Bu kaçıncı açılış oldu? Ben bile sayamadım. 1 aya kadar tekrardan kapatacaksınız sanırsam.
Neyse, başarılar.
Soldi birliklerini eskiden DM üzerine kurulu birliklerdi haklısın ancak rol ve sunucu politikalarını iyi bilmediğimiz zamanlardı.
Eski birlikler ile şuan ki Soldi birliği arasında birçok fark var o birliklerde sürekli dm atıyorduk ve nc atıyorduk.
Onlar sadece dm için açılmış sistemsel oluşumlardı ancak daha sonrasında DM gerçekten zevk vermemeye başladı zaten son açılan birliklere bakarsan Fiore Crime Family, Smirnov Crime Org.(Lauren Crime Org.) Tanıtım Vodka06'nındı başkasına devretti o birlikten devam etti Wilson olması gerek ve bu Soldi birliği hepsi 11-13-16sayfa arasında bu birliklerdense Fiore ve Smirnov(Lauren) tartışma nedeni ile kapandı. Şuan devam ettirdiğimiz Soldi birliği ise sadece OOC durumlardan dolayı kapandı 1.5 2ay'a döneceğiz dedik ve döndük. Bu birlik ile eski Soldi birliklerinin yakından uzaktan alakası yok o Soldi birliklerini biz dahi birlik olarak görmüyoruz yorumunuz için teşekkür ederim.
Seviliyorsun Can abem.