Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gta 5 online soru

Başlatan Ghost_Unknown, 22 Aralık 2019, 21:40:23
Okunma sayısı 104 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ghost_Unknown

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Ağustos 2022, 01:19
Toplam oynama: 3 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Gta 5 online soru
« : 22 Aralık 2019, 21:40:23 »
Beyler gta 5 rp oynamak istiyorumda polis falan olmak istiyorum
Bende gta 5  yokta d r den ne kadara gelir fiyat olarak bide benim bilgisayar sistemi yetmiyor o yüzden internet kafede oynuyacam
Bide türkçe yama falan yasakmış bildiğim kadarıyla nelere dikkat etmeniz gerekiyor?
Her seferde oyunu kasalarda cd gerişi varmı bilmiyorumda  oyunu kullanıcı dosyası diye biryer var ağ paylaşımı olarak geçiyor galiba oraya yüklesem ordan oyunu açıp rockstar girişi yaparsam hep giriş açıkmı kalır yoksa hep girişmi yapicaz yoksa cdyi internet kaleciye verip yüklemeyi istesem yükler mi

Rp serverlerde  polis olmanın genel şartları neler
Online için dikkat etmemiz gerekenler nelerdir

Çevrimdışı Intervice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 07 Kasım 2023, 04:10
Toplam oynama: 141 gün, 22 saat
Maria Marini Lv.23
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Nisan 2023, 18:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Gta 5 online soru
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2019, 23:51:54 »
GTA 5'te sesli roleplay yapmayacaksan boş başlama, internet cafeye falanda kurdurma steam üzerinden al sıkıntı çekme.
Steam'a gir gta 5 zaten bilgisayarlarda yüklü olacaktır(Orjinal olacak korsan değil.) Fivem artık hangi platformdan girersin bilmem oynarsın çıkarsın bitti gitti. Ben 70 TL aldım bir ay önce