağlamamak için kendini çok zor tutarken bir iki damla yanağından süzülüvermişti. Hayatta edindiği tek dostu da orda kaybetmişti George ve artık farklıydı. O yıl karar verdi, daha fazla canların gitmemesi için bir çete kuracaktı. Her daim uyuşturucuya karşı ve acımasız bir çete. Drug Killers Gangs, 2 yıl sonra George Ricky Thomson tarafından kuruldu...

ÇETENİN YAPTIĞI BÜYÜK EYLEMLER

>Yıl 2007, Kokain yaprakları gece vakti çöplükte bulundu, Angeles News "

>Yıl 2007, Ünlü Baronun oğlu kaçırıldı, Angeles News "

>Yıl 2009, Santa Monica köyünde kokain imalathanesine baskın, Star News "

>Yıl 2010, Los Angeles'ta toplu uyuşturucu tedavisi, SpecialTime News "

>Yıl 2012, Maskeli grup çocukları kurtarıp kaçtı, Star News "

>Yıl 2013, Los Angeles'ta kaybolan çocuk sayısı yarıya düştü, Angeles News "
>Yıl 2015, Los Angeles'ta bulunan merkez kokain serası maskeli grup tarafından ateşe verildi, Angeles News "

Faaliyetlerinde;
Los Santos'daki uyuşturucu çetelerini kurutmak,
Los Santos'da bulunabildiği kadar uyuşturucu fidanı sökmek,
Los Santos'a bağlı eyalet ve kasabalardaki ticaretleri durdurmak,
Bütün şehir üzerinde hakimiyeti sağlamak ve şehrin başına geçmek,
Silah ticaretleriyle Los Santos'da isim oluşturmak,
Los Santos'da büyüyüp bütün dünya şehirlerine yayılmak,
Dünya üzerinde Silah ticaretinde "1 NUMARA" olmak,

DRUG KİLLERS GANGS'İN İDOLÜ
Mooris Crime Gang'in kendine örnek edindiği sadece bir tane birlik vardır : "Grove Street Family".
     Bazı ihanetler ve yolunda gitmeyen şeyler yüzünden çöken Grove Street çetesi uyuşturucuyla her daim savaşırdı.
Los Santos'da ki çetelerin yüzde 90'ı uyuşturucu ticareti ve silah ticareti ile geçimini sağlamaktaydı.
O dönemin şartlarında bu fazlalığa karşı koyamayan Grove Street efsanesi çok dayandı ama maalesef bitti.
Mooris Crime Gang çetesi bu birliği idol edinir ve Grove Street'in yapmak isteyip de yapamadığı şeylerin hepsini yapmayı hedefler

SİLAH FİYATLARIMIZ

AK-47

55.000$

COLT-45

32.000$

CUNTGUN

47.000$

DEAGLE

45.000$

M4A1

125.000$

MAC-10