Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

#3016 | Officer II - Bethany Cunningham ♀

Başlatan #FEK, 10 Ocak 2020, 11:46:18
Okunma sayısı 2163 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 22:28
Toplam oynama: 160 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
#3016 | Officer II - Bethany Cunningham ♀
« : 10 Ocak 2020, 11:46:18 »

Bethany Cunningham

Doğum yeri:Bonn'
Doğum tarihi:07.08.1995
Uyruk:Alman
Ten Rengi:Beyaz
Boy:1.75'
Göz Rengi:Mavi'
Saç Rengi:Sarı'

Şehre Alışmak                           

Öhm, ben Bethany, sonunda umduğum şehir & kurtuluşumun gerçekleşeceğini düşündüğüm şehire uçaktan inmiştim. Önce telefonumu çıkararak bir taksiyi aradım, gelmeden önce satın aldığım Market ST. 18'de bulunan evime beni götürmesi için bir taksi istedim. Eve gittiğimde, her tarafın tozla kaplı olduğunu gördüğüm süreçte, içeriye girmek o kadar ürkütücüydü ki size anlatamam. Yorgun olduğum bir günde temizlik yaparak Santos'a adımlarımı atmıştım. Önce evi temizledim, daha sonra güzel bir uyku çekmek için başımı yastığa koydum. Tabii, biraz ürkmüştüm böyle bir evde yalnız nasıl uyuyabilirsin ki? Telefonumla biraz oynamaya başladım, o sırada uyuya kalmışım. Uyandığım saat sabah 09.49'du. Yatağımdan kalktım, ılık bir suyla duş alarak evden çıktım ve kahvaltı yapabileceğim bir yer aramaya başladım. Commerce taraflarında olan bir bardan bahsettiler, güzel İtalyan yemekleri ve alkollerin bulunduğu nezih bir mekandan. Bir taksi çevirdim ve Commerce'e doğru ilerledim. Bara girdiğimde, içeride olan Kayle adında bir kız bana yardımcı olmak istedi. Güzel bir Fettucini yiyerek alkolümü yudumlamaya başladım. O sırada barda bulunan Kayle ile tanıştık ve laflamaya başladık, bana şehirden bahsediyor temkinli olmam gerektiğini anlatıyordu. Bardan çıktığımızda bana şehri gezdirmeye başladı, ona bir araca ihtiyacım olduğunu söyledim ve beni Grotti adında bir araç galerisine götürdü. Birkaç araba bakarak, hibrit model bir Elegy'i seçerek onu istediğime karar verdim. Aracımı aldım ve şehirde turlamaya başladım. Tekrardan Jimmy's bar'a doğru yol alırken, LSPD binasının önünde biraz duraksadım. Duvarda bulunan LSPA kağıtları dikkatimi çekmişti, çok yakında bir akademi olacağı bunun için bir sınava gireceğimiz bahsediliyordu. Bunu kafama taktım ve Jimmy's bar'a gittiğimde durumu Kayle'e anlattım. Kayle, bunun mantıklı olacağını söyledi ve bilgisayarını yanıma getirdi. İnternet üzerinden bir başvuru yaptık ve beklemeye başladık. Geçen günler içerisinde gelmeyen haber canımı çok fazla sıkmaya başlamıştı..

⁜     ⁜     ⁜

LSPD

Ve geçen günlerin ardından gelen elektronik posta beni gayet mutlu etmişti, geçen zamanın ardından Los Santos Polis Departmanı beni yeterlilik testi ve mülakat için bekliyordu. Bir gün sonra, sabah erkenden uyandım, resmi bir giyiniş tarzıyla aracıma binerek Departman binasına doğru ilerledim. İçeriye girdiğimde, lobide bekleyen memur arkadaşlardan biri yardımcı oldu ve beni bir odaya aldılar, orada yavaşça yeterlilik testini ve mülakatımı bekliyordum. Ne kadar heyecanlı olduğumu sizlere anlatamam. Odaya iki kişi girdi, Memur Steve ve Teğmen Frithsanwise, Teğmeni gördüğüm ilk dakikada anlamıştım. Heyecandan bayılacak gibiydim, fakat sakin olmam gerekiyordu. Usulca içimdeki sesi dinleyerek sakinleştim, sorulan sorulara bir bir cevap verdim sonunda bitmişti, bana haber vereceklerini söylemişlerdi. Oradan çıkıp evime doğru ilerledim, heyecanlıydım. Televizyona bakarken polis olup olamayacağımı düşünmem, bunun hevesiyle geçen süreyi size anlatamam. Gece saatlerine doğru beklerken uyuya kaldım. Sabah uyandığımda telefonumda bir mesaj mülakatı ve yeterlilik testini geçtiğim, bir sonraki adım için ödemem gereken miktarı belirtiyorlardı. Sevinçten çıldıracak gibiydim! Gereken miktarı ödedim, daha sonrasında departmana uğradım. Artık pek fazla bir şey yapmam gerekmediğini, usulca ve sessizce sınav gününü beklemem gerektiğini söylediler ve sakin bir şekilde o günü beklemeye başladım.

