27 sayfa ve hood onayı vay be bizim birliğimiz 27 sayfa onayımız yok daha.
o kadar doğruki.
Şimdi öncelikle gayet eleştiriye açık bir adamım istediğin şekilde eleştirini yapabilirsin buna saygım sonsuz, ancak şöyle bir problem var insanın birinden veya bir şeyden yakınırken önce kendine bakması, kendine öz eleştiri yapması gerekiyor, tanıtımını inceleme fırsatım oldu bakıp inceledim daha sonra "o kadar doğruki" dediğin kendi birliğime baktım, yaptığım rollere, editlere vsvs burda benim yaptığım iyidir senin yaptığın iyidir diye bir sidik yarışına girmeyeceğim mal zaten ortada üçüncü bir göz olarak gelen adam bakıp inceler, sana daha fazla nasıl cevap verebilirim bilmiyorum ama eğer bir şeyler öğrenmek istersen veya herhangi bir konuda yardım istersen iletiden ulaşabilirsin, Leonard' denen arkadaşa zaten söylenecek pek fazla bir şey yok önce kendi forum hesabıyla gelip yazarsa onunda çok güvendiği 27 sayfalık onaysız tanıtımına bakıp karşılıklı konuşuruz, burası bir birlik tanıtımı fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok, hele bu tarz yorumlarla kirlenmesine hiç gerek yok büyük bir problemi olan ileti yoluyla ulaşabilir çözüme açık bir insanım, cümletten iyi forumlar..
Ekstradan eklemek istediğim ufak bir not @MassacreNight isimli arkadaş, yaptığın ufak bir rolü tanıtımına beş ayrı post olarak atmışsın, birdahaki rolünü sekiz ayrı post olarak atmayı dene belki ozaman daha hızlı sayfa kasarsın