Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

CK Talebi - Carmelo_Merez

Başlatan efe n da hood, 21 Aralık 2019, 01:43:57
Okunma sayısı 893 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efe n da hood

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2023, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Alex Pinto Lv.25
Son giriş: 21 Aralık 2023, 23:15
Toplam oynama: 138 gün, 21 saat
Son giriş: 24 Aralık 2023, 18:37
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: CK Talebi - Carmelo_Merez
« Yanıtla #10 : 23 Aralık 2019, 16:26:58 »
Oyunu öylesine oynayıp bir şey öğrenemeyen bir başarı elde edemeyen birisin önüne geleni saçma rollerle CK etmeye çalışıyorsun bunu yapmaağğğ
çok komiksin sen ya ppne koyduğun fotoğraftan beyin yaşın ve yaşın anlaşılıyor zaten. Bana bunu yazacağına gidip C'ya yazmak yerine görüşürüz yazmayı öğren, belki de mta sunucularında rol yapmayı dene çünkü senin seviyen anca türkiye roleplay, inception roleplay gibi serverlere uygun bir seviye, buralarda oynuyabilecek kapasiteye sahip değilsin cahil-i cühala :)

Çevrimdışı efe n da hood

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alex Pinto Lv.25
« Yanıtla #11 : 23 Aralık 2019, 16:27:28 »
Hangi birinizin dediğini yapayım? Adam dans etti bende bilmiyorum diyip oturduğum yerden ellerimi salladım sorun mu teşkil etti senin için? AFK konusuna gelirsek sor bakalım niye afk bırakmışım, bir şeyi bilip bilmeden mal mal konuşup benim canımı sıkma aptal çocuk. Zaten rolü bitirelim mi diye bana teklif geldi bende karşı taraf istediğini yapabilsin diye bitirmedim ve o sırada gidip su alıp geldim. Su alıp geleceğimi rol içinde bulunan kişilere bildirdim. Boş boş CK talepleri açıp yönetimi gereksiz oyalama.

Bu arada yaptıklarımın non-rp olduğunu iddia eden sen, kurşun yiyen, dövülen, 120 derece fırının önüne koyulan ve bunun yanında gerekli müdahale yapılmayan birinin ağzına acı biber basıyorsun. Karşı taraf istemediği sürece Ck edemeyeceğini biliyorsun değil mi? Benim yaptığımı non-rp olarak algılayan beynin senin bu kadar olaydan sonra ağzıma burnuma acı biber sokarak retarted-rp yaptığını anlamıyor mu? Düşündüğüm gibi, sanırım anlayamamış.
step back kiddo, don't cry

Çevrimdışı efe n da hood

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alex Pinto Lv.25
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2019, 16:29:16 »
Mal lan bu majorlife
konko nolor şikoyoto çek konko, birloğo geloyom mo konko, şo gozel kordoşon için nick bol konko.

Çevrimdışı efe n da hood

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alex Pinto Lv.25
« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2019, 16:29:58 »
Hangi birinizin dediğini yapayım? Adam dans etti bende bilmiyorum diyip oturduğum yerden ellerimi salladım sorun mu teşkil etti senin için? AFK konusuna gelirsek sor bakalım niye afk bırakmışım, bir şeyi bilip bilmeden mal mal konuşup benim canımı sıkma aptal çocuk. Zaten rolü bitirelim mi diye bana teklif geldi bende karşı taraf istediğini yapabilsin diye bitirmedim ve o sırada gidip su alıp geldim. Su alıp geleceğimi rol içinde bulunan kişilere bildirdim. Boş boş CK talepleri açıp yönetimi gereksiz oyalama.

Bu arada yaptıklarımın non-rp olduğunu iddia eden sen, kurşun yiyen, dövülen, 120 derece fırının önüne koyulan ve bunun yanında gerekli müdahale yapılmayan birinin ağzına acı biber basıyorsun. Karşı taraf istemediği sürece Ck edemeyeceğini biliyorsun değil mi? Benim yaptığımı non-rp olarak algılayan beynin senin bu kadar olaydan sonra ağzıma burnuma acı biber sokarak retarted-rp yaptığını anlamıyor mu? Düşündüğüm gibi, sanırım anlayamamış.
benim rolumde afk kalmıcaksın paşa başkasına söylemen umrumda değil.

Çevrimdışı altki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Mart 2022, 01:00
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #14 : 23 Aralık 2019, 17:18:01 »

benim rolumde afk kalmıcaksın paşa başkasına söylemen umrumda değil.
emredersiniz sultanım

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:28
Toplam oynama: 293 gün, 20 saat
Marly Hammer Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Mayıs 2022, 18:04
Toplam oynama: 10 gün, 9 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 14:27
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #15 : 23 Aralık 2019, 18:20:11 »
Onay verilmeden, CK rolü yapmaya çalıştığınız için RED edildi.