⁜    ⁜    ⁜

Aradan günler geçti ve nihayet sınav günü geldi. Birçok kişinin katıldığı, teğmenlerin ve çavuşların başımızda beklediği o zorlu sınav gününde artık işaretleyeceğim her şık, vereceğim her yanıt benim gelecekti hayatımı bekleyecekti. Sınava girdiğim anda oluşan heyecanımı sizlere anlatamam, birkaç dakika kağıtla bakışarak beklemeyi tercih ettim. Derin nefes alarak sakin kaldım ve soruları çözmeye başladım. Soruları yanıtlayıp sınavım bittiğinde ne olacağını gözüme kestiremiyordum, güzel geçmişti fakat emin değildim. Sınav yerinden ayrılarak evime doğru yola çıktım, birkaç gün sonra sınav açıklanacaktı ve bunu sabırla bekliyordum. Aradan geçen birkaç gün sonunda telefonum çaldı ve sınavı geçtiğimi, olağan günün bir gün sonrasında stajyer memur olmam ve gerekli Polis yeminini etmem için departmana beklediğini söylediler. Sevinçten nasıl çığlık attım ve sevindim bilemezsiniz. Heyecanlı bir şekilde uyudum ve aradan geçen bir günün ardından departmana doğru yola çıktım. Departmana giriş sağladığımda bizi teğmen karşıladı ve bir odaya alındık. Teğmenler ve çavuşlar konuşmasını yaptı, ardından yeminimizi ettik ve mezuniyetimizi kutlamış olduk. Artık stajyer bir polis memuruydum, Memur Cunningham. Bu heyecan ve sevinci sizlere anlatmam mümkün değil. Saha eğitimi almamız için bizlere subaylar ve çavuşlar yönlendirildi. Eğitimimizi tamamladığımızda sahaya çıkış için iznimiz olacağını öğrenmiş olduk. Bundan sonraki hikayemi gelişime göre sizlere anlatmaya devam edeceğim, beklemede kalın! Bethany'den sevgilerle..

⁜    ⁜    ⁜

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: #3016 | Officer I - Bethany Cunningham
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2020, 11:50:30 »
Güncellenmeye devam edecek.*

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Kasım 2021, 13:10
Toplam oynama: 124 gün, 10 saat
Birlik: ****ARO
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2020, 11:51:15 »
Efsanee😯

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55
Toplam oynama: 196 gün, 17 saat
Birlik: *** ******les
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2020, 11:52:27 »
Gusel olmus kardesim.

Çevrimdışı Dynastie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Omar Raboze Lv.23
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Eylül 2023, 20:16
Toplam oynama: 121 gün, 14 saat
Son giriş: 20 Mart 2023, 20:38
Toplam oynama: 28 gün, 23 saat
Tony Dumb Lv.23
Son giriş: 21 Mart 2023, 11:48
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Colt Cow Lv.23
Son giriş: 21 Mart 2023, 14:05
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2020, 11:53:45 »
cok guzel olmus basarilarinin devamini dilerim

Çevrimdışı chiewein

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 27 Haziran 2022, 20:13
Toplam oynama: 280 gün, 13 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 28 Mayıs 2022, 21:24
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2020, 11:54:41 »
güzel güzel

Çevrimdışı Doruk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 12 Eylül 2022, 06:36
Toplam oynama: 260 gün, 19 saat
Ynt: #3016 | Officer I - Bethany Cunningham ♀
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2020, 12:13:30 »
Başarılar çok güzel olmumaş

Çevrimdışı Dynastie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Omar Raboze Lv.23
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Eylül 2023, 20:16
Toplam oynama: 121 gün, 14 saat
Son giriş: 20 Mart 2023, 20:38
Toplam oynama: 28 gün, 23 saat
Tony Dumb Lv.23
Son giriş: 21 Mart 2023, 11:48
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Colt Cow Lv.23
Son giriş: 21 Mart 2023, 14:05
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2020, 12:14:27 »
hikaye güzel olmuş fakat tanıtım geliştirebilir, bbcode eklenebilir, resimler çoğaltılabilir

Çevrimdışı Emre II

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:20
Toplam oynama: 222 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mayıs 2023, 20:43
Toplam oynama: 10 gün, 7 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: İngiliz
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 22:38
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 05 Nisan 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2020, 12:17:27 »
Güzel olmuş kimden çaldın

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2020, 12:20:15 »
hikaye güzel olmuş fakat tanıtım geliştirebilir, bbcode eklenebilir, resimler çoğaltılabilir
Karakter rollere girdikçe hikayesi artacak bununla birlikte genişletilecek ve fotoğraflar eklenmeye başlayacak, karakter galerisi oluşturulabilir bunu düşünüyorum. Ek olarak ribonlar geldikçe tanıtım bbcode'u değiştirilecek, rol görüntüleriyle birlikte tanıtım genişletilmeye devam edecek.