Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

**düzenlendi**Illegal,PD,Ekonomi,Rol Hakkındaki DEV AR-GE [25 MADDE]

Başlatan #Serda, 10 Aralık 2019, 20:58:38
Okunma sayısı 2229 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 13 Killoki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2024, 18:45
Toplam oynama: 27 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Illegal,PD,Ekonomi,Rol Hakkındaki DEV AR-GE [25 MADDE]
« Yanıtla #40 : 14 Aralık 2019, 12:18:53 »
çok fazla yazmışsın okumaya üşendim ama bu kadar yazdığına göre iyidir
destek

Çevrimdışı ToreTTo!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Haziran 2024, 23:51
Toplam oynama: 154 gün, 0 saat
« Yanıtla #41 : 14 Aralık 2019, 13:17:03 »
Taşımacılığı İş yerlerine yapılması lazım diyorsun da güzel insan ben daha geçen gün iş yerimi taşımak istedim öyle bir komut yok dedi "Oyuncular para yatırınca istedikleri oluyor" diye bir cümle söyledim 7 gün ban yedim oysa ki her hangi bir "Tutum" da bulunmadım. Bu senin söylediklerin hard rp lerde olur.

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:43
Toplam oynama: 166 gün, 2 saat
Janne Niemi Lv.23
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:30
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #42 : 15 Aralık 2019, 12:52:48 »
Taşımacılığı İş yerlerine yapılması lazım diyorsun da güzel insan ben daha geçen gün iş yerimi taşımak istedim öyle bir komut yok dedi "Oyuncular para yatırınca istedikleri oluyor" diye bir cümle söyledim 7 gün ban yedim oysa ki her hangi bir "Tutum" da bulunmadım. Bu senin söylediklerin hard rp lerde olur.

Senin dediğin şeylerin sunucuyla alakası yok. Ayrıca /destek üzerinden işyeri taşımacılığı yapılmıyor. Eğer ki bu sebeple ban yediysen oradaki yetkiliyle konuşabilirsin ve banını açtırtabilirsin. Burası 1-2 adminin bulunduğu boş bir sunucu değil. Eğer ki durumu izzah edersen biri senin banını zaten kaldırır.

Merhaba,

Bu fikirlere kendi görüşlerimide paylaşıp ekleme yapmak istedim.

1) Bu tür pahalı segmentte ki araçların oyuncu tarafından sipariş edilip teslimat süresi panel olarak çıkmalıdır. O panelden aracın rengini seçip sipariş verilmeli. Daha sonrasında ise;
Örneğin Bullet, Turismo, Cheetah model araçların sipariş-teslimat süresi 7 gün, Infernusun 10 gün olabilir.

2) Eğer böyle bir şey olacaksa bile, Otomotiv Firması bu işlemi gerçekleştirebilir. Sadece pahalı segment araçlar için geçerli olmalı. Otomotiv Firmasına yapılım bedeli sunulur. (( Örnek aracımız Bullet, $140.000 yapılım bedeli var. Bunun üzerine Otomotiv Firması gelen siparişlere göre aracın yapımına başlar. Yapımıda bir miktar süre alır. Bunun haricinde yapım bedelinin dışında belediyenin kasasına gönderilmek üzere vergi kesilebilir. Bullet için 20.000$ gibi bir miktar vergi kesilirse hem pahalı segment araçlarının piyasası değişir. Satıcı yine istediği fiyata ya da piyasadan 160.000$'a aracı satar fakat 20.000$ sonradan eklenerek alıcıdan 180.000$ para kesilir.

3) Değişik meslekler gelebilir. Şu anki meslekler RPG, direktmen para kasmak adına yapılmış meslekler. Rol sağlayacak meslekler gelebilir yani.

4) Bu işin çoğu oluşumlarda bitiyor. Maalesef sistemin çok katkılayacağı bir şey yok.

5) Pahalı araçların yakıt tüketimi az, hızlandığı zaman su gibi lıkır lıkır içmeli. Alt-Orta segment araçların ise yakıt tüketimi fazla olmalı.

6) Yüksek sınıfta ki araçların vergilendirmesi kat kat arttırılmalıdır.

7) İllegallerin çökeceği ve sahipleneceği tarz apartmanlardan ziyade değişik türde, (( bknz: Nostaljik Apartman )) olabilir. Bu Amerikada oldukça yaygın ve güzel roller katar.

8) Eğer böyle bir şey yapılırsa oradan her gün kan çıkar. Her saat başı DM, sürekli vahşet!

9) Bunu destekliyorum, paraları IC olarak sistem sayesinde zulalarlar ise realistik bakımdan bakıldığı zaman polis baskınında vesayre silah, madde, para, altın, elmas vb. her şey polis kaydı altına alınıyor.

10) Eklemek istediğim bir şey yok.

11) Mantıklı bunu destekliyorum.

12) Olabilir.

13) Destekliyorum.

14) LQ, Lowpoly araçlarla değiştirilirse olabilir ben şahsen alt-orta segment araçları seven ve satın alan biriyim bence daha güzel olur.

15) Destekledim.

