Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sergeant Arthur Swagger

Başlatan #SoSYeTe, 13 Aralık 2019, 19:49:54
Okunma sayısı 1613 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #SoSYeTe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Aralık 2021, 18:42
Toplam oynama: 134 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Sergeant Arthur Swagger
« : 13 Aralık 2019, 19:49:54 »

ÖZ GEÇMİŞ
Spoiler:
İlk önce ailemi tanıtarak başlamak isterim.
   Annem: Jane Swagger 45 yaşında. Kendisi Angel Pine’da otelde bir aşçıydı çalıştığı otel kötü bir yer değildi Angel Pine’da sayılı oteller arasındaki en iyi otelde çalışıyordu.
   Babam: Jhon Swagger 46 yaşında. Kendisi Angel Pine’da bulunmamızın nedeni odu devlet çalışanı olduğu için yer değişikliğimiz hep oluyordu. Yaptığı işte çok kötü bir işti devlet binasında dosyalanan yazıları bilgisayara geçirmekti.
—————————/——————————
    •  Ben Arthur Swagger 28.06.1991 doğumluyum. Doğumum Angel Pine’da gerçekleşti. Bu yer tıpkı bir çöplük gibiydi hiç bir şey yoktu. Ama arkadaşlık ilişki konusunda şehirlerden daha iyidi çok fazla araba yok küçük bir yer olduğu için her yere yürüyerek gidebiliyorduk. Çocukluk arkadaşlarımdan en samimi olduğum arkadaşım Jack’di kendisi çok samimi ve cana yakın biriydi. Ona çoğu sırrımı anlatırdım. Ve hiçbir zaman başkasına anlatmazdı. Tabiki unutulmaz olan çocukluk aşkım bu durum birtek benim başıma gelmemiştir umarım her çocuk yaşamıştır diye düşünüyorum. Jessica kendisi bir prenses gibiydi en azından benim gözümde öyleydi. Saçları sarı ten rengi kumral gözleri yeşil elmacık kemikleri çıkık ve gülünce kısılan gözleri ve çıkan gamzesi. Onun gülüşü beni çok mutlu ediyordu.
 • Angel Pine’da sadece ilk okulumu okuya bilmiştim 5 sene okulda toplam 4 sınıf vardı sınıflarda 18 kişiydik bu durum güzeldi em daha iyi ders dinliyorduk ve sesiz okuyordu. İlk okula başlıyacağım gün gitmek istemedim diğer arkadaşlarım gibi  dışarıda onlar ile oynamak varken okula gitmek tabikide istemiyordum. Ağlıyordum kapımı kapatıyordum kapıya yaslanıp açılmasına engel oluyordum ama tabikide okuka gitmeme engel olmadı babam odamın kapısını açtı ve kulağımı çekmişti hiç unutamıyorum o günü. Zorla üstümü giydim ve kahvaltı yaptım. Babamın elini tuttum ve okula doğru yol almıştık sınıfta en sevdiğim arkadaşım Jack yoktu diğer sınıftaydı o bu durum beni üzmüştü nedeni ise en iyi onla anlaşıyordum. Sınıfta 7 kişiyi tanıyordum onlar ile oyunlar oynurdum. Küçüklük sevgilim benim sınıfımda değildi o bir sene sonra başlıyacaktı benden bir yaş küçüktü. Her akşam okuldan çıktıktan yaptıklarım değişmezdi. Eve gel kıyafet değiştir yemek ye ödev yap dışarı çık. Dışarıda 10 erkektik benden büyük 3 kız ve benim Jessicam vardı. Jessica genelde evde kalırdı ama ben onu dışarı çıkartmak için her şeyi yapardım. Bazı zamanlar başarılı olur bazı zamanlar çıkmazdı. İlk okulu bitirdim ve hiç bir problem yaşamadım yaz tatili olarak söylenilen tatilden sonra orta okula geçicektim bu her tatil ailecek bir hafta iki hafta Angel Pine’dan uzaklaşıp şehirlere giderdik ve cidden çok eğlenirdim yaz tatilin son haftaları Angel Pine döndük ve arkadaşlarım ile eğlenmeye devam ettim. Bir akşam Jack ile konuşmaya karar verdim Jack’te anlayışlı bir şekilde karşılık verdi. Ona Jessica ile hayelimi anlattım o da bu konu hakkında sevindiğini söyledi ve neden çıkma teklifi etmedin diye sordu bende bilmiyorum utanıyorum dedim. Hadi ama Arthur sen bunun üstesinden gelicek