Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hood Sistemi AR-GE

Başlatan Mahinda, 02 Ocak 2020, 17:41:28
Okunma sayısı 1751 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Hood Sistemi AR-GE
« Yanıtla #40 : 24 Ocak 2020, 15:40:35 »
Kısmen katılıyorum.

Çevrimdışı GUARDIAN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nico Normand Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Nisan 2023, 12:09
Toplam oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ****t'z
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #41 : 24 Ocak 2020, 15:44:16 »
Çok büyük bir alanı kontrol etmesi saçma. Çünkü harita kocaman bir harita değil.

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:41
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #42 : 24 Ocak 2020, 15:46:41 »
şaka dimi bu arge? :D
bence de şaka .d

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 157 gün, 13 saat
« Yanıtla #43 : 24 Ocak 2020, 18:48:57 »
ballaslılar grove'a saldırıyo latinler aztecslere saldırıyo aga tavsiye etmem açıkçası 50 metrekarelik alan neyine yetmiyo yeterde artıyo böyle birşey olursa 7/24 fear rp yapmak zorunda kalabilirim şahsen çok dolaşan ve çatışma ortamına dalan birisiyim beni engeller ck olmak için gezmek istemiyorum

birlikler sadece grove veya ballas gibi olsun demiyorum aynı birlik mantığı devam eder sadece sistemin biraz daha gelişmesi gerektiğini söylüyorum düşündüğün zaman gerçekte ghettolar bir sokaktan veya 100 metre kare bir alandan ibaret değil.
Şuanda örneğin east los santostaki hood bölgesinde abi çekmek gerekiyor 50 metre ilerideki sokakta çetecinin anasına sövülüyor bu çok saçma onu demek istiyorum yani bunu sadece çete olarak düşünmeyin adam mafya hood onayı var ama sadece kapısının önünde mafyalıgı söküyor ileriden saga dönünce mafya babasına sokak köpegi muamelesi yapılıyor. Hood sisteminin değişmesi ve geliştirilmesi gerek şuanki durumda rol imkanı ve gerçekçilik oldukça göz ardı edilmiş durumda oysa ki hood sisteminde değişim ve geliştirilme yapılırsa çok iyi şekilde rol imkanı ve gercekçilik artacaktir.
Adam doğru diyor siz amerikada örn:Crenshaw Bloodgang çetelerinin mahallesine girip takılmak değil mahallelerine giremezsiniz arkadaşlar herkes kendini polat alemdar sanmasın hood bölgesi heran sebepsiz yere ateş alabileceğin bir yerdir ooc'de ic de ise DM kapsamlı olduğu için adam gibi durmanız lazım  ve harita küçük diyenler aksine aşşşırı ve aşşşırı büyük siz sadece los santos içinde takılıyorsunuz san fierro vb.4 şehir var aslında uç bucak kasabaları MC ler yönetir şerif yönetmez gerçekçilik açısından aşırı mantıklı Eğer yeterince büyük ve tehliteki bir birlikse los santos'u bile hükümü altına alabilir fakat bu serverda böyle birşey olmaz rahat olabilirsiniz kısaca AŞIRI VE AŞIRI DESTEKLİYORUM MAMİ'CİM

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 24 Ocak 2020, 18:52:44 »
Şehrin her yerinde neredeyse hood var, eğer hoodlar bölge şeklinde olacaksa insanlar sokaklarda korkarak gezer. Sistem bu büyüklüğüyle gayet iyi, ana olarak aktif tutulan/kontrol edilen bölge hood olarak sayılıyor.
Her yeri mi? güldüreceksin beni 10 tane hood bile yok sv'de her yerde hood var diyorsun ve ooc'de böyle geçerli amerika roleplay'i yapıyoruz amerikada birlikleşme aşırı büyük amerikada legal'den çok illegal dönüyor bir sürü çete var ve her sokak tehlikeli değil Mesala Washington'un ortası idlewood gibi hood olamıyacak meydan yerlere gbi atıyorlar dostum onun dışı zaten korkulur ara sokaklar

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 24 Ocak 2020, 18:58:35 »
Map küçükmü siz los santos haritasında rol yapıyorsunuz sağ alttaki şehirde takılı kalmayın günlük 750 800 kişi oluyoruz her şehire 200 kişi yerleşse muazzam bir rol deneyimi yaşarısınız mesela san fierro'da bir çete belirse sonra bir mafya sonra MC sonra çeteleşmeler falan orda'da bir rol olabilmesi için bu arge açıldı ve fear rp seviyesinin yükselitlmesi için arkadaşlar harita aşırı ve aşırı büyük

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #46 : 24 Ocak 2020, 19:04:34 »
Desteklemiyorum, böyle böyle turf sistemine kadar gider bu olay, millet savaşarak başkalarının hood'unu ele geçirmeye çalışır felan, böyle bir rol ortamı istemiyorum, gereksiz ve sunucuyu kötü bir yere götürecek arge.

Çevrimdışı Mahinda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Boris Koban Lv.17
Köken: Rus
Son giriş: 16 Kasım 2023, 15:22
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Köken: Rus
Son giriş: 11 Kasım 2023, 19:49
Toplam oynama: 57 gün, 3 saat
« Yanıtla #47 : 24 Ocak 2020, 23:36:14 »
hood alanlarını ele geçirme konusunda kimse böyle olsun demedi kafanızdan element uydurmayın.  Onun dışında halihazırdaki hood sistemi geliştirilecek ve degisecek.

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 25 Ocak 2020, 16:32:57 »
hood alanlarını ele geçirme konusunda kimse böyle olsun demedi kafanızdan element uydurmayın.  Onun dışında halihazırdaki hood sistemi geliştirilecek ve degisecek.
Adam doğru diyor ve bu argeyi desteklediğimi 70 kez belirttim arkadaşlar real'de sizin girdiğiniz marketi bile bir cartel yönetiyor yada çete yada mafya gerçekçilik istemiyormusunuz?,o zaman gidip bunny yaparak sırtınızda m4 ile polis vurabilirsiniz

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #49 : 25 Ocak 2020, 16:50:32 »
Her şeyi gerçekçiliğe bağlasaydık ne olacağını hepimiz biliyoruz, sunucuda adam kalmaz, ben her geçeceğim sokakta fear rp yapmak zorunda mıyım? + kimse bir birbirinin bölgesini ele geçirceğini söylemedi demişsin, bende biri söyledi demedim zaten, bu sistem gelirse eğer turf sistemine kadar gidileceğini belirttim, düzgün okumanızı tavsiye ederim, desteklemiyorum.