OOC Bilgilendirme
Öncelikle birliğe katılım hakkında konuşmak gerekirse ooc alım tarzı saçma sapan şeyler yok, karakterlerimiz ve konseptimiz onu asarız bunu keseriz mahallemize giremezsiniz tarzında olmadığı için mahalleye gelip bizimle iyi/kötü rol yapan herkes bizi ooc olarak mutlu eder, bunun yanı sıra karakterlerimiz de yayılmak istediği için çok fazla kişiyle tanışmak istiyor ve mahalleye gelen kişileri çok hoş karşılıyor. Bu şekilde sürekli bizimle takılan ve "rol zihniyeti" olarak doğru bulduğumuz kişileri eğer o da istiyorsa birliğimize dahil edeceğiz, çok olup herkesi almak yerine az olup güzel bir rol ortamı hak eden kişilere bu ortamı sağlamayı tercih ederiz. Ha unutmadan söyleyeyim; Varoş rolü yapıp infernus, turismo tarzı araçlar ile gezen, DM peşinde koşup moruq icraad ehehe kafasında takılan, kendine rol zihniyeti kazandıramamış fakat rol yapmayı bilen(ya da bildiğini sanan) kişilerin aramızda yeri yoktur. Ben seve seve 7 yıllık roleplay tecrübelerimi karşımdaki kişiye aktarırım(diğer arkadaşlarım da aynı şekilde) fakat kendisine rol zihniyeti kazandırdıysa.
Bunun dışında tanıtımı kasti olarak kesik ve eksik tuttum, değişik bir konsepte sahibiz ve bu konsepti buradan okumak yerine roller ile eğlenerek öğrenmenizi tercih ettiğim için bu şekilde bir tanıtım hazırlamak istedim.