Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gerçek Hayatta DM

Başlatan Karahan, 08 Ocak 2020, 18:29:34
Okunma sayısı 738 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Karahan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 17 Ocak 2020, 00:04
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Gerçek Hayatta DM
« : 08 Ocak 2020, 18:29:34 »
dm atmayın la

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Ynt: Gerçek Hayatta DM
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2020, 18:39:34 »
aaa ünlü olmuşum

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2020, 18:51:55 »
KDOFGJD SŞJFIDSHJFŞDS bu gerçek değilse komik gerçekse daha komik heranın buna çözüm getirmesi lazım bize karışmayana sıkmayalım tamamda adam geliyo silahımı görüyor küfür ediyo abdde o silahlı adama küfür et bakalım napıyo

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2020, 19:36:52 »
KDOFGJD SŞJFIDSHJFŞDS bu gerçek değilse komik gerçekse daha komik heranın buna çözüm getirmesi lazım bize karışmayana sıkmayalım tamamda adam geliyo silahımı görüyor küfür ediyo abdde o silahlı adama küfür et bakalım napıyo
Yaşadığınız ülke Amerika Birleşik Devletleri arkadaşlar, Türkiye değil. Bazıları diyecektir ki: "Bu zamana kadar kaç kere haberlerde gördük trafikte kavga eden ve silah çekip vuran adamları?" Bunlar tabii ki yaşanıyor, yaşanmıyor değil. İstisnalar kaideyi bozmuyor. Bu yüzden en ufak bir araba sürtme olayında silahların çekilip ikili olarak çatışmaya dönmesini istemiyoruz.

Mantıklı karakter yapılanması her zaman sizin işinizi görecektir. İkili düşünmeniz gerekmektedir. Bunu iki soruyla açıklayabiliriz.
1- Karşı tarafı çekip vurursam ne olacak?
Cevap: Karşı tarafı çekip vurursan rolde vurmuş olacaksın ve bir kan davasını başlatacaksın. Eğer ceza almazsan tabii. Sonra o gelip seni vuracak, sen yediremeyeceksin ve ekran görüntüsü alıp şikayet açacaksın ve sonuçta banlanacaksın.
2- Karşı tarafı vurmazsam elime ne geçecek?
Cevap: Güzel bir rol, belki de değil. İki ihtimali var. Güzel bir rolde geçebilir, kötü bir rolde. Fakat banlanmamış olacaksın. (İşin sonunu kast ederek yazdım)

Şimdi şöyle diyen arkadaşlar olacaktır. "Arkadaş ben illegal rol yapıyorum, tabii silah kullanıcam !1!" Dostum sen silah kullan zaten, kimse buna karışmıyor. Sadece gerekli usulü ve erkanı uygula. Kimse sana silah kullanma demiyor. Sadece silahı gerekli yerde kullan diyor. Ki bunu kurallarla da belirtmiş bir sunucuyuz. Senin silah belindeyken kendini bir şey zannetme, farene güvenme, klavyene güvenme. Biz sadece bunun karşıtıyız. Sunucuda DM yeteneği çok iyi olan arkadaşlarımız var tabii ki (biri benim ayık olun). Bunların yeri burası değil arkadaşlar. Çatışmada size bileğiniz avantaj sağlayabilir ama rol içinde inanın bir katkısı bulunmayacaktır. En fazla size şunu derler "Ooo bilader valla harika silah kullanıyon ha..." Doğal olarak sizin de ego tavan tabi.

Sunucuda silah kullanmak bence en son kısım olmalıdır. Idlewood'da birisiyle mi kavga ediyorsunuz? Direkt silahınızı çekmeyin, direkt kavga da etmeyin. Önce bir konuşun, olayı kendi aranızda çözün. İllegal bir karakteriniz mi var? Silahınızın olduğunu ona belli edin, karşı tarafı korkutmaya çalışın. Fear RP yapmıyor mu? Orası da bırakın bize kalsın.

Çantalarınıza AK-47 doldurmak... Adam her ihtimale karşı AK-47'yi ayırmıyor yanından. Çünkü en küçük tartışmada çekip vurabilsin diye. Arkadaşlar sunucuda polis rolü yapan arkadaşlara yardımcı olmanız çok iyi bir şey. Bu konuda bir şey demiyorum ama, şehrin ortasındayız lan. Hangi baba yiğidin gözü yer AK-47 çekmeye. İleri ki süreci düşünmüyorsunuz çünkü. O an da vurulmayayım, karşımdakini indirip kahraman olayım derdindesiniz. Bunu yapmayın. Dediğim gibi silah en son çareniz olarak yanınızda bulunsun.

