Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

EastGate Gamers [57th Street Gangz!]

Başlatan oldSEVEN, 04 Ocak 2020, 18:24:15
Okunma sayısı 844 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oldSEVEN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 01:25
Toplam oynama: 35 gün, 23 saat
Ynt: EastGate Gamers [57th Street Gangz!]
« Yanıtla #10 : 05 Ocak 2020, 20:18:25 »
Düzenlemeler ve geliştirmeler yapıyoruz,fikir belirtirseniz sevindirirsiniz bizi.İyi forumlar.

Çevrimdışı oldSEVEN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: EastGate Gamers - 57th Street Gangz
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2020, 20:54:52 »
Mahalleye geldiğimden beri çok fazla kişi ile tanışmamış ola bilirim ama o mahalledeki hiyerarşik yapı diğer mahalledekiler gibi değildi.İnsanı kendine bağlamayı başaran bir aile vardı.Bir süre etrafda dolaşdım,ayak işleri ve s.yapmak da vardı,ayak işleri ile çok fazla uğraşıyordum o sıralar.Ancak hedeflerim büyük insanlar ile tanışmakdı.Bir kaç hafta sonra bay Gonzalez sokakta gezinirken karşısına geçdim,kendimi tanıtdım.Birkaç küçük işi olduğunu ve istersem gele bileceğimi söyledi,ben de hemen atladım tabi.Bir süre sonra bir galeriden haraç almak için Jefferson'da durduk.Birkaç saat içeride oyalandıkdan sonra büyük kavga çıkdı ve polis geldi.Polise birkaç el ateş etdim.Aman tanrım galiba ilk defa bu kadar orkusuzca ateş ediyordum.Bay Azarel'e yardım etdikden sonra mahalleye döndük.O akşam mahalleden kimse beni aramdı.Akşam Jefferson'daki evime giderken önüme "EastGate" dövmeli,maskeli iki kişi çıktı ve aniden durakladım.Geriye birkaç adım atdım,fakat kesinlikle kaçmadım.Adamlar üzerime doğru koştu ve beni ölesiye dövmeye başladılar.Yere serildim ve ellerimle karnımı ve kafamı tutdum.Arkadan bağırma sesleri duyuyordum.Ve birkaç saniye sonra son bağırma sesini duydum "On sekiz!" etrafımdaki adamlar aniden kayboldular ve gözlerimi açtığımda etrafda kimse yokdu.Yarın mahalleye gitdiğimdeyse Bay Azarel ve Teğmen beni beliyorlardı.Artık Doğu tarafı oyuncularındadım galiba..

Çevrimdışı oldSEVEN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: EastGate Gamers [57th Street Gangz!]
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2020, 21:10:11 »
Sadece on sekiz saniye dövüldün ayıp ama kuzen,:). Yine de aktif rolü kaliteli kıldığın için sana teşekkür ederiz.iyi forumlar.
Spoiler:

Çevrimdışı ¿executor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan