1) Saçma bu kadar zor gerçekte dahi olmuyorum. Desteklemiyorum.2) İyi böyle arabalara fazla takılmasak mı?. Desteklemiyorum. 3) Böyle daha iyi zaten taşımacılık, tırcılık yapan kişiler sınırlı. Bu da getirilirse kimse yapmaz kalkması bile söz konusu olur.
4) Destekliyorum
5) Benzin fiyatları uygun, böyle kalması daha iyi olacaktır Türkiye'de yaşamıyoruz IC belirlenen bir olay hemde bu. Ancak araçların fazla yakma konusunda destekliyorum. 6) Zaten diğer araçlara nispeten az, şuan uygun bence desteklemiyorum.
7) Sunucuda yeterince fazla map, vs. bulunuyor ve oyun kasıyor daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.
Çeteye onaylı hood olarak verilse bile çoğu insan orada takılmaya devam eder. Hood Onayı alan çete insanları kovsa bile kurtulamaz.
9) İyi şuan bence. Kurcalamaya gerek yok.
10) Birliklere sistemsel olarak; Mafya için 10 kişi çok az bir miktar, bence miktar sınırlaması gelmemeli istediği kadar oyuncu almalı bana göre. Sonuçta kendi rol ortamını oluşturuyor kalabalık olmak isterse kalabalık olur.
11) Olabilir.
12) Destekliyorum.
13) Ajanslar keyiflerinden haber yapmıyor. İsteseler yaparlar. Çoğu insan her gün haber yapmak için uğraşmak istemiyor.
14) MTA'dan bir farkı kalmaz desteklemiyorum.
15) Desteklemiyorum.
16) Çeteciler hep külüstür araba kullanacak, mafyalar hep iyi araba kullanacak diye bir şey yok desteklemiyorum saçma.
17) Desteklemiyorum, iyi böyle.
18) Desteklemiyorum.
19) Desteklemiyorum, milletin koşarken taraması çok ta normal değil, freeroom'a döner ortalık.
20) Desteklemiyorum.
21) Desteklemiyorum, DM'ciler daha fazla artacak. Polisler bu halde bile DM'cileri bastıramıyorken sadece Shotgun ile idare eden polisleri hayal etmek istemiyorum.
22) Ruhsat sistemi gelmeyecek bir çok ar-ge açıldı.
23) İyi böyle.
24) Destekliyorum
25) Desteklemiyorum, izin alınması gereken roller illa ki olmalı. Serverde çoğu kişi türk rolü yapar yoksa. Gardaş biz adanalıyız, bize bulaşılmaz ha.
26) Zaten polis olan kişi para için polis olmuyordur, saçma açıkçası.
[/tt][/color]