Eğer silahınız varsa bile şehir içinde çatışmamaya örnek gösterin. Unutmayın, şehirde bizim gibi oyunculardan çok etrafta yaşayan birçok sivil var olarak kabul ediliyor. Silahınız var belli çatışma rolüne girilecek kaçışı yok yani. Bunu karşınızdaki adamı takip ederek yapın, şehir dışına çıkmasını bekleyin. Hem size rol çıkar. Hem de bu rolleri 5 dakikanın içine sığdırtmak zorunda kalmazsınız. Siz şehir içinde silah kullanırsanız polislere de rol çıkıyor. Bu iyi bir şey gözükse de karakteriniz için gereksiz bir süreyi hapiste geçirmek olacaktır.

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2020, 11:26:44 »
gerçek hayatta da adamı kasten öldüreni müebbete atıyorlar sen git sık millete 300 dakika hapis ye maymuna bak hele sonra hera düzenle eğeğeğeeğ, ulan arkadaşım 3 yıllık sunucuda politikalar belirli bir yerine oturmuş ve bu düzen bence gayette iyi medium bir sunucu için. realite bu sunucuda uygulansaydı elinden her silah sıktığında polis ayrıntılı ve detaylı CCTV rolleri yapıp seni bulup atardı müebbete alırdı silahını oyundan da soğurdun. bu yüzden her şeyi çok realiteye bağlamamanızı tavsiye ederim

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 09 Ocak 2020, 12:55:25 »

Silahını görüp küfür edene Fear-RP ihlalinden şikayet açabilirsin kankam

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2020, 16:18:51 »
gerçek hayatta da adamı kasten öldüreni müebbete atıyorlar sen git sık millete 300 dakika hapis ye maymuna bak hele sonra hera düzenle eğeğeğeeğ, ulan arkadaşım 3 yıllık sunucuda politikalar belirli bir yerine oturmuş ve bu düzen bence gayette iyi medium bir sunucu için. realite bu sunucuda uygulansaydı elinden her silah sıktığında polis ayrıntılı ve detaylı CCTV rolleri yapıp seni bulup atardı müebbete alırdı silahını oyundan da soğurdun. bu yüzden her şeyi çok realiteye bağlamamanızı tavsiye ederim
kardeşim galiba beyninde sıkıntı var 21 sicilim var 5k jail gibi bir süre 5 6 sicil daha olduğunda zaten müebbet yiyeceğim rol sunucusundayız ya adam tutukluyo miranda haklarını okuyo avukat utma hakkına sahibim avukat istiyorum diyorum yok diyor koskoca şehirde avukat yok polisler yaralnıyor kelepçleiyorlar birbirlerini araca atıp hastahaneye gidiyorlar hastahane önünde /do iyileşme fast rp? sorup /do + verince 2dk sonra vurduğumuz adamın bize sıktığını görüyoruz yeni ekipmiş neymiş abi saçmalıkdan ibaret birşey ya bu senin dediğin 300 dakika hapisi ben yemiyorum benim bir sonraki cana kastımda müebbet olacağım karakterim gidecek 1 yıldır nc atmıyorum aynı karakterdeyim ayrıca polisler silahımı alıyor 7/24 izleyebiliyorlar bazı gerekli yerlerde realite şarttır milli görevdir

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 09 Ocak 2020, 16:19:21 »

Silahını görüp küfür edene Fear-RP ihlalinden şikayet açabilirsin kankam
onla mı uğraşıcam

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 09 Ocak 2020, 16:21:42 »
Yaşadığınız ülke Amerika Birleşik Devletleri arkadaşlar, Türkiye değil. Bazıları diyecektir ki: "Bu zamana kadar kaç kere haberlerde gördük trafikte kavga eden ve silah çekip vuran adamları?" Bunlar tabii ki yaşanıyor, yaşanmıyor değil. İstisnalar kaideyi bozmuyor. Bu yüzden en ufak bir araba sürtme olayında silahların çekilip ikili olarak çatışmaya dönmesini istemiyoruz.

