Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rol hakkında destek. (Farklı içerik, bakmanızı öneririm)

Başlatan sweppyz, 05 Ocak 2020, 15:03:16
Okunma sayısı 195 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sweppyz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Mayıs 2025, 11:50
Toplam oynama: 283 gün, 20 saat
Ken McWoods Lv.34
Son giriş: 13 Nisan 2025, 16:22
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Herkese iyi eğlenceler arkadaşlar, sizlerden bir konu hakkında destek çıkmanızı ve yardımcı olmanızı isteyeceğim.
Sunucu içerisinde iyisiyle-kötüsüyle çocuk karakteri canlandıran arkadaşlarımız var, bunun üzerine giderek rolleri biraz daha arttırmayı düşündüm ve peşine düştüm. Gerek oyun dışı ya da oyun içi yardımlarınızı/desteklerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.

Oyun içi konumuz > https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=84866.0

Çevrimdışı chiewein

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 27 Haziran 2022, 20:13
Toplam oynama: 280 gün, 13 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 28 Mayıs 2022, 21:24
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Rol hakkında destek. (Farklı içerik, bakmanızı öneririm)
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2020, 15:06:33 »
Arkadaşlar, hani sırf bu rol için yeni karakter oluşturabilirsiniz maksat-amacımız zaten rol, buraya 1 level çocuk karakteri ile gelsende bir şey değişmez, 10 level çocuk karakteri ile gelsende. Rol yapmak veya bakmak isteyenler bi' göz atsın derim.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #2 : 05 Ocak 2020, 15:21:40 »
Güzel bir konuya değinmişsin, sunucuda en azından başı-boş çocuk roller yerine üvey annesi ve babası olan çocuk rollerin dönmesi daha güzel, daha iyi rollerin çıkmasına sebep olacaktır.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #3 : 05 Ocak 2020, 15:58:26 »
Çocuk rolü dendiğinde aklımıza hep 5-6 yaşındaki çocuklar geliyor, bunu yapan kişilerde bu işi rol için değil para için yaptığını hepimiz biliyoruz.
İdle'de bu çocuklara 1k-2k-5k veren kişiler mantıksızlığın nirvanasında olan kişilerdir, olaya gerçek hayat çerçevesinden baktığımızda bu kadar parayı küçücük bir çocuğa vermek tamamıyla mantıksız bir eylemdir.
Zaten bu rolü yapan kişiler bunu para için yaptığı halde siz üzerine dahada para vermeye çalışırsanız sunucudaki kanser çocuk kitlesini dahada arttırmış olursunuz.
Kendinizce güzel bir rol yaptığınızı düşünüyorsunuz, eğer çocuk olan kitle para dilenmek için değilde rol için bunu yapsaydı verilen para miktarını abartmadan olan bir eylem olsaydı size olumlu yanıt verirdim.
Ama durum böyleyken bu çocuk olup "Aybi; payam yok, anney yok, babay yok paya veyiy misin?" diye ortalıkta gezen kişileri bu tarz dilenme rollerinden uzak tutmamız gerekirken şu an bunları arttırdığınızı düşünüyorum.
Öyle ki; küçük yaşta bir çocuğa para dağıtmakta mantıksız olur, küçücük bir çocuğa vermiş olduğunuz para beş dakika sonra onun banka hesabına yatmış halde bir anda boyu metrelerce uzamış biri olarak karşınıza gelir.

Çevrimdışı chiewein

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 27 Haziran 2022, 20:13
Toplam oynama: 280 gün, 13 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 28 Mayıs 2022, 21:24
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 05 Ocak 2020, 16:20:36 »
Çocuk rolü dendiğinde aklımıza hep 5-6 yaşındaki çocuklar geliyor, bunu yapan kişilerde bu işi rol için değil para için yaptığını hepimiz biliyoruz.
İdle'de bu çocuklara 1k-2k-5k veren kişiler mantıksızlığın nirvanasında olan kişilerdir, olaya gerçek hayat çerçevesinden baktığımızda bu kadar parayı küçücük bir çocuğa vermek tamamıyla mantıksız bir eylemdir.
Zaten bu rolü yapan kişiler bunu para için yaptığı halde siz üzerine dahada para vermeye çalışırsanız sunucudaki kanser çocuk kitlesini dahada arttırmış olursunuz.
Kendinizce güzel bir rol yaptığınızı düşünüyorsunuz, eğer çocuk olan kitle para dilenmek için değilde rol için bunu yapsaydı verilen para miktarını abartmadan olan bir eylem olsaydı size olumlu yanıt verirdim.
Ama durum böyleyken bu çocuk olup "Aybi; payam yok, anney yok, babay yok paya veyiy misin?" diye ortalıkta gezen kişileri bu tarz dilenme rollerinden uzak tutmamız gerekirken şu an bunları arttırdığınızı düşünüyorum.
Öyle ki; küçük yaşta bir çocuğa para dağıtmakta mantıksız olur, küçücük bir çocuğa vermiş olduğunuz para beş dakika sonra onun banka hesabına yatmış halde bir anda boyu metrelerce uzamış biri olarak karşınıza gelir.
Her çocuğa yapmacağız ki bu tarz rolleri, adam gibi rolünü yapan kişilerle bu rolleri yapacağız. Benim çok arkadaşım var çocuk rolü yapan. Emin olabilirsin bu saydıklarının hiçbirini yapmıyor. Senin bahsettiği bi' kitlede var evet doğru. Ama biz bunların zaten önlemlerini alarak yapıyoruz bu işi.

Çevrimdışı CagatayDmrc58

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Mart 2023, 10:03
Toplam oynama: 146 gün, 5 saat
« Yanıtla #5 : 05 Ocak 2020, 16:46:23 »
Burası oyun dışı sohbet olduğu için konu arşive taşındı.