Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Palomino Creek’in güvenli bölgeden çıkarılması.

Başlatan Rodos., 06 Mayıs 2018, 19:10:37
Okunma sayısı 612 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rodos.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Aralık 2018, 21:16
Toplam oynama: 38 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
 Arkadaşlarımla Palomino Creek kasabasında bir MC açtım.Mc’ler genelde kasabalarda daha yaygın olduğu için Palominoyu tercih ettik.Ancak kasabanın güvenli bölge olduğunu öğrendik ve bu rollerimizi kısıtlıyor.Fikrimce kasabanın güvenli bölge olmasını gerektiren bi etmen yok.Kasabanın güvenli bölgeden çıkarılmasını istiyorum.Çünkü şehre fazlasıyla uzak.Herhangi bir departman vb. içermiyor.Kasabadaki giyim mağazası vb yerlerin içi güvenli bölge olabilir ancak dışarı tarafın güvenli bölge olmasına sebeb verecek etmen yok.İlgilenmeniz dileğiyle.

Çevrimdışı ANEW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 29 Mart 2020, 21:11
Toplam oynama: 53 gün, 4 saat
Ynt: Palomino Creek’in güvenli bölgeden çıkarılması.
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2018, 19:19:37 »
Katılıyorum , kasabalarda yapılan rollerin artış göstermesi gerekiyor , herkes şehirde kasaba hayatı yok . Kasabadaki iş yerleri sisteme ait özellikle Palamino Creek..

Çevrimdışı VsecBOA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Haziran 2019, 00:26
Toplam oynama: 90 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2018, 19:47:05 »
Kasaba full legal bir kasaba.Orada çok fazla PD üyesi yaşıyor.O yüzden GBI.Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Rodos.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2018, 19:52:13 »
Kasaba full legal bir kasaba.Orada çok fazla PD üyesi yaşıyor.O yüzden GBI.Desteklemiyorum.
Öncelikle kasaba artık full legal değil kasabada Ravens MC adında %1 bir mc bulunuyor bunu dahil ederek yorumunuzu yapın.Kimin yaşadığının güvenli bölge ile bi alakası yok.Şehrin güvenli bölge olmayan bölgelerinde insanlar hatta pd üyeleri yaşamıyor mu, yaşıyor.Bu yorumu Lspd’de bulunduğunuz için taraflı yapmanız açıkçası biraz üzdü beni.Tarafsız düşünüp tekrar yorumlamanız dileğiyle.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2018, 19:54:50 »
Oranın güvenli bölgeden çıkarılması illegal bir topluluğun orayı mesken tuttuğu anlamına gelmiyor. Güvenli bölge olmaktan çıkarılması taraftarıyım, adamlar idlewood'dan bıkmış kasabaya geçecek... Orada da karşılarına güvenli bölge sıkıntısı çıkıyor.

Çevrimdışı Rolf.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rafael Reyes Lv.12
Köken: İrlandalı
Son giriş: 19 Ocak 2020, 00:23
Toplam oynama: 30 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 06 Mayıs 2018, 20:05:11 »
Destekliyorum güvenli bölgeden çıkartılmalı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2018, 20:08:17 »
Kesinlikle destekliyorum.

Çevrimdışı sweezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Mayıs 2019, 12:47
Toplam oynama: 66 gün, 23 saat
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2018, 23:31:32 »
Rolleri kısıtladığı kesin fakat güvenli bölge olarak eklenmesinin nedeni, kasabada legal rol planları olan arkadaşlar içindir. Şuanlık böyle kalmasının taraftarındayım, eğer fark ettiyseniz zaten gerçek hayatta kasabalarda suç/çatışme ve uyuşturucu olayları daha azdır. MC rollerini illegal yapmak zorunda değilsin ama illa yapıcam diyorsanız mekanınızda legal ve sakin bir şekilde takılırsınız, il-legal işleyişlerinizi şehirde gösterirsiniz. Dediğim gibi kasabada rollerim kısıtlanıyor derseniz, kasabada çok güzel ve güzel fikirlerle legal roller yapabilirsiniz.

Çevrimdışı Rodos.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2018, 07:30:51 »
Rolleri kısıtladığı kesin fakat güvenli bölge olarak eklenmesinin nedeni, kasabada legal rol planları olan arkadaşlar içindir. Şuanlık böyle kalmasının taraftarındayım, eğer fark ettiyseniz zaten gerçek hayatta kasabalarda suç/çatışme ve uyuşturucu olayları daha azdır. MC rollerini illegal yapmak zorunda değilsin ama illa yapıcam diyorsanız mekanınızda legal ve sakin bir şekilde takılırsınız, il-legal işleyişlerinizi şehirde gösterirsiniz. Dediğim gibi kasabada rollerim kısıtlanıyor derseniz, kasabada çok güzel ve güzel fikirlerle legal roller yapabilirsiniz.
Legal roller için güvenli bölge gerekmiyorki.Güvenli bölge olmayan yerlerdede arkadaşlar legal rolünü gayet rahat bir şekilde çevirebilir.MC rollerini sakin ve legal yapın demişsiniz ancak hiç bir %1 MC barında geceleri kavga eksik olmaz.Evet kasabalarda suç oranları düşük ancak genelde mcler kolay yönetmek için kasabalarıtercih ediyor.

Çevrimdışı ElberX4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 30 Mayıs 2019, 15:46
Toplam oynama: 8 gün, 16 saat
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2018, 00:04:33 »
GB'den çıkarılmasını destekliyorum.