Desteklemiyorum, sunucunun yarısı DM’ci zaten. Onlar olmadan PD nasıl ekmek yiyecek? Sunucunun düzeni bozulur bana kalırsa. Ekosistem gibi.
Evet DM'cilerden birisi de sen olduğun için desteklemezsin. Ne rol bırakıyorsunuz ne zevk açıkçası. Ayrıca PD'nin ekmek yiyeceği çok şey var.
hahahaa, güldürme beni git bak bakayım sicilime. Boş boş konuşup laf sokmaya çalışma. Demek istediğimi anladınmı o bile belli değil. Ha, çok istiyorsan gele bana DM at diyorsan orası ayrı. AMa ben senin gibileri çok gördüm. Rk oldum ehehee diyen ağlayan kişileri yani. Neyse burda bazı şahıslar yüzünden kavgaya girmeyeceğim. DESTEKLEMİYORUM
Güzel kardeşim benim, Dharma birliğindensin. Daha konuşmaya gerek var mı? Bütüün sunucu biliyor Dharmaların DM ci olduğunu. 12 Level oyuncusun, 2 haftadır falan burda oynuyorsun belli ki. Sizin attığınız DM sayısı kadar bizim açıp kapattığımız birlik var. Daha bugün AhmetDB ile görüşürken şu cümleyi kurdu, inanmayan gidip sorabilir. “Siz sunucuyu bırakırsanız rol yapan tek birlik de gitmiş olur.”
Konu daha fazla uzamasın, desteklemiyorsan hadi başka konuya =]