Selamlar dostlar, ufak bir şekilde sevincimi paylaşacağım.
Biz birlik olarak roller ve editler için çok uğraşıyoruz, kaliteli olduklarına inanıyoruz zaten. Hepinizden aldığımız olumlu yorumlar gerçekten bizleri çok mutlu ediyor ve rollere daha çok odaklanmamızı sağlıyor. Yönetiminde bizi görmesi ve incelemeye almak adına buraya taşıması hepimizi daha çok heveslendirdi. Biz rollerimizin kalitesini bozmadan devam etmeye çalışacağız, götürebildiğimiz kadar götüreceğiz, sunucu ortamında bulunan ve rol baltalayan, dm atıp bir başarı elde ettiğini sanan tiplere karşı direnip sizlere en iyisini sunmaya çalışacağız. Ekstra olarak bir başka sevincim ise bugün iş güç yoğunluğundan dolayı eve biraz geç geldim, kimse ile görüşme fırsatım olmadı bunu neden söylüyorum derseniz bugün benim doğum günüm ve kimseden ne bir hediye ne de mesaj aldım bunun üstüne birliğimizde bugün incelenmeye alındı, bu beni çok mutlu etti. Günün son saatlerinde Rina Roleplay tarafından bir hediye almış oldum. Hepinize tekrardan olumlu/olumsuz/eleştirel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. İyi günler, iyi roller, iyi forumlar.