Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/soru, /rapor

Başlatan neveserc, 05 Mayıs 2018, 22:18:40
Okunma sayısı 1370 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı neveserc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Trey Rollock Lv.13
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Ağustos 2024, 22:21
Toplam oynama: 59 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: /soru, /rapor
« Yanıtla #10 : 05 Mayıs 2018, 22:58:42 »
Ozaman ticket açın helperin haberi olmasın, şöyle bir durumda mevcut sunucu içerisindeki helperlerimize bug talepleri olsun araç çekme, araç spawnlama, revleme, spawnlama, oyuncu çekme gibi yetkiler verildiğinden dolayı oyuncular diğer sunucularda olduğu gibi /rapor komutunu kullanıcak. Böyle olursa helperlere yetki verme anlamı kalmıyor sadece görevleri talep kasmak olucak. Şimdi derseniz oyuncuları bu konuda bilgilendirin o işte o kadar kolay olmuyor çünkü her gün gelişen bir sunucudan bahsediyoruz ve her gün sunucuya ortalama 20 kişi başlıyor ve başlayan oyuncular bir buga girdiğinde vaya öldüklerinde direkt olarak alıştıkları için /rapor komutunu kullanıcak.
Helperler için "araç çekme, araç spawnlama, revleme, spawnlama, oyuncu çekme" bu konuda destek alınması için ayrı bir kanal açılsın?, aynı zamanda sorulan sorular bu kanaldan helperlere iletilsin. Ticket açın diyorsunuz fakat IC olarak gelişen olayları, ticket'e taşırsak anında yanıt alamayız, olaydan süre geçtikten sonra baskın atmanın bir anlamı kalmaz,anında gelişen bir roller. Gerçekten şuan hiç adil değil. Bu konuyu düşünmenizi istiyorum sadece, kendi çıkarlarımı düşünmüyorum.

Çevrimdışı Katasura

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2024, 23:31
Toplam oynama: 50 gün, 7 saat
« Yanıtla #11 : 05 Mayıs 2018, 23:04:35 »
Katılıyorum.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #12 : 05 Mayıs 2018, 23:32:48 »
Destekliyorum, kesinlikle bu tür bir sistem gelmeli veya sistem düzenlenmeli.

Çevrimdışı disconnection

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mayıs 2018, 19:34
Toplam oynama: 19 gün, 2 saat
« Yanıtla #13 : 05 Mayıs 2018, 23:40:56 »
Mantıklı fakat desteklemiyorum. Bazı helperlar anlık admin gerektiren desteklere "şikayet açın, ticket atın" gibi cevaplar veriyorlar, bunun için rapor komutu gerekli evet. Fakat helperların oyuncu çekme/ışınlanma yetkisi olduğunu bilmeyen kesim de /rapor komutuna başvurarak admin kanalını rahatsız edecektir. Bu yüzden şu anki sistemin kalması yönünde düşünüyorum.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #14 : 05 Mayıs 2018, 23:47:07 »
Mantıklı fakat desteklemiyorum. Bazı helperlar anlık admin gerektiren desteklere "şikayet açın, ticket atın" gibi cevaplar veriyorlar, bunun için rapor komutu gerekli evet. Fakat helperların oyuncu çekme/ışınlanma yetkisi olduğunu bilmeyen kesim de /rapor komutuna başvurarak admin kanalını rahatsız edecektir. Bu yüzden şu anki sistemin kalması yönünde düşünüyorum.

Bu sistemde birazcık oynama yapalım, eğer helper desteği gerektiren bir konu olursa adminlerin oyuncuların sorduğu soruları veya istediği yardımları "/soru" komutuna yönlendirebilse eğer ?

Çevrimdışı disconnection

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mayıs 2018, 19:34
Toplam oynama: 19 gün, 2 saat
« Yanıtla #15 : 06 Mayıs 2018, 00:42:17 »

Bu sistemde birazcık oynama yapalım, eğer helper desteği gerektiren bir konu olursa adminlerin oyuncuların sorduğu soruları veya istediği yardımları "/soru" komutuna yönlendirebilse eğer ?

Zaten adminler helperlarda bulunan çekme/ışınlama yetkisine sahip. Yönlendirmek yerine direkt olarak desteği çözüme kavuşturabilirler.  Bununla uğraşmalarına gerek olduğunu düşünmemekteyim.

Çevrimdışı ambush

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 14 Aralık 2019, 02:13
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #16 : 06 Mayıs 2018, 08:51:39 »
Desteklemiyorum, adminler zaten bize gelen talepleri görebiliyorlar biz bildiriyoruz onlara. Gelen taleplerin çoğu şöyle oluyor;

"Hatalı jail yedim" "x kişisi bana küfür etti" vs.. bu talepler adminlere giderse işleri uzar, eğer sizin adminler için özel bir isteğiniz,şikayetiniz varsa ticket atabilirsiniz.

TICKET için tıklayın

Çevrimdışı ANEW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 29 Mart 2020, 21:11
Toplam oynama: 53 gün, 4 saat
« Yanıtla #17 : 06 Mayıs 2018, 10:32:30 »
Hood basarken destekten izin alınmamakta onun dışında yapabileceği bir mix kalmıyor zaten.
Adminden izin alırken /rapor kullanmıyormuyuz? Başka türlü nasıl izin alınıyor bizmi yanlış biliyoruz?. Baskın için /rapor kanalından yazıyoruz, daha cevap gelmediği halde beş dakika sonra adamlar silahlanıyor.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44