Başarılar Dostum
Teşekkürler.
Aslında Pirus konsepti için yetersiz fakat siz gerçekten sunucunun büyük bir bölümünden üstünsünüz
Tanıtımınızdaki PIRU'yu PIRUS olarak değiştirerek başlayabilirsiniz
Başarılar diliyorum ilerde değerlenecek
Paşam çok bilgili bir arkadaşa benziyorsun istersen kendi hesabından yaz bir de çıkar da gölgesinde ferahlayalım ne dersin? Ye birde böyle saçmalıklar ile uğraşacağına bana bir şekilde ulaşıp bilgini aktarabilirsiniz, bilgi paylaştıkça çoğalır ya hani. Yorumuna lafım yok teşekkürler ama ucu açık ve ukalaca tavırlar hoşuma gitmiyor üstüne birde böyle yan hesaplarla olunca ayrı bir iticilik katıyor.
Ekleme: PIRU yazınca PIRUS yazın derler, PIRUS yazınca PIRU yazın derler. Dostum setlerin çoğunda o 'S takısı değişkenlik gösteriyor zaten. Bizim canlandırmaya çalıştığımız sette yok, olmayan şeyi neremden ekleyeyim. Ben gerçekte böyle bir set olduğunu da savunmuyorum zaten, ben bu seti sunucunun hikayesine, sunucudaki şehire uyguladım ve setin adı bu oldu. He yani çıkıp gerçek hayatta var olan setlerden birini canlandırsaydım ve bu hataya düşseydim bana bunu söyleyebilirdin ama ortada öyle bir durumda söz konusu değil. Diğer tanıtımlarda PIRUS görüp daha sonra benimkinde PIRU yazdığını görünce bi şaşırdın herhalde, bi bakındıktan sonra ben buna böyle diyeyim de bilgili gibi görüneyim dediysen çok yanlış sulardasın haberin ola. Gerçekten de bilgi sahibi isen dediğim gibi ulaş bana paylaş bilgi paylaştıkça çoğalır. İyi forumlar.