Mantıklı karakter yapılanması her zaman sizin işinizi görecektir. İkili düşünmeniz gerekmektedir. Bunu iki soruyla açıklayabiliriz.
1- Karşı tarafı çekip vurursam ne olacak?
Cevap: Karşı tarafı çekip vurursan rolde vurmuş olacaksın ve bir kan davasını başlatacaksın. Eğer ceza almazsan tabii. Sonra o gelip seni vuracak, sen yediremeyeceksin ve ekran görüntüsü alıp şikayet açacaksın ve sonuçta banlanacaksın.
2- Karşı tarafı vurmazsam elime ne geçecek?
Cevap: Güzel bir rol, belki de değil. İki ihtimali var. Güzel bir rolde geçebilir, kötü bir rolde. Fakat banlanmamış olacaksın. (İşin sonunu kast ederek yazdım)

Şimdi şöyle diyen arkadaşlar olacaktır. "Arkadaş ben illegal rol yapıyorum, tabii silah kullanıcam !1!" Dostum sen silah kullan zaten, kimse buna karışmıyor. Sadece gerekli usulü ve erkanı uygula. Kimse sana silah kullanma demiyor. Sadece silahı gerekli yerde kullan diyor. Ki bunu kurallarla da belirtmiş bir sunucuyuz. Senin silah belindeyken kendini bir şey zannetme, farene güvenme, klavyene güvenme. Biz sadece bunun karşıtıyız. Sunucuda DM yeteneği çok iyi olan arkadaşlarımız var tabii ki (biri benim ayık olun). Bunların yeri burası değil arkadaşlar. Çatışmada size bileğiniz avantaj sağlayabilir ama rol içinde inanın bir katkısı bulunmayacaktır. En fazla size şunu derler "Ooo bilader valla harika silah kullanıyon ha..." Doğal olarak sizin de ego tavan tabi.

Sunucuda silah kullanmak bence en son kısım olmalıdır. Idlewood'da birisiyle mi kavga ediyorsunuz? Direkt silahınızı çekmeyin, direkt kavga da etmeyin. Önce bir konuşun, olayı kendi aranızda çözün. İllegal bir karakteriniz mi var? Silahınızın olduğunu ona belli edin, karşı tarafı korkutmaya çalışın. Fear RP yapmıyor mu? Orası da bırakın bize kalsın.

Çantalarınıza AK-47 doldurmak... Adam her ihtimale karşı AK-47'yi ayırmıyor yanından. Çünkü en küçük tartışmada çekip vurabilsin diye. Arkadaşlar sunucuda polis rolü yapan arkadaşlara yardımcı olmanız çok iyi bir şey. Bu konuda bir şey demiyorum ama, şehrin ortasındayız lan. Hangi baba yiğidin gözü yer AK-47 çekmeye. İleri ki süreci düşünmüyorsunuz çünkü. O an da vurulmayayım, karşımdakini indirip kahraman olayım derdindesiniz. Bunu yapmayın. Dediğim gibi silah en son çareniz olarak yanınızda bulunsun.

Eğer silahınız varsa bile şehir içinde çatışmamaya örnek gösterin. Unutmayın, şehirde bizim gibi oyunculardan çok etrafta yaşayan birçok sivil var olarak kabul ediliyor. Silahınız var belli çatışma rolüne girilecek kaçışı yok yani. Bunu karşınızdaki adamı takip ederek yapın, şehir dışına çıkmasını bekleyin. Hem size rol çıkar. Hem de bu rolleri 5 dakikanın içine sığdırtmak zorunda kalmazsınız. Siz şehir içinde silah kullanırsanız polislere de rol çıkıyor. Bu iyi bir şey gözükse de karakteriniz için gereksiz bir süreyi hapiste geçirmek olacaktır.
aga zaten ben en ufak olayda sıkalım demiyorum silahlıyım adam kör değil görüyor fear rp yapmıyor fear rp yapmayana sıkabilmemiz lazım  ama gidip şikayet açın diyorlar saçmalık olan bu sunucunun %75 85 i felen silahlı abicim kimsede düzgün fear rp yapmıyor (benim burda amacaım fear rpyi zorlamak kimse yapmıyor nerdeyse)

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 09 Ocak 2020, 16:26:50 »
Fear-RP yapmayana paşa paşa gidip şikayet/CK talebi açacaksınız, ihlale ihlalle karşılık vermek hoş bir davranış değil. Ben de uzun süre illegal rol yaptım, çok oldu onaylı birlik yönetirken iki tane birliği bile olmayan sokak torbacısının beni bir şekilde bulup (???) tehdit ettiği. Sabretmek önemli. Allah Thomas Ross'a uzun ömürler eylesin sayesinde sabırlı insanlarız.