Olumlu mesajlar için teşekkürler. Discord üzerinden ulaşan arkadaşlar var "birlik açtın boş boş duruyor, rol yapmıyorsun" diye. İş yerinin aktifleştirilmesiyle beraber birlik için IC yollar ile bir kadro düzenleyeceğim. Arkadaşlarım ile bir ekip oluşturduğumda tanıtımı aktif tutmak için atılan roller dışında rol dönmüyordu, bu yüzden kardeşim @Coac hariç arkadaşlarımı "özellikle" birliğe çağırmadım. Kadronun düzenlenmesiyle tanıtım aktifleşir. Movieden SS düzenleyip tanıtımı aktif tutmayı pek sevmiyorum (okuyan her kimse üstüne alınmasın, movie üzerinden rol hazırlayıp forumda rolcü olan arkadaşlara sallamıyorum) ve gerekmedikçe yapmayacağım. Bu "pasif" birlik mesajlarını discord özel mesajlarımdan, forum PM kutumdan görmek istemiyorum. Şahsen bundan sonra tanıtıma boş rol atıp atmayacağımı da bu baskıya, yargılara, eleştirilere göre belirleyeceğim. Yeri geldi boş roller atarak, birlik üyelerime SS-CK ve vergi baskısı uygulayarak "gerçekten pasif ve rol dönmeyen birliğe" 2 günde 20 sayfa kastım. Eğer tanıtım aktifliğine göre beni yargılayacaksanız movie kullanarak, viski içme rolü atarak tanıtım aktif tutmayı ben de biliyorum ve çok yaptım. Boş mesajlar ile mesaj kutumu alevlendirmeyin.