birisisin dedi. Bende bilmiyorum Jack ya kötü birşey olursa beni istemezse en iyisi biraz daha zaman geçsin ve öyle çıkma teklifi edeyim. Sen nasıl bilirsen Arthur diye karşılık vermişti Jack. Orta okuka başladım. Orta okul zamanlarım çok hızlı geçti ailem her konuda arkamda oldu ama seçiceğim mesleğe hiç karar vermemiştim liseye geçicektim çok az kalmıştı. Evet baya zaman geçti 3. Yılıma başladım orta okul için son sınıf bundan sonra lise zamanımdı ve Jessica’ya çıkma teklifi edicektim çok heycanlıydım ve mutluydum. Ama bir olayı bilmiyordum babam Angel Pine’da lise olmadığı için Los Santos’a bir dilekçe gönderiyor ve çalışma yerini oraya alıyor nedeni ise benim lisede okumam bunu çok sonra öğreniyorum tabiki yaz tatilin son 3 haftası. Bu olyı bilmeden mutlu mutlu yaşıyordum. Jack ile tekrar bir akşam konuşma yaptık. Jack artık 13 yaşındayım bir konuşma yapmam gerekiyor ona karşı değil mi? İçimde tutacak değilim bu aşkı evet dedi artık zamanı geldi git ve açıl dedi. O akşam uyuyamamıştım heycandan. Evet zorda olsa sabah olmuştu yine dışarı çıktık oyun oynuyoruz ama ilk defa saçımı yapmıştım ve babamın parfümünü kullanmıştım benim için özel birgündü çünkü. Dışarıda oynuyorduk. Bekliyorum bekliyorum gelmiyor Jessica en sonunda evine gittim kapıyı çaldım kapıyı annesi açtı dedim Jessica yı çağrırmısın tabiki Arthur bekle dedi. Jessica geldi şu tepkiyi vermişti hiç unutamıyorum ‘’aaa Arthur çok yakışıklı olmuşsun’’ utanarak teşşekkür ederim dedim ve senle bir şey konuşmak istyorum gelirmisim dedim tabiki dedim ve peşinden gelmeye başladı. Derin bir nefes aldım ve söylemeye başladım Jessica ben uzun zamandır senden hoşlanıyordum ama yaşımız küçük diye bunu söylemek istemedim ve artık büyüdük ve söylemek istedim. Çok kızarmıştım ama o da çok utanmıştı. Bir anda bana sarılarak tabiki Arthur dedi ve ben sevinçten havalara uçtum. Beş gün boyunca hep baraberdik hiç ayrılmıyorduk. Günlerden cumaydı babam evet artık eşyaları toplıyalım dedi bende bir anda atıldım niye ne için taşınıcaz oğlum senin lisen için. Evden hızlıca çıktık ve Jessica’nın yanına gittim. Bu duruma inanamadı ve üzülmeye başladı.  Bende üzülüyordum ama belli etmemeye çalışıyordum. Bunu söyledikten sonra üzgün üzgün eve doğru adımladım. Babam karton toplamış ve eşyaları kartona yerleştirmeye başlamışlardı. Bana ait olan az eşya vardı onlarıda kartona koyduktan sonra eşyaları bir taşıma aracına koyduk ve bize en yakın şehir olan San Firora eyaletine gittik oradan uçağa binip Los Santos’a taşındık oraya alışmam uzun zaman oldu East Los Santos bölgesinde kalıyor insanları biraz garip güvensizdi ama zorla alıştım. Bu Los Santos’da sokakta hiç kimse oynamıyor ve oturduğumuz bölgede çok az sayıda çocuk vardı. Okuduğum lise Los Santos High School’du orada Adam diye arkadaşım vardı. Kendisi Jack’in yerini kaplıyordu ama kimse Jessica’nın yerini kimse alamıyordu. Lise birinci sınıfı bitirdikten sonra önümde bir üniversite sınavı olduğunu hatırladım. Bende bu konudan dolayı girecek olduğum sonava hazırlanmaya başladım. Adam ile kütüphaneye gidip ders çalışıyorduk. Günler sanki yirmi dört saat değilde on saatmiş gibi olurdu lise iki sınıfımıda güzelce bitirdikten sonra lise üçüncü sınıfa geçtim. Yeni kişiler yeni öğretmenler okulumuzda her 2 sende bir sınıflar değişirdi. Adam ile yine aynı sınıftaydık ve sınıfta yeni bir kız vardı güzel bir kızdı. Adam ile bu konuyu konuştum ve şansını dene dostum dedi. Bu konu üzerinde düşünüyordum kütüphaneye