Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD araçlarının zırhlatılmasını

Başlatan exploxy bıraktı, 09 Mayıs 2018, 19:22:25
Okunma sayısı 1425 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Thor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Eylül 2022, 13:05
Toplam oynama: 383 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD araçlarının zırhlatılmasını
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2018, 08:06:25 »
Şöyle bir şey var sen PD konusunu çok yanlış anlamışsın. Polis sunucunun kalbidir millet eline silah alıp insanlara sıkıyor ee bu insanları koruyor? PD ondan dolayı sen burada polislere laf atmak için laf atıyorsun. İllegal rollerden bahsediyorsun yapan kişiler el altından yapıyor zaten. Biraz otur dediklerimi düşün.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2018, 08:14:09 »
Doğrusunu anlat o halde? PD'nin god tier olmasına laf atıyorum. DM atan birlikler umurumda değil, bunun yaptırımı o kişileri etkilemeli beni değil. Ben el altından yapıyorum zaten.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #12 : 11 Mayıs 2018, 18:52:37 »
Abi polislerin ooc'de iyi insanlar olmasından bana ne konuyla ne alakası var, ben oyunda polisi arıyorum şöyle şöyle bir durum var diye gelmiyor, üstüne durdurup gereksiz yere ceza yazıyor.

Çevrimdışı Elsewiir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2018, 20:01
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #13 : 11 Mayıs 2018, 22:55:36 »
Sürekli PD'ye yönelik suçlamalar dönüyor ve her ne kadar sunucuyu takip etmesem de artık kabak tadı vermedi mi? Artık adamları nasıl usandırdıysanız kendilerini ve ruhsal sağlıklarını sistemlerin verdiği imkanlarla koruyorlar. Sunucuda uzun zamandır oynamasam da iki üç tane illegal rolcünün 2 tane polis memuruna karşı bir gram fear-rp yapamadıklarını ve önünde büyük bir memur topluluğu varken halen daha adamların verdikleri emirlere karşı çıkan rolcüleri gözümün önünde canlandırabiliyorum. Adamları belki de bu kadar usandırmasaydınız, illegali tadında yapsaydınız bu kadar sıkı bir uygulama ile karşılaşmazdınız. Bir de konuların hiçbirinde ne bir öneri ne bir fikir ne bir akıl görebiliyorum. Her yorum iğneleme, saldırı ve hakaretten oluşuyor. Kısacası çoğu kişinin fikri yok zikri var. İllegal oyuncuları ne zaman "illegal" mantığını kavrar, LSPD'de sıkı düzenini o zaman rahatlatır.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #14 : 11 Mayıs 2018, 23:06:32 »
Sürekli PD'ye yönelik suçlamalar dönüyor ve her ne kadar sunucuyu takip etmesem de artık kabak tadı vermedi mi? Artık adamları nasıl usandırdıysanız kendilerini ve ruhsal sağlıklarını sistemlerin verdiği imkanlarla koruyorlar. Sunucuda uzun zamandır oynamasam da iki üç tane illegal rolcünün 2 tane polis memuruna karşı bir gram fear-rp yapamadıklarını ve önünde büyük bir memur topluluğu varken halen daha adamların verdikleri emirlere karşı çıkan rolcüleri gözümün önünde canlandırabiliyorum. Adamları belki de bu kadar usandırmasaydınız, illegali tadında yapsaydınız bu kadar sıkı bir uygulama ile karşılaşmazdınız. Bir de konuların hiçbirinde ne bir öneri ne bir fikir ne bir akıl görebiliyorum. Her yorum iğneleme, saldırı ve hakaretten oluşuyor. Kısacası çoğu kişinin fikri yok zikri var. İllegal oyuncuları ne zaman "illegal" mantığını kavrar, LSPD'de sıkı düzenini o zaman rahatlatır.
Aa Elsewiir seni nereden tanıyorum diye biraz sorguladım, sen PD'yi batıran adam değil misin? Körü körüne her konuda, tartışmaya kapalı konularda bile PD'yi savunmasan sana böyle cevap vermezdim. Ortada bir fikir yok değil, düzgün okursan anlarsın. Bir şeyler yanlış görülmüş ve değiştirilmesi isteniyor, bunun neyine itirazın oldu da PD'nin akıl sağlığından girip İllegallerin illegal mantığını kavramadığından çıktın?

