Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İş Yerleri > Genel & Bölüm Kuralları

Başlatan Lonnely, 28 Aralık 2019, 17:09:08
Okunma sayısı 5895 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RN-RP

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
İş Yerleri > Genel & Bölüm Kuralları
« : 28 Aralık 2019, 17:09:08 »

İŞ YERLERİ BÖLÜMÜ VE BÖLÜM KURALLARI

Son güncelleme:  14.06.2020

Bu konu içeriğinde bölümün kısaca tanıtımı ve bölüm içerisinde uymanız gereken bir takım kurallar yer alacaktır. İş yerinizin ve tanıtımınızın sağlığı açısından burayı güncel olarak takip etmeniz önerilir.

1 - Kapsam ve Kurallar
İş yerleri kategorisinde bulunan tüm tanıtımların uyması gereken kurallar bütünüdür.

2 - Kapatılma Süreci ve Cezalar
İş yerleri kategorisinde bulunan tüm tanıtımların uyması gereken kurallara uymadığında tabi tutulacağı cezalar bütünüdür.

BÖLÜM BİR - KURALLAR

• Açtığınız tanıtımların bütününün sorumluluğu size aittir, tanıtımın içeriğinin başka tanıtım veya tanıtımlardan çalınması durumunda yönetimden hak talep edemezsiniz.
  • Tanıtımınıza karşı yapılan ihlallere ihlal ile karşılık verirseniz tanıtımınızın askıya alınmasına sebep olur.
  • Açılan tanıtımlarda tanıtımı kirletmek, gereksiz yorumlar yapmak yasaktır.
  • İleti kasmak amacıyla aynı rollerdeki farklı ekran görüntülerini tek tek paylaşmak yasaktır.
  • Tanıtımın ileti sayısını arttırmak amacıyla yapılan bütün 'gereksiz ve spam' yorumlar yapmak yasaktır, yorumları yapan kişiler tanıtım yetkililerinden veya iş yeri sahibi kişinin birliğinden ise tanıtım bir süre askıya alınabilir.
  • Sunucu içerisinde aktif olarak var olan tüm iş yerlerinin tanıtımlarını açmaları zorunludur, tanıtımlarını açmayan iş yerleri uyarısız silinir.
  • İş yeri tanıtım bölümünde forum kuralları geçerlidir.
  • İş yeri aktif tutulmalıdır, iş yeri sorumlusu tarafından aktif görülmeyen iş yerleri kanıt gösterilmeksizin silinebilir.
  • Arşive alınmış bir iş yeri tanıtımınız varsa arşivden çıkartma gibi bir şansınız bulunmamaktadır.

BÖLÜM İKİ - İş yerim ne gibi durumlarda silinir?

• İş yeriniz iş yeri yönetimi tarafından aktif görülmezse kanıt gösterilmeksizin silinebilir.
  • İş yeri sahibinin göze batan IC/OOC sicili varsa silinebilir.
  • İş yeri tanıtımı açıldıktan ilk 5 gün sonra rol atılmazsa silinir.
  • İş yeriniz açık olduğu sürece her 7 günde bir rol paylaşımı atılmalıdır, atılmazsa iş yeriniz silinebilir. Bu kural büyük ve tanınmış iş yerleri için 4 günde bir olarak devam etmektedir.
  • Seçtiğiniz yer işlek bir bölgedeyse iş yerinizi her gün aktif tutmanız gerekebilir. (İlk olarak iş yeri yönetimine uyarı geçilir.)
  • İş yeri tanıtımınızda iş yerinizle alakalı olmayan roller görülürse iş yeriniz silinebilir.
  • İş yeri sahibi forumdan yasaklandıysa iş yeri silinebilir.
  • İş yeri sahibi oyuna uzun bir süre erişim sağlamadıysa iş yeri silinebilir.
  • Legal olarak faaliyet gösteren bir iş yeri rollerini illegale yönlendirirse iş yeri amaçlarından çıktığı için silinir.
  • İş yeriniz iş yeri yönetimi tarafından sebep gösterilmeden silinebilir, ticket yada herhangi bir şekilde buna itiraz hakkınız bulunmamaktadır.
  • İş yerinizde Story RP roller gerçekleştiremezsiniz, Story RP roller atıldığında rol olarak sayılmaz ve silinmesinde rol oynayabilir.
  • İş yerini tanıtımınızda sadece F8 ile alınmış ekran görüntüleri geçersizdir, ekran görüntülerinizde rol yaptığınıza dair kanıtlar olmalıdır. Bu kurala uyulmazsa iş yeriniz silinebilir.
  • İş yeriniz üzerinden konseptiniz dışında duyuru geçilirse iş yeriniz sorgusuz sualsiz silinir. (Bar konseptli iş yerinin araç satma reklamı geçmesi vs.) Araç kiralama, alım satım rolleri gerçekleştiren kişiler araç reklamları verebilirler.
  • İş yerinize ait interior dışında atılan rol paylaşımları geçersizdir, rolleriniz iş yerinizde olmak zorundadır. Bu kurala uyulmazsa iş yeri tanıtımınız kilitlenebilir.

