Kardeşim amerikada nasıl konuştuklarını ve ne tür cümleler kuduklarını biraz daha araştırmanı öneriyorum, senin için daha iyi bunu oyunda ve tanıtıma yansıtırsın daha çok ilerlersin yani 2020 rolleri yapıyoruz kanka , İyi Roller.
kardeşim "bro" oğlum "man" tatlım "sweetie" gibi kelimeler çoğunlukla kullanılıyor zaten, onun dışında amerika da nasıl konuşuluyor diyosun da "homié, nigga, daw'g" falan diye mi konuşalım

zaten benim karakterim sinir hastasi, 7/24 agresif, bu konu da yapabileceğim bi'şey yok, daha da hangi kelimeleri saçma bulduğunu not geçersen söyleyebilirim, ingilizcem kuvvetli
(not: ingilizce roleplay serverinde de oynamışlığım var) örnek verecek olursam isn't gibi cümleleri ya da alright yerine
a'ight gibi kesme işaretleriyle kısaltıyorlar, hatta bunu bilmen için ingilizce bilmene gerek yok, ortaokullarda gösteriliyor hatta "2 cümle için kelime mi kısaltılır?" diye bi soruyu da aklında geçirmiyor değilsin

anlıyorum yerine anlıyo'm ya da ne haber kelimesi yerine n'aber diye ayrılabilir bunda da her hangi bir sıkıntı yok öptüm :-*