Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sivil Rancher

Başlatan ensaraydinx01, 18 Ocak 2020, 23:07:51
Okunma sayısı 440 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Sivil Rancher
« Yanıtla #10 : 24 Ocak 2020, 11:29:54 »
Aracın sirenleri yanabiliyor, bu yüzden gelmesi mümkün değil bence. Hadi sirenler kaldırıldı diyelim, aracın oyundaki ismi fbi rancher olarak geçiyor. Yani her türlü imkansız.
Bildiğim kadarıyla Rancher ve FBI Rancher olarak iki model var, bence olabilir..
Destekliyorum, gelsin.
Aracın sirenleri yanabiliyor, bu yüzden gelmesi mümkün değil bence. Hadi sirenler kaldırıldı diyelim, aracın oyundaki ismi fbi rancher olarak geçiyor. Yani her türlü imkansız.
Bir tane daha rancher bulunmakta
Yanlış anlamadıysam fbi rancherin modeli normal ranchere atanacak, eğer öyleyse yine desteklemiyorum. Rancher'e model gelecekse daha farklı bir model gelebilir iki kapılı olan, ama fbi rancherin görüntüsünün normal ranchere aktarılmasını desteklemiyorum

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #11 : 24 Ocak 2020, 12:35:33 »
Gelmesin daha iyi oyunu oynanamaz hale getirmekten başka bir yararı olmaz. Zaten FPS drop var daha fazla yemek istemediğimden desteklemiyorum.

Çevrimdışı Dametrius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kate Scott Lv.28
Köken: Rus
Son giriş: 22 Mayıs 2023, 02:29
Toplam oynama: 203 gün, 16 saat
Birlik: *** ******les
Kai Zay Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2023, 16:50
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 24 Ocak 2020, 13:18:21 »
Üstteki arkadaşın fikrine katılmıyor ve araç yenilikleri konusunda adımlar atılması gerektiğini düşünüyorum, 2004 yapımlı bir oyunda birkaç modifikasyondan dolayı kasan bilgisayarın varsa zaten yenilemen gerekir, bir kişinin fps'inin iki artması için o araçtan keyif alacak diğer insanların keyfine mani olmak hoş olmaz, mümkünatı varsa yapılabilir.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 24 Ocak 2020, 22:50:35 »
Bildiğim kadarıyla Rancher ve FBI Rancher olarak iki model var, bence olabilir..
Destekliyorum, gelsin.
Bir tane daha rancher bulunmakta
Yanlış anlamadıysam fbi rancherin modeli normal ranchere atanacak, eğer öyleyse yine desteklemiyorum. Rancher'e model gelecekse daha farklı bir model gelebilir iki kapılı olan, ama fbi rancherin görüntüsünün normal ranchere aktarılmasını desteklemiyorum

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
« Yanıtla #14 : 26 Ocak 2020, 20:44:27 »
Sistemsel olarak iki rancher var. Rancher(PD jipi) ve Rancher Lure(sivil rancher) FBI rancherin txd dffsi alınıp lureye aktarılabilir. Ancak boku çıkacağından eminim, huntleye fbi ranhcer modu indirilip dff txdsinin adları değiştirilip konulursa daha şık olur. Maverickte açıldığında dm tayfa alıyo, pizza stacksin çatısı yol ortaları futu futu havalanıyor hoş olmuyo. Huntley modu kısmı olursa daha iyi olur, veyahut huntleye olan sistemsel araç modu fbi rancher olabilir vsvs desteklemiyorum özünde

Çevrimdışı Voitrem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jason Ronald Lv.20
Köken: Alman
Son giriş: 13 Mart 2023, 15:18
Toplam oynama: 138 gün, 23 saat
« Yanıtla #15 : 27 Ocak 2020, 12:54:59 »
İmkansız diye birşey yok olabilir, güzel olur, Destek.

Çevrimdışı Murrja

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2024, 15:28