Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anlık yakıt tüketimi HK. [Mutlaka bak]

Başlatan PgDn, 27 Aralık 2019, 14:29:20
Okunma sayısı 571 defa

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:41
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Anlık yakıt tüketimi HK. [Mutlaka bak]
« Yanıtla #10 : 30 Aralık 2019, 17:43:12 »
Her araç aynı miktarda benzin tüketiyor, şu araç daha az tüketsin bu araç daha çok tüketsin yapamazlar zaten. Sadece hızlı araçları kullanırken benzin size daha hızlı bitiyor gibi geliyor. Taşımacılıktan benzin alıp bir Infernus ile taşıma yük bırakma yerine gidin bir de Tampa ile. İkisi de aynı benzini yiyecek.
sen ultra dahi birisin ama şunu düşünememişsin; flatbed ile premier aynı araba mı? değil. ancak flatbed 1 turda 20-25lt yiyor. yada şöyle söyleyim flatbed ile tırın arasında benzin farkına bak ULTRA zeki arkadaşım, aynı değil. yada bir motor ile karşılaştır

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #11 : 30 Aralık 2019, 17:51:32 »
Her araç aynı miktarda benzin tüketiyor, şu araç daha az tüketsin bu araç daha çok tüketsin yapamazlar zaten. Sadece hızlı araçları kullanırken benzin size daha hızlı bitiyor gibi geliyor. Taşımacılıktan benzin alıp bir Infernus ile taşıma yük bırakma yerine gidin bir de Tampa ile. İkisi de aynı benzini yiyecek.
sen ultra dahi birisin ama şunu düşünememişsin; flatbed ile premier aynı araba mı? değil. ancak flatbed 1 turda 20-25lt yiyor. yada şöyle söyleyim flatbed ile tırın arasında benzin farkına bak ULTRA zeki arkadaşım, aynı değil. yada bir motor ile karşılaştır
Üslubunuzu düzeltin. Ben sistem hakkında bir açıklama yaptım. Bunu araç araç yapamazlar. Yapabiliyorsalar bile her araca tek tek düzenleme yapmaları gerekiyor doğru biliyorsam, dolayısıyla bu işin altına girişmezler.
Test ederseniz göreceksiniz ki her araç aynı miktarda benzin tüketiyor. Sunucuda uzun süredir alışılagelmiş "şu araç daha hızlı tüketiyor, bu daha az" mantığı var oysa bu sadece göz yanılması. Infernus ile gittiğiniz yol 1 dakikada bittiği için size benzini daha hızlı, Faggio ile gideceğiniz aynı yol 3-4 dakikada biteceği için size benzini daha az yiyormuş gibi gösterebilir. Yoksa basit bir test ile her aracın aynı miktarda benzin tükettiğini görebilirsiniz. Verdiğim örneği yanlış anlamışsınız ki bunu yazmışsınız. Hatta sizin verdiğiniz örnekten gidelim, Flatbed ile yaptığınız bir turun rotasını aynı şekilde Premier ile yapın. Aynı benzini yiyecek. Tır da aynı şekilde. Araçlar arası benzin tüketim farkı yok.
Yani önerisini yaptığınız sistem gelirse her araçta aynı şey yazacak (1 kmde 1 litre tüketir atıyorum) o yüzden eklenmesinin gereği yok. Olur da ileride teker teker araçlara düzenleme yapılırsa eklenebilir tabii.

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 31 Mart 2024, 21:08
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Köken: Japon
Son giriş: 20 Şubat 2024, 18:31
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #12 : 30 Aralık 2019, 18:00:31 »
Gelsede olur, gelmesede.

