Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Ceartais Irish MOB

Başlatan neveserc, 05 Mayıs 2018, 23:22:17
Okunma sayısı 2099 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı neveserc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Trey Rollock Lv.13
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Ağustos 2024, 22:21
Toplam oynama: 59 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
The Ceartais Irish MOB
« : 05 Mayıs 2018, 23:22:17 »

The Ceartais Irish MOB

Los Santos'un yanı sıra İrlanda'da faaliyet gösteren Ceartais Irish MOB, İrlanda asıllı suç grubu yani mafyadır. Ailin Velia'nın oluşturduğu para ve güç toplanan bu grup, 1960 yılında kurulmuştur. Bu gruplanma faaliyetleri içerisinde iyiye iyi,kötüye kötü davranılmaktadır. Şehir içerisinde yaptıkları faaliyetlerin doğrultusunda halk tarafından legal olarak görünen bu suç grubu aslında illegal işler yapmaktadır. Ceartis Irish MOB'a karşı oluşan gruplanmalar, Ailin'in canını sıkmaktaydı kendi örgütlerine zarar vermekte ve yıpratmaktaydı. Juliet Velia 24 yaşına geldiğinde, Ceartis MOB'da babası ile birlikte çalışma kararı aldı, fakat babasının tepkisi sertti izin vermemişti,uzun uğraşlar sonucu Juliet bu işlerin içerisine girmiş bulunmaktaydı. Juliet kısa bir sürede itibarını legal ve illegal alanda yükseltti ve adını duyurdu. Ailin Velia yakın bir dostu ile anlaşma yaptı ve silah ticareti yapacaklardı bir örgüte, teslimatın yapılacağı yere kendisi gitti ve dostu tarafından acımasız bir şekilde kafasından vurularak öldürüldü. Ailin Velia'ın yerine kızı Juliet Velia, 27 yaşında geçmiştir ve Ceartais MOB'u Juliet Velia yönetmektedir. Juliet Velia babasının ölümünden sonra ağır bir dönem geçirmiştir ve illegal yapıdaki faaliyetleri durdurmuş olup,eyalet içerisinde adaletli bir insan olarak devam etmektedir. Sunucu içerisinde illegale geçiş yapıldığında eklenmeye devam edecektir;

Lucky Stone #Irish PUB

Lucky Stone PUB, Los Santos eyaletinde, Şehirdeki insanlara İrlanda kültürünü aşılamak adına açılmış bir mekandır. Mekanın diğer bir amacı topluma farklı bir bakış açısı kazandırmak ve yeni bir eğlence tarzı oluşturmak amaçlı kurulmuştur. Müzik dinlemeyi seven, eğlenmekten hoşlanan insanlar tarafından ziyaret edilen bu mekan da hizmet ve sunum çok önemlidir,çalışanlar gayet temiz ve sade bir insanlardır. Müşterilere kaliteli ortam sunmak için çabalayan Luck Stoney PUB'un sahibi Juliet Velia, sürekli farklı projelere adım atarak şehir içerisinde kendilerini duyurmayı başarmıştır. Peki bu isim nereden geliyor; Lucky Stone(Şanslı taş) mekanın içerisinde şans oyunları oynanmaktadır ve kazananlara güzel ödüller verilmektedir. Mekanın içerisinde fiş uygulaması vardır, fakirlere yardım etmek isteyen maddi durumu iyi olan insanlar kasada ki çalışana 10$ vererek benim için bir fiş eklermisiniz demektedirler. Bu fişler nasıl sahibini buluyor; Durumu olmayan ve şehir içerisinde kulaktan kulağa duyulan bu fiş,durumu olmayan veya parası olmayan/zorda kalanlar içeriye girerek benim için bir fiş varmı? diyerek yemek yiyebilir ve içecek içebilirler. Fişler herkesin görebileceği duvarda panoda asılı olmaktadır.

