Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LS-PD Normalleştirilmelidir!

Başlatan Meganluv, 09 Aralık 2019, 22:37:27
Okunma sayısı 1526 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Meganluv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Aralık 2023, 18:57
Toplam oynama: 101 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
LS-PD Normalleştirilmelidir!
« : 09 Aralık 2019, 22:37:27 »
Karakter Adınız: Meganluv_Jengahuff
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Bu argeyi 2 senelik hesabımla hiç bir IC ve OOC ceza almadan ve polislerle hiç bir şekilde rolde sıkıntı yaşamadan yazıyorum.

Diğer sunuculardan farklı olarak burada yaratılan algı; "OOC düzeni adminler, IC düzeni LSPD düzenler." LS-PD'i hiç bir admin yönetmese bile şu an içinde bulunan adminler, yetkililer düzene sokabilir. Bunun böyle olmaması gerekiyor, sıradan bir oyuncu da captain rolünde LS-PD'i yönetebilmelidir, hiç bir admin desteği almadan. AR-GE'de öncelik olarak 2017'den itibaren her zaman LS-PD tutuldu, birlik tanıtım moderasyonu için bile sıradan bir düzen ve yönetim sağlanmadı. Sunucuda DM olmasını istemiyorsanız illegaldeki dönen olayları DM'e tetiklemek yerine rollere teşvik etmelisiniz.

Örnek: Sunucuda bir kelepçe kırma sistemi var fakat kelepçeliyken oyuncular hareket edemiyor, arkadaşını çağırsa çağıramıyor (mix oluyor). Peki oyuncu kelepçesini hareket edemiyorken ve arkadaşını çağıramıyorken nasıl kelepçe kırma sistemini kullanabilir ki?

LS-PD zaten her zaman yenilmez güçtedir. Hiç bir şekilde bir illegal birlik zaten PD'e düşman olamayacak, neden bu kadar el üstünde tutulup öncelikler veriliyor?

Bu konuya verebilecek en iyi yanıtın (LS-PD tarafından) @Hydraizm (eski yönetim) , @KOGSenior (şuan ki yönetim) , @bozy @Hera taraflarından verileceğini düşünüyorum. Zaten LS-PD mensubu arkadaşlar yıkıcı yorum atacaktır.

Peki ne yapılmalı, çözüm nedir?
  • Bundan sonrası için illegalizm ağırlıklı ar-ge'lere öncelik verilmeli.
  • LS-PD'i sistemsel ve yetkisel olarak üstün değil, sayı ve düzen olarak üstün tutulmalı.
  • Birlik tanıtımları usulüne uygun tertip edilmeli, moderasyon güçlendirilmeli.
  • LS-PD yönetimi de 2018'de bize şans tanındığı gibi sıradan bir oyuncunun eline bırakılabilir.
  • Yeni şeyler eklenebilir bu listeye, yorumlarda belirtebilirsiniz.

Buranın altına sizden gelen önerileri bırakacağım.
PD'in yapabildiği her şeyi normal oyuncularda yapabilmeli, Gate kırma, kapı kirma, garaj kırma tarzında. Sistemsel üstünlükleri olmamalı silah falan alma dışında birde kelepçeleme. Sayı olarak ve silah olarak üstün tutulması yeterli zaten.

LSPD cidden güçlendi otobanda sniper ateş eden pd ler görüyoruz artık bizdeki silahlar ak iken boncuk gibi atarken adam sniper ile tek atıyor üstelik bunla oluşmuyor konu illegal rollerimiz kısıtlandı illegal derken icraatten bahsetmiyorum sunucu pd den oluşuyor.

Kelepçe hakkında;

Aslında böyle olması gerekiyor ancak suistimal edilmesi durumundan sanırsam donma gelmiş ancak bu suistimal edilmemesi içinde şöyle bir sistem gelebilir, 'POIII ve üzeri polisler olur da kişi kural ihlali yapar kaçmaya çalışırsa sadece kelepçeli kişide geçerli olarak kişiyi "/dondur" komutu gelsin' böylece suistimal edilmesi durumunda önlemi hızlı bir şekilde alınır ha birde operasyon olur baya etraf kalabalıktır 5 6 kişi suçlu vardır orada bu komut kullanılır çünkü her suçluyu o anlık olayda takip etmen zor, oyun sonuçta dikkat edemeyebilirsin gerçekte olsa hemen yakalarsın ama oyunda zor o yüzden bana göre böyle daha mantıklı.
Yasama yürütme ve diğer hukuki üstünlükleri sistem geliştirmesi ile karşılaştıranlara selam olsun
Günümüz amerikasında yaşadığımızı düşünürsek kelepçeliyken araca binemememiz gayet normal helikopter ile hareket halinde iken sniper atışı yapabilmek gayet normal biz kasaya binince surfingden atıldığımız halde pd nin özel scriptlerinin olması normal
Kelepçeliyken 4 kapılı veya kasalı bir araca binemememiz gayet normal

sistemsel değil sayısal olarak üstün tutulması lafı çok hoşuma gitti gerçekten sadece il-legallerinde bundan şikayetci olduğunu düşünmüyorum legal tanıdığım insanlarda var polislerden nefret ediliyor yani çatışmak felen bunlarla konuşmak saçmalık sniperla tek atılıyor cuntgun kullanılsın rol imkanı tanınmıyor dediğimde komik eleştiriler aldım 130 kişiyken bi 50-40 kişilik pd alımı daha yapıyorsunuz önceki aldıklarınızda m4 ler dolu zaten yeni gelenler pdliği öğrenecek felen iyi hoş çok kişi olun karışmıyorum ama Los Angeles'Dayız LAPD krdşm yorumu atan Koala06 yı görmektende bıktım abicim tamam LAPD siniz güçlüsünüzde icc tanrıymış gibi konuşmayı bırak bi ara Patriot un üstüne çıkmış sniple sıkanlarda vardıda onlara birşey demiyorduk neyse ben çok bosh konuşan bir insanımdır destekliyorum AR-GE nin tüm konularını sayısal üstün olan bir lspd istiyoruz sistemsel değil

Çevrimdışı son arzum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Ocak 2024, 22:46
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Azim Quaruni Lv.25
Son giriş: 03 Temmuz 2021, 02:46
Toplam oynama: 183 gün, 18 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 04:39
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: LS-PD Normalleştirilmelidir!
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2019, 23:04:10 »
Destek! Destek! Destek!

Çevrimdışı superim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 12:23
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 12:22
Toplam oynama: 47 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 09 Aralık 2019, 23:34:18 »

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2019, 23:40:18 »
Los Angeles'de yaşadığımızı var sayarsak LAPD demek doğrudan devlet demektir. Yasama - Yürütme - Yargı organları tüm hukuk devletlerinde her şeyden ve herkesden üstündür. Yetersiz buluyorum, LSPD daha da güçlendirilmelidir.

Çevrimdışı superim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 12:23
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 12:22
Toplam oynama: 47 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2019, 23:45:41 »
LSPD güçlendikçe illegal rol yapan oyuncular gitgide kısıtlanıyor, birazda önümüzü açın bence.
Yeterince güçlüsünüz zaten.

Çevrimdışı EndlesS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 13:23
Toplam oynama: 3 gün, 5 saat
Köken: Alman
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 13:22
Toplam oynama: 112 gün, 17 saat
« Yanıtla #5 : 09 Aralık 2019, 23:48:50 »
Sonuna kadar destek!!!

Çevrimdışı zeu$

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 06 Aralık 2023, 00:50
Toplam oynama: 157 gün, 18 saat
Son giriş: 04 Kasım 2022, 16:13
Toplam oynama: 17 gün, 14 saat
Birlik: ** 117
« Yanıtla #6 : 09 Aralık 2019, 23:50:23 »
Kesinlikle.Destek!!!!

Çevrimdışı Meganluv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Aralık 2023, 18:57
Toplam oynama: 101 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 09 Aralık 2019, 23:51:51 »
Los Angeles'de yaşadığımızı var sayarsak LAPD demek doğrudan devlet demektir. Yasama - Yürütme - Yargı organları tüm hukuk devletlerinde her şeyden ve herkesden üstündür. Yetersiz buluyorum, LSPD daha da güçlendirilmelidir.

Tam aksine. Los Angelas PD'den ibaret değildir. Dedektifi var, FBİ'i var, CİA var, SWAT var.

Amerika 'yı realite olarak elde tutup varsayımlarımızı ona göre yapacaksak eğer california'daki zenci çetelerin arasına giremeyen polisler de var.

Ayrıca Los Angeles'de yaşadığımızı varsaymıyoruz. (LS: Los Santos) Los Angeles California'da bulunan bir şehir, bizim rol yaptığımız şehir ise Sandreas'da yer almakta.

Not:

LS-PD tarafından gelen tüm eleştirilere değil, sadece yapıcı olan eleştirilere ve sadece konuyu baltalamak amacında bulunmayan kişilere cevap verebilirim.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #8 : 10 Aralık 2019, 00:28:09 »
PD'in yapabildiği her şeyi normal oyuncularda yapabilmeli, Gate kırma, kapı kirma, garaj kırma tarzında. Sistemsel üstünlükleri olmamalı silah falan alma dışında birde kelepçeleme. Sayı olarak ve silah olarak üstün tutulması yeterli zaten.

Çevrimdışı Clever_Role

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Şubat 2020, 21:20