Tanıtım benim Enese attığım Wikipedia ile yapılmış, inan elinize nereden geçti merak bile etmiyorum. Serverde Bloods yok değil çok yapamıyorlar sizde yapamayacaksanız çünkü dm den 5 kaydın var. Özenmeye devam edin
Birliğin adını Piruyla ilgili birşeyler yaptırsaydı size, iyi çaldıramamış ismide çalın.
Tanıtım senin derken? BBCode'larını sen mi yazdın? Ayrıca sen bana wikipedia falan da atmadın bunlar araştırılmış konular, senin şuan kullandığın tanıtım bile bana ait neyin kafası bu? Çalıntı diyor bide, güldürmeyin beni.
Google'a bloods wikipedia yazam okuyam başkalarıda açarsa çalıntı diyem, özenti diyem, kusura bakma kardeş wikipedia sahibi misin sen? 2 satırlık şey ile birlik kurulmaz, her yerden araştırma yapıldı, Bloods ile ilgili bir şey bilmiyormuşuz, sen ilk geldiğinde silahın üstüne yumrukla koşmanın serbest olduğunu söyleyen adamsın neyin kafasındasın ya? Bilmiyorsakta, merak etme zamanla öğrenir tecrübeleniriz, en azından zamanında yardım ettiğim insanlar tarafından arkamdan vurulmam, bu tanıtımıda rahat bırak kirlenmesin, buda sana son cevabımdır.