Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bratva Clup [Kulüp Başvurusu]

Başlatan Exalon, 24 Ocak 2020, 00:11:33
Okunma sayısı 157 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Exalon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Nisan 2022, 01:16
Toplam oynama: 170 gün, 16 saat
Birlik: ******IDE
Bratva Clup [Kulüp Başvurusu]
« : 24 Ocak 2020, 00:11:33 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (hemen hemen 7/24 aktifim)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): (2703.78 -1276.57,57.89,139.73)

2.02:İşyeri lokasyonu(Buraya):
Spoiler:
,
2.03:İşyeri adı: (Bratva Clup)

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (Kulüp)

2.05:İşyeri interioru: (LGBT Club)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: (Karakterimin hikayesi mafya rolunde yer alıyorum ve ben bir mafya olarak aileden gelirimi sayılıyorum temiz para olarak gözükmek için Clup açıyoruz.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC: Ben kirli para elde diyorum bir aileyiz ve bunu temiz göstermek için Clup açıyoruz OOC: Güzel rol ortamları çıkıcaktır ayrıca gelir elde etmek için.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  (Dediğim gibi güzel rol ortamları çıkıcaktır sonuçta bir aileyiz bir sürü dostumuz var toplantı rollerinden partilere kadar rollerimiz sergilenicek)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : (Şehirde güzel bir konumdayız ve insanların hoşuna gidicek bir ortam olucak eminim)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "HypreionX"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Bratva Clup [Kulüp Başvurusu]
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2020, 16:09:16 »
Yetersiz tanımlama, uygun değil. Reddedildi.