Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lauren bar başvurusu

Başlatan Phane, 22 Aralık 2019, 20:46:30
Okunma sayısı 226 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Phane

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ekim 2023, 15:40
Toplam oynama: 376 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:25
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:24
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Lauren bar başvurusu
« : 22 Aralık 2019, 20:46:30 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Phane_Tos, Alonzo_Giganti _Arianna_Rain,Alonzo_Soldi, Nicolo_Soldi, Alonzo_Stance, Nicolo_Petrov, Alonso_Soldi_ Jessica_Stance, Bella_Stance, Roberto_Soldi, Alonzo_Smirnnov_Roman Lauren. )

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(20)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Lauren Crime Org birliğindeyim evet birliğe ait olacak.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(7gün 11saat)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hayır Girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:(Lauren Bar)

2.03:İşyeri tipi:(Beryozka)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Rusya'da bir iş adamı olan dedesi Vladimir ölünce mirası Roman'a kalıyor ve Roman'da dedesinin izinden ticaret gibi aktiviteler ile malvarlığını ve parasını arttırmaya çalışıyor.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC:Her gece güzel partiler düzenlenecek bu partilerde güzel striptizci kadınlar oynayacak şarkı aktiviteleri olucak ve insanlar kaliteli zaman geçirecek.OOC:Serverde aktif rol dönen ve her akşam partiler veren bir bar olmasını umuyoruz ki öylede yapacağız canı sıkılıan arkadaşı olmayıp tek başına takılan insanlar geceleri buraya gelerek güzel roller çevirip zevk alabilecek.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Sunucuda aktif bir bar olucak ve insanların kaliteli vakit ve zaman geçirmesini sağlamak hedefimiz bu rollered hem biz hem diğer Rina Roleplay bünyesinde oynana oyuncular eğlenceli vakit geçireceğiz.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Şehirin her gece parti veren barlarından bir tanesi olucak, İnsanlar gelip soğuk içkiler güzel kadınlar ile eğlenceli vakit geçirebilecekler Şehirde boş boş dolaşmaktan sıkılan insanlar buraya gelip bol bol eğlenecekle.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "! Phane"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Root

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2024, 20:44
Toplam oynama: 408 gün, 7 saat
Köken: Rus
Son giriş: 17 Temmuz 2024, 15:26
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Lauren bar başvurusu
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2019, 15:38:06 »
Biran önce eklenirde rollere başlariz inşallah cok güzel rollerimiz olacak.

Çevrimdışı Wracker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2024, 21:19
Toplam oynama: 489 gün, 9 saat
Son giriş: 16 Eylül 2023, 23:37
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Lauren bar başvurusu
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2019, 17:40:52 »
Başarılar diliyorum.Sonuna kadar destekliyorum.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42