Alıntı
Alıntı
Fiş nedir?
Bir fiş 10$'dır,10$ verirseniz duvardaki panoya bir fiş asılır ve parası olmayan kişiler o fişi alarak kasaya gelir ve bağışlanan bir fiş sayesinde durumu olmayan bir kişi yemek yer.
Juliet Velia'nın Los Santos eyaletinde kendi çapında işlettiği, az sayıda çalışana sahip bir PUB'a sahiptir.
Juliet Velia sıradan birgün işletmesinde takılırken içeriye üstü başı düzgün olmayan bir adam ve kadın girer.
* Fakir Adam, Julia'ın yanına yaklaşır.
Fakir Adam: Merhaba, paramız yok çok aç ve susuzuz bize lütfen yardım edin.
* Juliet Velia adamı baştan aşşağıya süzer.
Juliet Velia: Lütfen oturun,size yardım etmeye çalışacağız.
* PUB'un içerisinde ki zengin bir adam vardır ismi Trey Rollock'tur olayı uzaktan takip eder ve Juliet'i büyük bir hayranlık ile izler.
* Juliet Velia garsonlara seslenir ve yanına çağırır.
* Juliet Velia çaktırmadan kafası ile yan tarafta oturan bayan ve adamı gösterir.
Juliet Velia(kisik ses ile): Bu çiftin masasına istedikleri yiyecek ve içeceği servis edin, hesap almayın bu ikram bizden olacak.
* Garsonlar kafası ile onaylar ve çiftin yanına gidip istediklerini öğrenir ve şeflere ulaştırırlar.
* Trey Rollock ,Juliet'in yanına yaklaşır.
Trey Rollock: Bu yaptıklarınızı büyük bir hayranlık ile izledim ve hayran kaldım.
Trey Rollock: Sizin için bir önerim var, bura da yeni bir projeye adım atabilirsiniz, buraya gelen varlığı iyi olan insanlar olmayanlar için fiş olayı yaratalım, duvarda bir pano olacak ve zenginler verdikleri para ile paraya göre olan yiyecek ve içecekler fişe yazılıp panoya asılacak ve buraya durumu olmayan kişiler gelip fişleri kullanarak karınlarını doyurabilecek. Bu proje için sizlere maddi yardımda bulunacağım.
* Juliet Velia kafası ile onaylar ve bir süre konuştuktan sonra bu projeyi hazırlamaya başlar.

Çevrimdışı neveserc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Trey Rollock Lv.13
Son giriş: 21 Ağustos 2024, 22:21
Toplam oynama: 59 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Ceartais Irish MOB
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2018, 23:22:31 »
İNTERNET SAYFASI

Lucky Stone PUB, Los Santos eyaletinde, Şehirdeki insanlara İrlanda kültürünü aşılamak adına açılmış bir mekandır. Mekanın diğer bir amacı topluma farklı bir bakış açısı kazandırmak ve yeni bir eğlence tarzı oluşturmak amaçlı kurulmuştur. Müzik dinlemeyi seven, eğlenmekten hoşlanan insanlar tarafından ziyaret edilen bu mekan da hizmet ve sunum çok önemlidir,çalışanlar gayet temiz ve sade bir insanlardır. Müşterilere kaliteli ortam sunmak için çabalayan Luck Stoney PUB'un sahibi Juliet Velia, sürekli farklı projelere adım atarak şehir içerisinde kendilerini duyurmayı başarmıştır. Peki bu isim nereden geliyor; Lucky Stone(Şanslı taş) mekanın içerisinde şans oyunları oynanmaktadır ve kazananlara güzel ödüller verilmektedir. Mekanın içerisinde fiş uygulaması vardır, fakirlere yardım etmek isteyen maddi durumu iyi olan insanlar kasada ki çalışana 10$ vererek benim için bir fiş eklermisiniz demektedirler. Bu fişler nasıl sahibini buluyor; Durumu olmayan ve şehir içerisinde kulaktan kulağa duyulan bu fiş,durumu olmayan veya parası olmayan/zorda kalanlar içeriye girerek benim için bir fiş varmı? diyerek yemek yiyebilir ve içecek içebilirler. Fişler herkesin görebileceği duvarda panoda asılı olmaktadır.

Alıntı
Fiş nedir?
Bir fiş 10$'dır,10$ verirseniz duvardaki panoya bir fiş asılır ve parası olmayan kişiler o fişi alarak kasaya gelir ve bağışlanan bir fiş sayesinde durumu olmayan bir kişi yemek yer.

Kullanıcı Adı: (buraya yazınız)
Yorumunuz: (buraya yazınız)

Kod: [Seç]
[center][table][tr][td][img width=100 height=100]http://i.hizliresim.com/aLGAo5.png[/img][/td][td]

[b][color=black][font=trebuchet ms]Kullanıcı Adı:[/font][/color][/b] (buraya yazınız)
[b][color=black][font=trebuchet ms]Yorumunuz:[/font][/color][/b] (buraya yazınız)[/td][/tr][/table][/center]

Çevrimdışı neveserc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Trey Rollock Lv.13