gidiyorduk ama ben ders çalışmıyordum. Bu durum iki hafta sürdü ondan sonra Adam dediki hadi Arthur artık yapman gerekiyor demişti ve ben istemsizce gaza gelip diğer gün çıkma teklifi etmiştim. O ise biraz düşündü ve sana bir şans vere bilirim demişti. Bu durum beni garip hissettirmişti sanki ona ait değilmişim gibiydi. Yaklaşık iki hafta boyunca sadece telefondan yazıştık konuştuk dışarı çıkıp buluşmadık. Bu ilişkinin artık devam etmiyeceğini düşünmüştüm. En son mesaj attığımda dışarıda neden buluşmuyoruz diye atmıştım onun karşılığıda şuydu bende senden bu soruyu bekliyordum. İlk buluşmamız bizim okulun baya arkasında kalan Idlewood denilen yerdi ilk buluşmam için çok heycanlıydım ve çok güzel hazırlanmıştım oda çok güzeldi. Adı Elsa çok hoş bir kızdı. İlk buluşma mekanımızın etrafında çok güzel bir restorant olduğunu duymuştum. Hemen oraya götürdüm ve ikimiz için güzel bir menü söyledim. Bol bol sohbet ettik ve güzel bir şekilde anlaştık çok eğlenceli geçmişti en sonunda hesabı ödeyip onu evine bırakıyordum yanağından öpmek için yaklaştık ve bir anda yanağından değil dudağından öptüğümü fark etmiştim ilk defa biri ile öpüşmüştüm. Bu olay çok keyif verici olduğunu öğrendim düzenli bir şekilde artık buluşuyorduk ders çalışmayı baya bırakmıştım. Lise üçüncü sınıfıda sevgilim ile bitirdim tabiki bu sınıfta Adamı unutmamıştım. Yaz tatilindeydik ve benden ayrılmak istemişti nedenini sormuştum ama o ise cevap vermiyordu. Yaz tatilini üzülerek geçirmiştim Adam ile buluşup içkiler içiyordum Adam’da bana eşlik ediyordu. Bir zamandan sonra arkadaş olarak değil ikiz olarak dolaşıyorduk. Nedeni çok samimiydik. Lise son sınıf sınıflar değişmemişti bu konuda şanslıydık. Sınıfımdan Elsa ayrılmıştı onu göremediğim için birazda olsa üzülüyordum. Adam ile çok ders çalılıyorduk amacımız aynı üniversite tuturmaktı ben mühendislik okumak istiyordum. Bu yüzdem çok çalışıyorduk okuldan çıktıktan sonra gerekirse evde gerekirse kütüphanede biz pes etmiyorduk. Sınavım yaklaşıyordu kendimi çok hazır hissediyordum. Annem ve babam işlerine tabiki devam ediyorlardı ben ise ders çalışıyordum. Annemin çalıştığı otel çalışanları için bir gösteri düzenlemişti bunun için ailecek katılmamız gerekiyordu ben ders çalışmayı seçtin annem ve babam ise gitmeyi onlar gittiler ben evde ders çalışıyordum. Annemle birde babamla konuştum oğlum gelseydin dediler ve burası tam senlik eğlenceli demişlerdi. Gitmek istemiştim artık başka zamana dedikten sonra telefonu kapattım ve ders çalışmaya devam ettim. Bir saat sonra babam beni aradı dedi oğlum biz dönüyoruz birşey lazım mı sana diye yok baba dedim ve telefonu kapattım ve test çözüyordum. On beş dakika sonra babam yine beni aramıştı bu sefer babamın sesi değil bir kadın sesi duyuyordum. Tedirgin olmuştum acaba yanlış numarayı mı aradı diye tekrar baktım ama babam yazıyordu telefonda kadının kurduğu cümle şunlardı bayım öncelikte sakin olun size birşey söylemem gerekiyor babanız ve anneniz trafik kazası geçirdi bunu söyliyen ambulanstaki EMT’di çok kötü olmuştum elimden telefon düştü ve bağırarak hayır diye bağırdım. Nasıl gideceğimi bilmiyordum hastaneye ikizim Adam’ı aradım olayı anlattım hemen olayı babasına anlatmış babası ile gelmiş evin önüne üstümü değiştirmeden direk araca bindim ve hastaneye doğru gittik ilk önce bizim eve yakın olan hastaneye gittk orada olmadıklarını A.S.H.G’de olduklarını söylediler direk oraya doğru gittik. Evet ordalardı durumlarının çok ağır