Videonun tamamını izledim, gayet hoş, güzel duruyor. Ancak adamlar IC hapiste bayanlara erkek skini geliyor diye ar-ge açıp bayan skin gelsin önerisinde bulunuyor ve bunla ilgilenmeyen yönetim bunu yapacağını zannetmiyorum. Yine de destek.
Sistem hakkında olur da dikkate alınırsa tavsiyem hapis sürelerinin biraz uzatılması tarafındayım çünkü burada yapılan rollerden kimsenin sıkılacağını sanmıyorum.
Sistem AREA51'de ki askeriye alanına kurulmalı.
Buraya ağır suçta yatanlar gitmeli kalkıpta "Memura hakaret veya dur ihtarına uymayan" oyuncular değil bunlar LSPD içerisinde bulunan hapise girerlerse daha mantıklı olur.
Hapishaneden kaçma sistemi olması gerekiyor ve bunun önlemi için sadece gardiyan rolleri değil, askeri birliğin aktif olması lazım gardiyanlar hapishane içi ve avlu gibi yerlerde bulunurken askeri birlik kullerde sniper ile gözetleyebilmeli ve kaçma ihtimali sebebiyle AREA51 etrafı vs.. vs.. yerleri devriye atılabilir, çok acil durumlarda LSPD askeriye birlikten yardım alabilir. Suçlu şehir dışına kaçtığında mesela güzel olur.
Ayrıca olur da hapishaneden kaçarsa "suçları silinmeyecek" aksine yakalandığı yerde yattığı sürenin fazlasını yatacak ancak Avukat sistemi de getirilirse suçları silmek için avukattan destek alabilir, suçlarını temizleyebilir ve kendisini aklayabilir(burası belki gerçeğin dışına çıkıyor olabilir ancak Medium-RP oynuyoruz çok takılmayın.) aklıma gelenler bu kadar.