Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD araçlarının zırhlatılmasını

Başlatan exploxy bıraktı, 09 Mayıs 2018, 19:22:25
Okunma sayısı 1419 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
PD araçlarının zırhlatılmasını
« : 09 Mayıs 2018, 19:22:25 »
nasıl mantıklı buldunuz anlamıyorum. Sunucuda PD'ye tanınan ayrıcalıklar ortada. Hala daha ayrıcalık veriyorsunuz. Oldu olacak godmode yetkisi de verin. Ts3'ü telsiz gibi kullanıyorlar. Devriyeye yelekle çıkıyorlar. Metagame'in kitabını yazıyorlar hala daha ayrıcalık tanınıyor e yeter da kardeşim.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: PD araçlarının zırhlatılmasını
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2018, 19:25:32 »
ya moruq pd'nin arkasında koskoca devlet var sen boklu deagle'ın ile onları öldürebileceğini mi sanıyorsun?

Buraya gelen insanlar PD'nin koskoca bir güç olduğunu ve PD'nin korkulacak bir güç olması için bunların yapıldığını söyleyecekler. Doğru söyleyecekler, boşver.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2018, 19:28:02 »
Her şey gerçeğe dökersek sıkıntı büyük.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2018, 21:13:08 »
Rollerinizi buna göre yapın beyler, mesela illegal rolde polis geldi sakın sıkmayın aman diyeyim gerçi sıksanız da bir işe yaramıyacak anladığım kadarıyla.

Çevrimdışı Obayana31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matt Casey Lv.18
Köken: Rus
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 01:16
Toplam oynama: 72 gün, 13 saat
« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2018, 22:59:05 »
Oyuncularda Zırh yoksa LSPD zırh olmayacak burada eşitsizlik mevcut

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2018, 04:20:23 »
Zamanında zırhı olan araç yavaşlamalıdır diye ARGE açmıştım ama sonuç alamadık. Zırh varsa bir dezavantajı da olmalı. Onun dışında LSPD araçlarında zırh olması gayet normal. Hatta o kadar normal ki burada eleştirilmesi gereken şey polis araçlarındaki değil sivil araçlardaki zırhlardır. Önüne gelen kişisel aracına zırh yaptırıyor. Gerçekte bu kadar kolay mı bilmiyorum ama mutlaka bir prosedürü falan vardır bu işin. Trafikte tır kadar ağır bir otomobil olacak sonuçta. Belli başlı yollarda ağırlık yasağı var. Bilmem kaç tonun üstündeki araçlar giremiyor mesela. Bu tip yasalarla çakıştığı için mutlaka resmi bir izni vardır bu işin. Araştırmak gerek.

Sonuç olarak sorgulanması gereken polis araçlarındaki zırh değil sivil araçlardaki zırhtır. Polis aracında zırh olması kadar normal bir şey yok. Zaten "her şeyi gerçeğe uyarlayamayız" diyerek bunun gerçeğe gayet uygun bir şey olduğunu kendiniz de kabul ediyorsunuz. Her şeyi gerçeğe uyarlayamayız evet ama uyarlayabileceğimiz bir sistem mevcutsa neden uyarlamayalım?

Polis devletin tek güvenlik gücü olduğuna göre üstünlük sağlaması için her türlü imkanın seferber edilmesi kadar normal bir şey yok. Hele ki ortam Amerika gibi savunma sistemlerine en fazla bütçe ayıran ülkeyse...

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2018, 06:33:31 »
Herhangi bir aracı zırhlatmak zaten saçma, gerçekte öyle bir şey mi var abi ya? Öyle önüne gelen araç zırhlatabiliyor mu? Hele Polis Departmanı gibi bünyesinde çok fazla araç bulunduran bir oluşumun tüm araçlarını zırhlandırması anca sampta olur, ilk kez bu serverda gördüm böyle bir şey. Araç zırhı denilen şey gerçekte bu kadar overpowered değil, bunu açıklayamazsınız ayrılan bütçeyle falan. He derseniz biz sokaklarda tanktan daha zırhlı bir araba ile devriye atmak istiyoruz, bizim rol kalitemiz buna yetiyor, pekala.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 10 Mayıs 2018, 07:38:47 »
Standart memur araçları zırhlı değildir. Oyunda zırhlanabilecek SWAT araçları var. Gerçeğe dökersekten kastım, Amerikadaki zengin ailelerde tank bile bulunması. Ordu gibi cephaneleri olan da var. İşinize geleni getirince rol oluyor. Başkalarının DM sevdası benim oyun zevkimi bozamaz. CR atan PD ile uğraşamam ben söyleyeyim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2018, 07:45:43 »
Bende zırh yok. 400k ya yakın param olmasına rağmen takmıyorum. Ama bu gidişle tüm sunucuya zırh taktıracaksınız. Diyorsun ki ben RK olmadan, sınırsız mühimmat olmadan, zırhsız araç olmadan, sistemsel silah satışı kalkmadan insanlarla başa çıkamıyorum. Sen bilirsin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2018, 07:47:34 »
Unutma, sunucuların merkezi illegal rollerdir. Sen bu kadar darboğaz edersen insanları, yarısı PD geçmeye çalışır, yarısı sunucu değiştirir.