2.2 - Tanıtımı geçici olarak askıya alma
Tanıtımın geçici olarak kilitlenmesini gerektiren tutum ve davranışlar şunlardır:
  • Tanıtım altında tartışmalar, tanıtım sorumlularının tartışmaya dahil olması.
  • Başka tanıtımlara gidip atılan yıkıcı yorumlar, kavga çıkartmaya yönelik yorumlar.
  • Tanıtıma ileti kasma amacıyla atılan boş yorumlar.
  • Yetkililerin yaptığı uyarıları dikkate almayarak aynı yanlışları tekrarlama.
  • Genel Yetkili gerekli gördüğü durumlarda sebep belirterek tanıtımınızı belirli bir süre kilitli tutma hakkını saklı tutar.
  • 2.3 - Tanıtımı kalıcı olarak askıya alma[/b]
    Tanıtımın kalıcı olarak kilitlenmesini ve arşive alınmasını gerektiren tutum ve davranışlar şunlardır:
  • Tanıtım sahibinin sunucudan kalıcı/süreli olarak uzaklaştırılması durumunda tanıtım kilitlenir ve iş yeri kapatılır.
BİLİNMESİ GEREKENLER

• İş yeri yönetiminde bulunan görevli, uygulayacağı yaptırımlar konusunda inisiyatif uygulama hakkına sahiptir.
  • Tüm oyuncular bu konuyu okumuş ve kabul etmiş sayılır, burada yapılan bir ihlalde ceza aldıklarında itiraz hakkı bulunmamaktadır.
  • Size ait bir iş yeri silinirse, aynı yere yeniden başvuru yapabilmeniz için 14 gün geçmesi gerekmektedir.
Rina Roleplay Yönetimi

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: İş Yerleri Bölümü ve Bölüm Kuralları [14.06.2020]
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2020, 23:15:33 »
* Aşağıda belirtilen kural eklenmiştir, tüm iş yeri sahiplerinin okuduğu ve kabul ettiği var sayılacaktır.

Alıntı
2.9.4 İş yeriniz üzerinden parti, etkinlik tarzı reklamlar hariç reklamlar geçilirse iş yeriniz sorgusuz sualsiz silinir. (Araç satma reklamları vs.)

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: İş Yerleri > Genel & Bölüm Kuralları
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2021, 00:59:03 »
* Aşağıda belirtilen kural eklenmiştir, tüm iş yeri sahiplerinin okuduğu ve kabul ettiği var sayılacaktır.

Alıntı
2.4 İş yeriniz açık olduğu sürece her 7 günde bir rol paylaşımı atılmalıdır, atılmazsa iş yeriniz silinebilir. Bu kural büyük ve tanınmış iş yerleri için 4 günde bir olarak devam etmektedir.

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2022, 11:35:22 »

Alıntı
2.9.5  İş yerinize ait interior dışında atılan rol paylaşımları geçersizdir, rolleriniz iş yerinizde olmak zorundadır. Bu kurala uyulmazsa iş yeriniz silinebilir.

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #4 : 03 Mayıs 2022, 13:37:45 »

Alıntı
2.9.6 İş yerinizin konseptini sonradan değiştiremezsiniz, değiştirmeniz durumunda iş yeriniz silinebilir.