Dostum, bilmişlik yapmak istemem fakat MC rolünü uzun süre yapmış biri olarak söylüyorum...
Söylediklerimi eleştiri olarak kabul edin ve eleştiriye açık olmanız yararınıza olucaktır.
Öncelikle MC rolleri hakkında gerçekten sağlam bir bilgiye ihtiyacınız var. Bunun hakkında rehberler okuyabilirsiniz, eğer ulaşamıyorsanız size yardımcı olabilirim. Dediklerim sadece yama bilgisinden değil, işleyiş, hiyeryaşi hakkında. Faaliyetleri nelerdir, kulüpte olsa geçmişten gelen bir kültürü var yani.
İkinci konu ekran görüntüleriniz. Arkadaşların da dediği gibi Photoshop CS6 kullanırsanız hem göze daha iyi gelen, hemde daha kolay bir şekilde ekran görüntüsü düzenleyebileceğiniz bir program. LSRP+ ile tek tek elinle yazmaktansa saniyelerini alıyor alıştıktan sonra Photoshop. Ve ekran görüntüleriniz de daha anlamlı şeyler görmek isterdim. " Dillimore kötüydü, Palomino daha iyi" yazıyor sadece chatte ve bunu atıyorsunuz. Fazla anlam veremiyorum.
Üçüncü konu, biraz SOA havası sezdim yanılıyor da olabilirim. SOA gerçekten gözümde " Amerika'nın Çukur Dizisi"'dir. Kasaba da bulunan, sürekli kardeşlik söz konusu, kasaba da ortalığı yakıp döküyorlar fakat başlarına hiçbirşey gelmiyor, her sezon birisi ölüyor, gerçekten iyi bir dizi değil.
MC dizisi olarak kısa da sürese "Gangland Undercover" dizisini önerebilirim. Size yardımcı olacaktır.
Yazdıklarım ile heves kırmak veya aşşağılamak gibi bir amacım yok. Destek amacıyla yazdım, uygularsanız yararınıza olacağını düşünüyorum.
Başarılar diliyorum.