Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Federal Bureau Of Investigation [FBI]

Başlatan Emre II, 06 Mayıs 2018, 08:43:53
Okunma sayısı 2101 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dennis, $.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 01:44
Toplam oynama: 116 gün, 14 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: Japon
Son giriş: 11 Nisan 2023, 20:02
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Birlik: ***ura
Ynt: Federal Bureau Of Investigation [FBI]
« Yanıtla #30 : 07 Mayıs 2018, 14:19:57 »
Size göre sıkıntılar çok, bana göre de çözümler çok. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben konuya gereken ilgiyi gösterdim, oluşumun açılması için gereken her türlü yorumu yaptım. Kolay gelsin.

Çevrimdışı Emre II

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:20
Toplam oynama: 222 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mayıs 2023, 20:43
Toplam oynama: 10 gün, 7 saat
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 22:38
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 05 Nisan 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #31 : 07 Mayıs 2018, 15:13:02 »
Size göre sıkıntılar çok, bana göre de çözümler çok. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben konuya gereken ilgiyi gösterdim, oluşumun açılması için gereken her türlü yorumu yaptım. Kolay gelsin.

Aynen geri kalan yönetimi alaka eder oyuncu kitlesi bir süre sonra aynı rolleri yapmaktan sıkılacaktır. LSPD olup kendine güvenmeyen yapacağı rolleri yetersiz gören kişiler sunucu da bulunan rol kitlelerine suç buldu PD üyeleri genellikle böyle yorumlar yaptı fakat dün PD yönetimin attığı yorumdan anladığım kadarıyla PD’de fazla bir yere gidemez emin olun ki bu oyuncu kitlesi de bir süre sonra sıkılacaktır aynı rollerden, ben gerekli şeyleri söyledim bu saatten sonra oyuncu kitlesine güvenip oluşumu açmayı öneriyorum herkese iyi forumlar bu post üzerinden yorum atan PD’lere geri cevap vermiyorum artık.

Çevrimdışı guardMatheus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 18 Aralık 2022, 14:14
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
« Yanıtla #32 : 07 Mayıs 2018, 17:54:55 »
Doğrudur ancak bu sunucuda tam tersi olacak, bizzat kendim FBI yönetimine geçerek şahit oldum. Şu an FBI için çok erken.

Yanlış anlama ama o yönetimle alakalı bir durum hakimeyet yeteneği yoksa hiç bir oluşum da iş yapamaz zaten. Gerekli rollerin daha önce açıldığında yaptığını pek sanmıyorum FBI amacı genellikle yanlış anlaşılıyor rolleri yanlış yapıyorlar oluşum şuan ki aktif kitleye göre gerçekten en çok iş yapacak oluşum.

Yönetim kabiliyeti yok dediğiniz kişi şuan LSPD oluşumunu gayet iyi bir şekilde yönetiyor tanımadığınız insanlar hakkında daha ön yargısız düşünmelisiniz daha öncesinde , FBİ'nin hangi sebeplerden kapandığını bilerek cevap yazarsanız iyi olur.

Çevrimdışı Emre II

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:20
Toplam oynama: 222 gün, 4 saat
Son giriş: 06 Mayıs 2023, 20:43
Toplam oynama: 10 gün, 7 saat
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 22:38
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 05 Nisan 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #33 : 07 Mayıs 2018, 18:03:39 »
Doğrudur ancak bu sunucuda tam tersi olacak, bizzat kendim FBI yönetimine geçerek şahit oldum. Şu an FBI için çok erken.

Yanlış anlama ama o yönetimle alakalı bir durum hakimeyet yeteneği yoksa hiç bir oluşum da iş yapamaz zaten. Gerekli rollerin daha önce açıldığında yaptığını pek sanmıyorum FBI amacı genellikle yanlış anlaşılıyor rolleri yanlış yapıyorlar oluşum şuan ki aktif kitleye göre gerçekten en çok iş yapacak oluşum.

Yönetim kabiliyeti yok dediğiniz kişi şuan LSPD oluşumunu gayet iyi bir şekilde yönetiyor tanımadığınız insanlar hakkında daha ön yargısız düşünmelisiniz daha öncesinde , FBİ'nin hangi sebeplerden kapandığını bilerek cevap yazarsanız iyi olur.

Postu düzgün okumadan yorup yapma kardeşim ilk önce düzgün oku ondan sonra istediğin yorumu tabiki yap birde burası savunma kanalı değil öneri kanalı sana önerim Türk Dil Kurumu(TDK) bir oraya bakman gerekiyor link bırakıyorum.

http://www.tdk.gov.tr

Çevrimdışı Shady

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 17 Şubat 2024, 21:52
Toplam oynama: 68 gün, 18 saat
« Yanıtla #34 : 07 Mayıs 2018, 23:09:18 »
Konu uzadıkça uzuyor, yönetimden bir yanıt bekliyorsanız veriyorum; FBI birliği şuanlık açılmayacaktır.