Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Aiden Terres AR-GE Önerisi

Başlatan Mr_Nobody, 18 Ocak 2020, 19:46:24
Okunma sayısı 128 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Aiden Terres AR-GE Önerisi
« : 18 Ocak 2020, 19:46:24 »
Karakter Adınız: Aiden_Terres
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Forum
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Efendim iyi günler. Bilindiği üzere bir takım oyun eklentileri için(ENB, addon vs) talep açılmakta. Bu talepler kabul görüyor. Ancak ben mod sitelerinde dolaşırken güzel bir ENB d3d9'u, effects txdsi bilmem nesi gördüğümde ilk düşüncem ''Güzelmiş ama izinli değildir şimdi'' oluyor. Bu konuda yalnız olmadığıma inanıyorum. Bunun önlenebilmesi için belirsiz periyotlarda admin veyahut FG ekibinden birisine görev verilebilir. Bu kişi görevi alırsa şöyle yaptırılabilir; izin verilen dosyalar için bir liste oluşturulacak, tek bir konuda belirtilecek. Bundan sonrası içinde eklenti izin talebi oluşturulurken oyuncular istedikleri eklentiyi kendileri tanıtacaklar. Böylelikle liste oluşturulduktan sonraki tarihlerde onaylanan eklentiler direkt olarak listeye daha kolay entegre edilebilecek. ENB, addon vesaire arayan bir RİNA oyuncusuna sunucu yönetim ekibi tarafından müthiş bir kolaylık sağlanmış olacak ve değerli oyuncumuz bu listeden beğendiği bir addonu, ENB'i izinli midir acep diye düşünmeden kurmaya başlayabilecek.
(Şahsen böyle bir şeyi yapmış ve yalnızca gönderi olarak foruma yerleştirilmesi gereken halde karşınıza çıkarmış olmayı dilerdim ancak durumum buna müsait değil. Gerekli rütbeler forum üzerinde sağlanırsa zaman içerisinde de olsa böyle bir şey yapmaya çalışabilirim ancak belirttiğim gibi bu bir fikir. FG ekibi yöneticileri her FGden beşer veyahut onar onaylanmış eklentiyi listeye eklenmeye hazır halde bir bbcodea eklemesini isteyebilir, böylelikle görev dağılımı sağlanmış olur ve hazırlanması daha kolay olur.)

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: Durumum müsait değil, laptoptan foruma giriş sağlıyorum mevcut zamanda ve asıl bilgisayarıma tam zamanlı bir erişimim yok maalesef. Dolayısıyla bu isteğinizi karşılayamıyorum.