Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Peaky Blinders Hakkında Düşünceleriniz?

Başlatan Souza, 10 Ocak 2020, 17:44:29
Okunma sayısı 749 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı man of god

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 12 Nisan 2020, 19:35
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Peaky Blinders Hakkında Düşünceleriniz?
« Yanıtla #10 : 06 Nisan 2020, 17:27:31 »
İlk başlarda aşırı uykum gelmişti..

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #11 : 25 Nisan 2020, 14:43:51 »
Klasik eski mafya kültürünü yansıtan bu tarz dizilere bakmak isterseniz Boardwalk Empire öneririm. Bu diziyle kıyaslandığında zaman ve mekan açısından Boardwalk ona katlayabilir bu diziyi. Hala anlamış değilim, çok güzel bir dizi olduğunu da düşünmüyorum ayrıca. 4 sezon izledim, Tom Hardy'nin olması güzel ve başrole verdikleri garip bir atmosfer var. Daha önce Tommy karakterini bir kadın karakter canlandırırken başka bir filmde gördüğüm için sanırım o kadarda hayranlık duyamıyorum. Ama konu kısırlığı ve böyle boğuk beni bir türlü içine tam çekemeyen havası var. Yani izlerken rahatlıkla farklı şeyler yapabiliyorum. Bi Sopranos bi Boardwalk ya da Sons of Anarchy tarzında ekip düzeyinde bir dizi değil. Dramı da o kadar kuvvetli işleyememişler ama sanırım yeni nesil diziler hep böyle. Daha hızlı, akıcı ilerliyor ama eskilerdeki tadı da tam olarak vermiyor. İzlenebilir zaman geçirmek için ama öyle harika bir dizi olduğunu da düşünmüyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ağustos 2023, 15:49
Toplam oynama: 249 gün, 12 saat
Son giriş: 04 Kasım 2023, 14:48
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 11 Ağustos 2023, 15:52
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
« Yanıtla #12 : 26 Mayıs 2020, 22:05:42 »
Konu pasiflikten dolayı arşive kaldırılmıştır 10 gündür yanıt verilmeyen veya alınmayan konular arşive taşınmıştır.