olduğunu söylediler babam ameliyat haneden çıkamamıştı ve ikinci şokumu orada yaşıyordum Adam hiçbir zaman yanımdan ayrılmamıştı. Hastanedeki hemşireler bana sakinleştirici yapmışlar o olayları hatırlamıyordum. İyi haber annemin operasyonu başarılı bir şekilde sonuçlanmıştı bu durum en azından beni mutlu etmişti ama yoğun bakım odasındaydı durumu çok iyi sayılmazdı yinede. Yinede yaşıyordu bu iyi haberdi derslere ve okul ile ilgilenmiyordum tam bir hafta olmuştu. Annem yinede yoğun bakımdaydı. Ben okul müdürü ile konuşmaya gitmiştim ve durumu anlattıktan sonra anlayış ile karşıladılar yok yazılmıyordum. Hastaneye geri dönmeden evden son bir kaçtane kitap aldım boş durmak yerine çalışayım zaman geçsin diye kitapları aldın hastaneye döndüm. Hastanenin içerisinde bir koşturmaca vardı tabiki korkmuştum lütfen benim annem olmasın diye içimde tekrarlıyordum. Yavaş yavaş kalk atışım hızlanarak annemin odasına doğru gidiyordum. Lanet olsun benim annem olduğunu gördüm ama yine güzel haber yine atlatmıştı derin bir ohh çelktim. Yanına oturdum elini tuttum ve içimden ne geçiyorsa ona anlattım belki beni duyar gözlerini açar diye ama açmadı. Üç gün boyunca hep uyuyordu ölmüş gibi ama ne beyin ölümü gerçekleşmiş nede bitkisel hayata geçmişti doktorlar sürekli olarak kontrolleri yapıyorlardı. Beşinci gün ise sitresim artıyordu uyuyordu ve sınavım geliyordu tekrar yapıyordum ama yetersizdi. İkiz yanımda değildi tek kalmıştım annem var ama derin bir uykuda odadan çıktım odanın karşısında ders çalışıyordum bir anda anlamadım bir şekilde odaya doktor ve hemşireler koşmaya başladı ve içeride ne yaptılar ise annem ölmüştü onuda kaybettikten sonra hiçbirşeyim kalmamıştı. Annem ve babamı ölüm töreni yapıldıktan sonra sınava bir hafta kalmıştı psikolojim yerle bir olmuştu artık seçiceğim mesleği değiltirmiştim. Bir psikolog olmak istyordum ve bun için çalıştım ve sınavda başarılı olmuştum. Artık babam ve annem yoktu evin bütün sorumlulukları benim üzerimdeydi. Bu yüzden birden çok işte çalıştım.
  •   Üniversiteye başladım ve ders çalışıp birde çalışıyordum artık çok zordu işim ama üstesinden geliyordum. Bu olayı tam dört sene sürdürdüm ve üniversiteden başarılı oldum ve iş aramaya başladım bir iş buldum ama hiç beğenmiyerek yapıyordum işimi iş çıkışı eve doğru giderken iki çocuğun konuşmasını duydum polislik için e-posta yolladın mı diye bunun üzerinde bir arama yaptım alımlr yapılıyormuş halka açık 34. Dönemin alımlarıymış. Bende bunun üzerine bir e-posta attım ve kabul edildim mülakatımı başarılı geçmişti ve istediğim gibi gidyordu olaylar. Üç gün boyunca ders anlattılar bize çok fazla katılımcı vardı sınavın zor olması gerekiyordu. Bunun için uzun zaman çalıştım. Sınav günü gelmişti sınavımı başarıkı olarak geçmişti 27 başarılı öğrenciden biriydim kendimle gurur duyordum ve çaylaklık dönemlerini başarılı bir şekilde atlattım ve şimdi ise bir subayım. Hayatımda çok şey değişti utanmam azaldı 28 yaşına geldim gençliğimin son noktaları. Artık kafama koyduğum herşeyi en kısa  sürede yapıyordum.
KİŞİSEL BİLGİLER
İsim: Arthur
Soyisim: Swagger
Yaşı: 28
Doğum Yeri: Angel Pine
İlişki Durumu: Mevcut
Saç rengi: Sarımsı
Göz rengi: Yeşil
Boy: 1.88
Kilo: 84
Hobiler
Sabah koşusu
Arkadaşları ile dolaşmak
Araba sürmek
Okul Bilgileri
Lise: Lake Mary Preparatory School
Üniversite: Kaliforniya Üniversitesi
İş Bilgileri
Rozet Numarası: 7225
Rütbesi: Sergeant
Divizyonu: Ana divizyonu yok
Divizyon Rütbesi: Divizyonu yok
İnstagram