Çevrimdışı Elsewiir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2018, 20:01
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #15 : 11 Mayıs 2018, 23:12:57 »
şu emoji kulaktan dolma ve durumu yaşamayıp ta kendi kafasında kurulmuş duvarlar içersinide at gözlüğü ile düşünen yorumumu alıntılayan ve bahsettiğim diğer arkadaşlar hakkındaki ruh halimi anlatmaya fazlasıyla yetiyor....

Çevrimdışı Pyatov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2019, 23:00
Toplam oynama: 49 gün, 7 saat
« Yanıtla #16 : 12 Mayıs 2018, 00:03:02 »
Abi polislerin ooc'de iyi insanlar olmasından bana ne konuyla ne alakası var, ben oyunda polisi arıyorum şöyle şöyle bir durum var diye gelmiyor, üstüne durdurup gereksiz yere ceza yazıyor.
Normal bir şekilde gönderilen 911 taleplerine aşırı istisnai bir durum olmadıkça bakılıyor, ama daha çok anormal ihbar geldiğinden dolayı geneli cevaplanmıyor."Idlewood gelın acıl" "bana sıkıyolar yardım edın" bu tür 911 taleplerine genel olarak cevap verilmiyor. Onun haricinde yer ve olay oraya yazılmışsa yanıtlanıyor.
Aa Elsewiir seni nereden tanıyorum diye biraz sorguladım, sen PD'yi batıran adam değil misin? Körü körüne her konuda, tartışmaya kapalı konularda bile PD'yi savunmasan sana böyle cevap vermezdim. Ortada bir fikir yok değil, düzgün okursan anlarsın. Bir şeyler yanlış görülmüş ve değiştirilmesi isteniyor, bunun neyine itirazın oldu da PD'nin akıl sağlığından girip İllegallerin illegal mantığını kavramadığından çıktın?
Yazdığın yazıdan içinde bulunduğun durumu net olarak anlayabiliyorum. Polise karşı tüm gücüyle direnen, başarısız olunca "ilLegalı bıtırdınız moruqqq" diye gezen tayfadan birisi olman muhtemel. Gezdiğin sunucuların hiç birinde para verip silah sahibi olamazsın, bu da bana kalırsa il-legale sağlanmış bir lütuftur. Araçların zırhlı olmasını yanlış mı görüyorsun, görüyorsan sen bu sunucuda "non rp sürüş yapıyorlar, cr yapıyorlar, arabamı patlattılar çarpa çarpa" diye rapor gönderemezsin. Biz kovalamaca esnasında sıkça bunlarla karşılaşıyoruz eeee, departman, yani sunucuda oturtulmuş bir birlik rolü yapıyorsak baskınlığımız da olmalı. Yazdıklarımla ilgili aklına takılan bir soru varsa etiketleyebilirsin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #17 : 12 Mayıs 2018, 00:06:41 »
Baskınlığınız zaten rk olmamanız ve sınırsız kaynakta yeterince var. Bir de zırh getirince araçlara godmode dan ne farkı kalıyor. Önceki zamanlarda PD yerle bir mi oldu? Ben bunu rol yeteneğinin yetersizliğine bağlıyorum. PD ts3'süz de baskın olmalı, zırhsız da.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 50 gün, 22 saat
« Yanıtla #18 : 12 Mayıs 2018, 00:13:12 »
ts3 saçma bir şey rolle alakalı bir kısmı olduğuna kişisel olarak inanmıyorum direkt sesli sohbetin

Çevrimdışı Pyatov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2019, 23:00
Toplam oynama: 49 gün, 7 saat
« Yanıtla #19 : 12 Mayıs 2018, 00:15:26 »
ts3 saçma bir şey rolle alakalı bir kısmı olduğuna kişisel olarak inanmıyorum direkt sesli sohbetin
Bu doğru mesela.

Baskınlığınız zaten rk olmamanız ve sınırsız kaynakta yeterince var. Bir de zırh getirince araçlara godmode dan ne farkı kalıyor. Önceki zamanlarda PD yerle bir mi oldu? Ben bunu rol yeteneğinin yetersizliğine bağlıyorum. PD ts3'süz de baskın olmalı, zırhsız da.
Söylediklerinin bir kısmına katılsam da yönetim 250 kişinin fikirlerince sistem oluşturamaz. Ama gerçekten söylediklerinin bir kısmına destek veriyorum.