Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Helper Foruma Yönlendirme AR&GE'si

Başlatan Void, 21 Aralık 2019, 12:09:10
Okunma sayısı 1023 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Platon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Ekim 2022, 22:06
Toplam oynama: 212 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Helper Foruma Yönlendirme AR&GE'si
« Yanıtla #10 : 22 Aralık 2019, 12:10:31 »
Gayet kolay ama bazı oyuncular zahmet edip bakarlarsa 2 dakika bulabilirler.

Çevrimdışı GorkemBaba12

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Haziran 2022, 01:00
Toplam oynama: 46 gün, 5 saat
« Yanıtla #11 : 22 Aralık 2019, 13:30:21 »
Aga ben sorduğumum sorunun sonuna (forumda Bulamadım) diyorum cevaplıyorlar

Çevrimdışı Kenan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 06 Kasım 2020, 16:50
Toplam oynama: 32 gün, 2 saat
« Yanıtla #12 : 22 Aralık 2019, 19:24:46 »
Up Menu'de UCP'nin yanında "Ara" butonu var. Gerekli anahtar kelimeleri yazıp da bulamadığım hiçbir şey yok..
Gereksiz bir konu değil ama kabul edilmesine de gerek yok.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #13 : 22 Aralık 2019, 19:29:44 »
Up Menu'de UCP'nin yanında "Ara" butonu var. Gerekli anahtar kelimeleri yazıp da bulamadığım hiçbir şey yok..
Gereksiz bir konu değil ama kabul edilmesine de gerek yok.
MAFYAA KENANANNANANANA beyler destekliyorum kanser oluyorum söylesinler nerde uğraşmıyorlar emek olmadan yemek olmaz

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #14 : 23 Aralık 2019, 23:01:16 »
M-RP sunucusu direk oyuna girip hesap açıyoruz foruma yönlendirmek saçma. Adam forum hesabı daha açmamış bile olabilir.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #15 : 24 Aralık 2019, 12:22:11 »
Bu olay bazı şeyler için geçerli olsun, mesela;
Sistem onaysız birlik kaç kişi basılır, gibi forumda kesin cevap veren sorular için foruma yönlendirilmeli
Ama, forumda cevabı olmayan bazı şeyler için - şuan örnek türetemedim .d -  foruma yönlendirme olmasın.Helperlar böyle şeyler için foruma yönlendirmesin.Eğer ki yorum, cevap türetemiyorsa başka helperlar cevaplandırsın.Yani talep kasmak için www.rina-role..... yazmasın.
Zaten sistem böyle işliyor. Örnek bir durum için helper kendisi cevaplayabiliyor. Örneğin IC düşmanlığım olan birisine sıkabilir miyim diye sorduğunda bunu helper kendisi yanıtlayabiliyor. Ama DM nedir diye sorulursa helperın soruyu foruma yönlendirmesi gerekir.

Normalde öyle olması lazım ama, şu olayı örnek vereyim;
Geçenlerde forumda cevabı olmayan bir soruyu destek aracılığıyla sordum, (yeni atanan) H1: www.rina... cevap bu şekildeydi ve üstüne 8 kez daha bu soruyu destek aracılığıyla sordum. Amacı talep kasıp hemen seviyemi arttıram diye düşünen bir helper, dokuzunda da aynı cevabı verdi. Destek talebi atar atmaz www.rina... yazar mı bir insan? Hem de dokuz kez.
İsterseniz 99 kez aynı talebi atın. Helperın forumda cevabı bulunan bir şeyi yanıtlaması zorunlu değil. Bu arada bahsettiğiniz durumda helper talep kasmıyor, siz helpera talep kastırıyorsunuz. Adam cevabınızı verdiği halde aynı talebi tekrar atmışsınız. Normalde bu talebi 8 kez daha spamladığınız için size talep susturması atmamız gerekiyor. Sorduğunuz sorunun cevabı forumda var ki size 9 kez aynı yanıt verilmiş, sorunun cevabı forumda yoksa şikayet açabilirsiniz zaten. Cevap forumda var, foruma giriş sağlayamıyorsunuz veya bilimum diğer sebeplerden biz sorumlu değiliz. Politika sorularını kendimiz açıklayamayız zaten, mix nedir diye sorduğunuzda biz bunun cevabını hiçbir şekilde veremeyiz. Geçtiğimiz gün karşılaştım, adam Gold VIP'nin özellikleri nedir diye soruyor. Foruma yönlendiriyoruz aynı talebi 3-4 kez daha spamlıyor. Bize verilen mesaj izni ile forumda cevabı bulunan bir şeyi açıklamamız imkansız zaten. En fazla 1.5 satırlık yazı hakkınız var. Ben normal bir soruya cevap verirken bile 1.5 satır yetmiyor PM'den 2 satır daha yazarak tamamlıyorum. Bu kadar yazı hakkınız ile Gold VIP özelliklerini yazabilir misiniz? YKİ'nin falan ne olduğunu açıklayabilir misiniz? Oyundan cevaplamamız serbest olsa bile ben dahil çoğu helper zaten doğal olarak foruma yönlendirecek.
Talebi atar atmaz size www.rina-roleplay.com yazmıyoruz zaten, talep cevaplarken karşımızda 3 seçenek var. Cevapla, reddet ve foruma yönlendir. Foruma yönlendir butonuna bastığımızda bahsettiğiniz cevap karşınıza çıkıyor.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #16 : 24 Aralık 2019, 14:02:03 »
Öncelikle yazı şeklinizi ve üslubunuzu düzeltin. Daha sonra da yazıyı ilk cümleden yargılamadan tamamen okuyun. Tamamen okuduysanız da anlayarak okumaya çalışın.