Arthur.Swagger
suanax

12 gönderi      866 takipçi     290 takip

Koru ve hizmet et
[/td][/tr][/table]

RİBONLAR
Saha Eğitiminin Tamamlanması

Saha Eğitmeni Memuru

Çevrimdışı #SoSYeTe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Senior Lead Officer Arthur Swagger
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2019, 19:50:16 »
REZlendik

Çevrimdışı SprateL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Emma Fischer Lv.28
Son giriş: 09 Aralık 2022, 20:42
Toplam oynama: 221 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2019, 19:50:32 »
Rezlenmedik

Çevrimdışı abandoned

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 29 Mart 2024, 23:24
Toplam oynama: 34 gün, 10 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 18 Şubat 2024, 23:52
Toplam oynama: 304 gün, 15 saat
Birlik: ***** **ars
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Ocak 2024, 23:24
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2019, 19:50:56 »
Subay mı şimdi bu?
Spoiler:
Geç oldu krdşm biraz

Çevrimdışı shezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ekim 2022, 00:50
Toplam oynama: 194 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:29
Toplam oynama: 4 gün, 17 saat
« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2019, 18:11:46 »
Aman tonremmm,fenaaa olmuş başarılar.

Çevrimdışı #SoSYeTe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2019, 11:21:03 »
Subay mı şimdi bu?
Spoiler:
Geç oldu krdşm biraz
Spoiler:
Geç olsun güç olmasın

Çevrimdışı #SoSYeTe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2019, 11:21:33 »
Aman tonremmm,fenaaa olmuş başarılar.
Eyw yaptık birşeyler

Çevrimdışı #SoSYeTe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2019, 11:28:46 »

@suspectdown  hızlı zamanlarımızdan

Çevrimdışı #SoSYeTe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 15 Aralık 2019, 13:20:26 »

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:41
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #9 : 15 Aralık 2019, 18:44:49 »
İyi roller kanka, en iyi rollerin çıkacağı tanıtımlardan birisi olacağına eminim.