Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Zaystev Crime Organization

Başlatan bıraktı, 07 Ocak 2020, 23:31:13
Okunma sayısı 1331 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı xaisen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Ocak 2020, 18:45
Toplam oynama: 13 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Zaystev Crime Organization
« Yanıtla #20 : 08 Ocak 2020, 22:52:04 »
Umarım DM üzerine değildir. .d

sizinki ne üzerine
büyük ihtimal onların ki çatışma rolü (!)

Çevrimdışı lNSOUClANCES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:50
Toplam oynama: 65 gün, 16 saat
« Yanıtla #21 : 08 Ocak 2020, 22:53:10 »
Umarım DM üzerine değildir. .d

sizinki ne üzerine
Sizinkide şey değilmi , her düştüğü pdye şikayet açan koca yürekli kardeşimiz.

Çevrimdışı bıraktı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Şubat 2021, 21:34
Toplam oynama: 86 gün, 19 saat
« Yanıtla #22 : 08 Ocak 2020, 23:18:46 »
Burası ağlama duvarı değil nerede tartışıyosanız tartışın hadi. Benim birligimi kirletmeyin.

Çevrimdışı bigdickenergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 23 Eylül 2021, 00:06
Toplam oynama: 166 gün, 16 saat
« Yanıtla #23 : 08 Ocak 2020, 23:39:12 »
Birliği açalım yok böyle yapalım yok şöyle yapalım tekrardan toplanalım diyen adam benim birliğimi benden başkası açamaz demesi... gayet saçma :/

Çevrimdışı shezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ekim 2022, 00:50
Toplam oynama: 194 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:29
Toplam oynama: 4 gün, 17 saat
« Yanıtla #24 : 09 Ocak 2020, 00:08:12 »
Birliği açalım yok böyle yapalım yok şöyle yapalım tekrardan toplanalım diyen adam benim birliğimi benden başkası açamaz demesi... gayet saçma :/
Toplanalım onu yapalım bunu yapalım diyen adam birliği topladı bazı sıkıntılar olduğu için yine kapattı, benden başkası açamaz dedi ve sen ona garip diyorsun ben senin birliğini açsam nasıl bir tepki verirsin acaba :)

Çevrimdışı babayımlan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Haziran 2021, 20:10
Toplam oynama: 64 gün, 23 saat
« Yanıtla #25 : 09 Ocak 2020, 00:34:59 »
Neresi senin birliğin gökdeniz anlatsana biraz daha

Çevrimdışı babayımlan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 09 Ocak 2020, 00:35:39 »
Benim birliğim ben izin vermedikden sonra açamaz bu kadar basit.

Çevrimdışı bigdickenergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 23 Eylül 2021, 00:06
Toplam oynama: 166 gün, 16 saat
« Yanıtla #27 : 09 Ocak 2020, 01:07:45 »
Toplanalım onu yapalım bunu yapalım diyen adam birliği topladı bazı sıkıntılar olduğu için yine kapattı, benden başkası açamaz dedi ve sen ona garip diyorsun ben senin birliğini açsam nasıl bir tepki verirsin acaba :)
Vaktinde lozarda adı geçen, apo veya arda kadar değeri olmayan veya katkıda bulunmayan birisi olduğun için lozar adı altında bir birlik kuramazsın zaten. Zaystev kurulduğu zamandan bugüne kadar her zaman burada olan çocuk niye birliği tekrardan kuramasin ki? Bir birliği tekrardan kurmak için birliği onun veya bunun ilk kurması mühim değil ki zaten zaystev dediğinizde aklımıza ilk gelen kişiler ya toprak yada gökdeniz oluyor, saçmalamak için saçmalıyorsunuz :) herkes kendi işine baksın.

Çevrimdışı shezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ekim 2022, 00:50
Toplam oynama: 194 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:29
Toplam oynama: 4 gün, 17 saat
« Yanıtla #28 : 09 Ocak 2020, 01:24:17 »
Vaktinde lozarda adı geçen, apo veya arda kadar değeri olmayan veya katkıda bulunmayan birisi olduğun için lozar adı altında bir birlik kuramazsın zaten. Zaystev kurulduğu zamandan bugüne kadar her zaman burada olan çocuk niye birliği tekrardan kuramasin ki? Bir birliği tekrardan kurmak için birliği onun veya bunun ilk kurması mühim değil ki zaten zaystev dediğinizde aklımıza ilk gelen kişiler ya toprak yada gökdeniz oluyor, saçmalamak için saçmalıyorsunuz :) herkes kendi işine baksın.
Senin dediğin gibi rahatlık olsaydı şimdi gider Pavlovu açardım, sana kalsa yani diceksin ki amaan kim kurduysa kurduk artık ben kurucam mantığındasın galiba, kendini bir kademe üstün görüyorsun gibi duruyor Lozar adında bir birlik kurmam zaten merak etme örnekleme verdim.

Çevrimdışı babayımlan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 09 Ocak 2020, 01:51:12 »
BU BİRLİĞİ BEN KURDUM BEN VAR ETTİM BU BİRLİĞE GÖKDENİZİ TOPRAĞI ALDIM GÖKDENİZ BU BİRLİĞE ADAM ÇEKTİ AMA GÖKDENİZ HALA ÇOCUK OLDUĞU İÇİN ARKADAŞIM DEDİĞİ ADAMIN ANASINA BACISINA SÖVDÜĞÜ İÇİN DÜŞTÜĞÜNDE Q CRASH ATTIĞI İÇİN BU BİRLİĞİ KAPATTIM BU BİRLİĞİN SAHİBİ BEN VE UTKU DUR UTKU OYUNU BIRAKTIĞI İÇİN BEN DEVAM ETTİRDİM HİLE AÇTILSR CLİENT YEDİLER BENDE YEDİM ÇÜNKİ HİLE KULLANDIK BU BİRLİĞİ KURDUĞUM GİBİ BU KADAR İHLALE KARŞILIK YÜRÜTMEYECEĞİMİ FEK ve AHMET e de AÇIKLADIM ZAYSTEV İSMİ DENİLİNCE GÖKDENİZ LE TOPRAK GELİYORSA AKILLARINA GİDİP ZAYSTEVİ DEĞİLDE KENDİ FİKİRLERİ İLE BİRLİK TOPARLASIN MAP YAPTIRILCAK DENİP ADAMIN OKUL HARÇLIĞINDAN ARTTIRDIĞI PARAYI ALIP FAZLA FAZLA MAPI YAPTIRIP GERİSİNİ CEBE ATMASIN BİRLİK KASASINDA TOPLANAN PARA İLE KENDİNE DEĞİL DE BİRLİĞE SİLAH ALSIN SAMİMİ DOSTLARINA ANA BACI KATMADAN İNSAN GİBİ KONUŞMAYI ÖĞRENSİN GELSİN İZNİNİ İSTESİN VEREYİM BİRLİĞİ SİZİN HEPİNİZDEN YAŞCA BÜYÜĞÜM AİLEVİ DEĞERLERE SÖVEN OYUN İÇİDE OLSA GRAM KULL HAKKINA GİREN BİRİNE BİRLİĞİMİ VERMİYORUM BUNDANDA HABERİNİZ OLSUN.