Çevrimdışı Godless

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anton Valery Lv.18
Son giriş: 03 Şubat 2022, 12:04
Toplam oynama: 101 gün, 20 saat
Birlik: *** ***zzy
« Yanıtla #13 : 31 Aralık 2019, 10:33:24 »
Gereksiz arge ve red edilir
gereksiz değil, ufak ve güzel bir ayrıntı

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #14 : 31 Aralık 2019, 19:13:19 »
Üslubunuzu düzeltin. Ben sistem hakkında bir açıklama yaptım. Bunu araç araç yapamazlar. Yapabiliyorsalar bile her araca tek tek düzenleme yapmaları gerekiyor doğru biliyorsam, dolayısıyla bu işin altına girişmezler.
Test ederseniz göreceksiniz ki her araç aynı miktarda benzin tüketiyor. Sunucuda uzun süredir alışılagelmiş "şu araç daha hızlı tüketiyor, bu daha az" mantığı var oysa bu sadece göz yanılması. Infernus ile gittiğiniz yol 1 dakikada bittiği için size benzini daha hızlı, Faggio ile gideceğiniz aynı yol 3-4 dakikada biteceği için size benzini daha az yiyormuş gibi gösterebilir. Yoksa basit bir test ile her aracın aynı miktarda benzin tükettiğini görebilirsiniz. Verdiğim örneği yanlış anlamışsınız ki bunu yazmışsınız. Hatta sizin verdiğiniz örnekten gidelim, Flatbed ile yaptığınız bir turun rotasını aynı şekilde Premier ile yapın. Aynı benzini yiyecek. Tır da aynı şekilde. Araçlar arası benzin tüketim farkı yok.
Yani önerisini yaptığınız sistem gelirse her araçta aynı şey yazacak (1 kmde 1 litre tüketir atıyorum) o yüzden eklenmesinin gereği yok. Olur da ileride teker teker araçlara düzenleme yapılırsa eklenebilir tabii.
git ve bir flatbet birde premier al gör farkı diyorum ve uzatmıcam, cahile ne desen boş
7 yıldır oynadığım bir oyun modundan bahsediyoruz, araçların benzin tüketimi arasında fark yok. Tam aksine sizin test etmeniz gerekiyor. Fark yok arada ikisi de aynı tüketiyor.

Çevrimdışı #RaiTaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Stanton Lv.22
Son giriş: 27 Kasım 2022, 23:21
Toplam oynama: 113 gün, 18 saat
Rai Kiwata Lv.22
Köken: Japon
Son giriş: 19 Kasım 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #15 : 31 Aralık 2019, 19:44:44 »
git ve bir flatbet birde premier al gör farkı diyorum ve uzatmıcam, cahile ne desen boş
evet o yüzden gereksiz, desteklemiyorum

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #16 : 31 Aralık 2019, 20:41:09 »
gereksiz

Çevrimdışı Mikrafon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Mart 2023, 13:38
Toplam oynama: 36 gün, 4 saat
« Yanıtla #17 : 31 Aralık 2019, 21:29:06 »
DESTEKLİYORUM

Çevrimdışı Matjaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dave Pacho Lv.6
Köken: Slav
Son giriş: 03 Ocak 2020, 22:07
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #18 : 01 Ocak 2020, 21:23:09 »
Şayet böyle bir sistem getirilir ise 'N' panelinden kontrol edebilmemiz, teknolojinin gelişmiş versiyonu olarak algılanacaktır. Bunun yanı sıra Performans, yakıt tüketimi, hız, duraksama gücü eğer bize tanımlanırsa daha kaliteli etkenliği olacaktır.

Destekliyorum.

Saygılarımla, Matjaz

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:41
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #19 : 03 Ocak 2020, 15:26:42 »
Şayet böyle bir sistem getirilir ise 'N' panelinden kontrol edebilmemiz, teknolojinin gelişmiş versiyonu olarak algılanacaktır. Bunun yanı sıra Performans, yakıt tüketimi, hız, duraksama gücü eğer bize tanımlanırsa daha kaliteli etkenliği olacaktır.

Destekliyorum.

Saygılarımla, Matjaz
aynen öyle kral