Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Smell Of Death Family

Başlatan Kevin_Harisson, 19 Aralık 2019, 15:58:26
Okunma sayısı 211 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 05 Temmuz 2022, 09:59
Toplam oynama: 14 gün, 23 saat
« : 19 Aralık 2019, 15:58:26 »
The Smell Of Death Family 2001'li yıllarda ortaya çıkmış 4-5 kişilik gruplardan oluşan kendi çaplarına göre ufak bir çetelerdi The Smell'in ilk başlardaki amaçları sokaklarında ki adaleti sağlamak ve düzen kurmaktı.Sokaklarında belli bir süre düzen kurmuşlardı ancak sokak ve grup arasında anlaşmazlıklar sık sık görülmekteydi,çoğu zaman sokak sakinleri arasında çatışmalar da görülmekteydi. Bu olayları fark eden grubun içinde 3 kişi ayrılmıştı bu grubun bir saçmalık olduğunu söyleyip o sokaktan taşınmışlardı. Gruplarında sadece 2 kişi kalmıştı bu kişiler , Jesus ve Kevin'dı.

Sokaklarına bir polis baskını sonucunda ellerindeki çoğu silahı kaybetmişlerdi,sokak sakinlerinin onlara karşı güvenleri dahi kalmamıştı ve Jesus ile Kevin'ı sokaktan kovma kararı aldılar. Saat 3:52 civarlarında Jesus, Kevin'ı sokaklarından kovmuşlardı onlara dahi bir iz bile bırakmamışlardı. Jesus derin düşüncelere kalmıştı ne yapmaları gerekiyordu? Kevin yatacakları bir yer arıyordu Jesus ise para kazanabilecekleri legal bir iş arayışındaydı.Köprü altında kalabilecekleri ufak bir yer bulmuşlardı.Ancak para kazanma işi hayli bir zor ilerliyordu Jesus çuvallamıştı.

Jesus hırsızlık yapma kararı aldı ancak bunu Kevin'e söylemedi çünkü Kevin'in reddedeceğini biliyordu. Jesus belli kişilerden bir çok mal varlığı çalmaktaydı ancak Kevin bu kadar şeyin nereden geldiğini merak ediyordu Jesus ile konuşmak istedi ve onun yanına yaklaştı.
Kevin : Jesus bu kadar şeyi nereden buluyorsun sen dostum?
Jesus : Çalışıyorum ve kazanıyorum.
Jesus : Beni meşgul etme sen biraz dinlen ben çalışmaya gidiyorum.
Kevin bu işten oldukça şüphelenmiş ve Jesus'u takip etmeye başlamıştı Jesus'un bir markete girdiğini ve oradaki kasadan para çaldığını görmüştü Kevin, Jesus fark etmeden barındıkları yere gitmiş ve Jesus'u beklemeye başlamıştı. Jesus geldiğinde onun yüzüne bir yumruk atmış ve şöyle demişti. "Biz sokağımızda adalet sağlıyorduk insanların emeklerini çalmıyorduk!" Jesus ise karşılıksız kalmış ve olayı dile getirmeye başlamıştı. "Ben Legal iş bulamıyorum yapamıyorum amına koyayım para kazanabileceğim bir iş buldum ve bunu mahvetmene izin vermeyeceğim." diye bir kelime kurup Jesus yatacağı yere doğru ilerlemiş ve uykuya dalmıştı.
Kevin ve Jesus küsmemiş ve konuşmaya devam ediyorlardı Kevin gün geçtikçe Jesus'a hak vermeye başlamış ve ona yardım etmek için onun yanında durmaya başlamıştı. Jesus ve Kevin hırsızlık sayesinde oldukça kâr etmişlerdi.
Ancak ki sonsuza dek böyle yaşayamayacaklarını biliyorlardı kendilerine bir aile edinmek istiyorlardı. Eskisi gibi olmayacak legal olarak davranmayacaklardı. Belli bir süre geçtikten sonra Jesus ve Kevin ait oldukları yeri bulmuş ve oraya yerleşmişlerdi.

Sokakta oldukça sevilen insanların aralarındaydı ikisi de ancak sıkıntıları fazla düşmanlarının olması ve LSPD tarafından aranmalarıydı. Düşmanları ufak çaplı çetelerdi onları pek kafaya takmıyorlardı ancak LSPD tarafından çok rahatsız ediliyorlardı her an LSPD onların mahallesine baskın atabilir bir çok kişiyi hapishaneye atabilirdi.O yüzden mahalledeki insanlar Jesus ve Kevin'ın gitmelerini istiyordu ancak Jesus ile Kevin onları bırakmak istemiyor, onlar ile savaşmak hatta ölmek istiyorlardı. Aralarında gerçek bir aile ilişkisi gerçek dostluklar kurmuşlardı. Beklenen o gün gelmişti LSPD araçlarının sirenleri ve sayılamayacak kadar fazla LSPD personeli o mahalleye varmıştı ağır silahlar ile karşılık verilemeyecek bir güç ile LSPD kendilerini göstermişti. Kevin ve Jesus karşılık verilmemesini istemiş ancak ki çoğu kişi onları dinlemeyip çatışmaya girmişlerdi iki buçuk saatlik bir çatışma sonucunda bir çok ölü vardı iki tarafta da Kevin ile Jesus canlı ve yanlarında ki bir çok zencide canlıydı LSPD geri çekilme emri aldıkları için sahada görülmüyorlardı. Kevin ve Jesus daha fazla zarar gelmemesi için LSPD'e teslim olmaya gitmişlerdi ve hafif bir ceza almışlardı çünkü yaptıkları çoğu şeyler LSPD tarafından bilinmemekteydi. Hapishanedeki hücrelerine kardeşleri ile çekilmiş oldukları son fotoğrafı asmışlardı ve çıkmak için gün sayıyorlardı.

Hapishaneden çıktıktan sonra il-legal işlere adım atmak için gün saymaktalar ve hala o gün sayımları devam etmekte...
Faaliyetler
• Uyuşturucu kaçakçılığı
• Adam yaralama
• Dolandırıcılık
• İnsan ticareti
• İnsan kaçırma