ben zaten forumda olmayan şeyler için demiştim ama sen bilirsin .d
Spoiler:
Bu olay bazı şeyler için geçerli olsun, mesela;
Sistem onaysız birlik kaç kişi basılır, gibi forumda kesin cevap veren sorular için foruma yönlendirilmeli
Ama, forumda cevabı olmayan bazı şeyler için - şuan örnek türetemedim .d -  foruma yönlendirme olmasın.Helperlar böyle şeyler için foruma yönlendirmesin.Eğer ki yorum, cevap türetemiyorsa başka helperlar cevaplandırsın.Yani talep kasmak için www.rina-role..... yazmasın.
Zaten sistem böyle işliyor. Örnek bir durum için helper kendisi cevaplayabiliyor. Örneğin IC düşmanlığım olan birisine sıkabilir miyim diye sorduğunda bunu helper kendisi yanıtlayabiliyor. Ama DM nedir diye sorulursa helperın soruyu foruma yönlendirmesi gerekir.

Normalde öyle olması lazım ama, şu olayı örnek vereyim;
Geçenlerde forumda cevabı olmayan bir soruyu destek aracılığıyla sordum, (yeni atanan) H1: www.rina... cevap bu şekildeydi ve üstüne 8 kez daha bu soruyu destek aracılığıyla sordum. Amacı talep kasıp hemen seviyemi arttıram diye düşünen bir helper, dokuzunda da aynı cevabı verdi. Destek talebi atar atmaz www.rina... yazar mı bir insan? Hem de dokuz kez.
Sorduğunuz sorunun cevabı forumda var ki size 9 kez aynı yanıt verilmiş, sorunun cevabı forumda yoksa şikayet açabilirsiniz zaten.

M-RP sunucusu direk oyuna girip hesap açıyoruz foruma yönlendirmek saçma. Adam forum hesabı daha açmamış bile olabilir.
Medium Roleplay konseptli sunucuların sadece ekonomisi kolay oluyor. M-RP diye foruma yönlendirmemek de saçma. Zamanında başvuruyla alan M-RP'ler de vardı bilir misiniz bilmiyorum, o dönem başı çeken 2 sunucu olduğu için diğer sunucular pek sallanmıyordu çünkü (ben de sallamamıştım). Son zamanlarda M-RP kötü yer algısı oluştuğu için medium konsept kötüleniyor.

Çevrimdışı vetas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Şubat 2025, 16:00
Toplam oynama: 85 gün, 9 saat
Birlik: ***** ****rse
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Şubat 2025, 15:59
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #17 : 24 Aralık 2019, 14:21:10 »
Kesinlikle destekliyorum.Talep atıyorum siteyi atıyor bulamadım yazıyorum tekrar siteyi atıyor.

Çevrimdışı #Salvatore

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Şubat 2020, 18:44
Toplam oynama: 7 gün, 0 saat
« Yanıtla #18 : 28 Aralık 2019, 18:46:20 »
Küçük şeyler için gerçekten yönlendirmeleri saçma.

Çevrimdışı #EnsarAydin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Kasım 2023, 00:07