Yetkili kolay bir mertebe değildir. Biz buraya kadar gelirken çok zaman harcıyoruz(2 yıl) yani siz de haksız bir durumda(hapis, ban) 2 günlük ticketi bekleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Telefon uygulaması yapılsa diyorsunuz ama oyun içi bir sorun için bile herkes oradan ulaşır, hatta trolleyenleri de olur. Zaten resmi olan yol tickettir. Bir yetkiliden şikayetçiyseniz oradan şikayetçi olabiliyorsunuz. TS3 üzerinden gidip cezanızı açtırmaya çalışırsanız karşılığında bir şeyin iadesini falan da almazsınız. Ayrıca ticket üzerinden de 2-3 gün beklemiyorsunuz, ticketi hemen cevaplıyoruz sadece sonuçlanması uzun sürüyor. Sonuçta kimse robot değil, telefonuyla bir uygulama üzerinden rahatsız edilmeyi kimse istemez. Eğer haksız yere jail yediğini düşündüğün bir olay için ts3 gelip yetkiliyi beklersen ve 5 gün sonra yanıt alırsan bu senin sorunun olur. Mesela ben arkadaşlarımla her zaman bir odadayım, günde yaklaşık 10 kişi onlara pm atıyor "noroya ulaşır mısın, pm atar mısın" gibi ve onlar da rahatsız oluyorlar. Yine de ben herkesi çekiyorum ve onlara ne gerekiyorsa yapıyorum ve ilgileniyorum.
Kısacası böyle bir şeyi asla desteklemiyorum.
"Sizin meşguliyetiniz varsa bizimde zamanımız önemli"
Sizlerle ilgilenmek tabii ki bizim görevimiz. Ama sizinle ilgilenirken bizim de zamanımızdan oluyor bu. Yani herkesi farklı gemilere koymayın böyle bir durumda.
Ticket işi hoş değil, onun yerine bir app olur. App üzerinden size mesaj atılır ve siz yanıtlarsiniz. Telefon numarası değil forum hesabıyla girilir. TS daha iyi ancak oraya bakan yok. Rahatsız olursanız günlük kişiye blok koyabilirsiniz. Bu tarz bir uygulama olabilir.
Neden bunu diyorum, bir admine oyuna yeni başladığım sıralarda şikayet açmıştım. Bergy yada bozy bana TS üzerinden görüşelim dedi, Ticket üzerinden belirtti. TS'de de denk gelemedik olay kapandı, gitti. Ben ne onu beklemek zorundayım oda ne beni.