16) Sunucunun mantığı insanlar istediğini yapar, sunucunun oyuncularıda bu tarz rollere açık. Yapacak bir şey yok.

17) Eğer böyle bir şey getirilirse sunucunun şaftı kayar.

18-19) AK-47, Cuntgun gibi bu iki silahın fiyatı arttırılmalı. Ayrıca şarjör fiyatları değiştirilmeli.

21) İllegaller böyle AK-47, yanii taarruz/saldırı tüfeğini kolay bulduğu sürece bizim hafif silahlar ile karşılık vermemiz mantık dışı. Ama eğer buna çözüm getirilirse elbette Metro'ya M4 verilmeli, polisler MP-5 kullanmalı.

22) İleride gerçekçilik açısından getirilebilir.

23) Olabilir.

24) Destekliyorum.

26) Maaş zaten 250$ fakat ekonomik duruma göre belirli zamanlarda zam ya da azaltma uygulanabilir.

Eklemelerine göre AR-GE'yi kısa bir süre içerisinde düzenleyeceğim. Teşekkürler.

çok fazla yazmışsın okumaya üşendim ama bu kadar yazdığına göre iyidir
destek

Pekala, teşekkür ederim yinede :d

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Janne Niemi Lv.23
« Yanıtla #43 : 09 Nisan 2020, 00:03:41 »
Konudaki bazı maddeler silindi, geri kalanlar için hala ARGE devam ediyor. Görüşlerinizi bildirirseniz iyi olur.

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Janne Niemi Lv.23
güncel

Çevrimdışı BOLIVAR

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Destekliyorum mantıklı.

Çevrimdışı Vitesse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leroy Allen Lv.33
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Mart 2025, 00:56
Toplam oynama: 188 gün, 5 saat
Birlik: *VCC
Köken: İspanyol
Son giriş: 14 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Birlik: *VCC
Son giriş: 22 Ocak 2025, 23:08
Toplam oynama: 4 gün, 9 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 23:53
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
Joel Laguna Lv.33
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 04:45
Toplam oynama: 14 gün, 9 saat
hiçbir şekilde desteklemiyorum

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
knk üşenmedinmi

Çevrimdışı Kawayasakı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 01:43
Toplam oynama: 157 gün, 22 saat
1) Saçma bu kadar zor gerçekte dahi olmuyorum. Desteklemiyorum.

2) İyi böyle arabalara fazla takılmasak mı?. Desteklemiyorum.

3) Böyle daha iyi zaten taşımacılık, tırcılık yapan kişiler sınırlı. Bu da getirilirse kimse yapmaz kalkması bile söz konusu olur.

4) Destekliyorum

5) Benzin fiyatları uygun, böyle kalması daha iyi olacaktır Türkiye'de yaşamıyoruz IC belirlenen bir olay hemde bu. Ancak araçların fazla yakma konusunda destekliyorum.

6) Zaten diğer araçlara nispeten az, şuan uygun bence desteklemiyorum.

7)  Sunucuda yeterince fazla map, vs. bulunuyor ve oyun kasıyor daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.

8) Çeteye onaylı hood olarak verilse bile çoğu insan orada takılmaya devam eder. Hood Onayı alan çete insanları kovsa bile kurtulamaz.

9) İyi şuan bence. Kurcalamaya gerek yok.

10) Birliklere sistemsel olarak; Mafya için 10 kişi çok az bir miktar, bence miktar sınırlaması gelmemeli istediği kadar oyuncu almalı bana göre. Sonuçta kendi rol ortamını oluşturuyor kalabalık olmak isterse kalabalık olur.

11) Olabilir.

12) Destekliyorum.

13) Ajanslar keyiflerinden haber yapmıyor. İsteseler yaparlar. Çoğu insan her gün haber yapmak için uğraşmak istemiyor.

14) MTA'dan bir farkı kalmaz desteklemiyorum.

15) Desteklemiyorum.

16) Çeteciler hep külüstür araba kullanacak, mafyalar hep iyi araba kullanacak diye bir şey yok desteklemiyorum saçma.

17) Desteklemiyorum, iyi böyle.

18) Desteklemiyorum.

19) Desteklemiyorum, milletin koşarken taraması çok ta normal değil, freeroom'a döner ortalık.

20) Desteklemiyorum.

21) Desteklemiyorum, DM'ciler daha fazla artacak. Polisler bu halde bile DM'cileri bastıramıyorken sadece Shotgun ile idare eden polisleri hayal etmek istemiyorum.

22) Ruhsat sistemi gelmeyecek bir çok ar-ge açıldı.

23) İyi böyle.

24) Destekliyorum

25) Desteklemiyorum, izin alınması gereken roller illa ki olmalı. Serverde çoğu kişi türk rolü yapar yoksa. Gardaş biz adanalıyız, bize bulaşılmaz ha.

26) Zaten polis olan kişi para için polis olmuyordur, saçma açıkçası.

[/tt][/color]

Çevrimdışı ReoanLivee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2021, 02:18
Toplam oynama: 42 gün, 17 saat
Bazı yerleru mantıksız, bazı yerleri mantikli.