Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polislerin tekere sıkıyoruz diye arabaya hasar verip durdurması

Başlatan T A N I K, 08 Aralık 2019, 17:15:46
Okunma sayısı 572 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı T A N I K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamie West Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Mart 2024, 23:55
Toplam oynama: 140 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Karakter Adınız: Will_Partler
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Polisler silahlı tehdit oluşturmayan araçlara bile tekerine sıkıyoruz bahanesi ile arabaya hasar verip durduruyor. Zaten 10 birim kovalıyorsunuz üzerine bir de araca ateş açmaya gerek yok. 10 araba bir arabayı yakalayamıyorsanız bırakın da kaçalım.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.:
Spoiler:
[/color][/font]

Çevrimdışı son arzum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2024, 22:46
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Azim Quaruni Lv.25
Son giriş: 03 Temmuz 2021, 02:46
Toplam oynama: 183 gün, 18 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 04:39
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: Polislerin tekere sıkıyoruz diye arabaya hasar verip durdurması
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2019, 17:19:59 »
bu sistem önerisi değil

Çevrimdışı Amazon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ocak 2020, 19:55
Toplam oynama: 14 gün, 22 saat
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2019, 17:49:42 »
Hemen size durumu tüm yönleriyle açıklayayım. Polisler olarak kovalamacalarda her zaman önceliğimiz şüpheliyi en az hasarla durdurmaktır. Kovalamaca başlasa bile tekrar tekrar dur ihtarı veriyoruz. İlk müdahele tekniğimiz PIT manevrası oluyor. Fakat genellikle kovaladığımız araçlar, Police Interceptorlardan daha hızlı oluyor. Bu gibi durumlarda sahaya hız birimi talep ederiz. Hız birimi yok ise şüphelinin kaza yapıp tamirhaneye girmesini bekleriz, veya benzininin bitmesini bekleriz. Şayet benzini biter veya tamirhaneye girer ise "box" dediğimiz pozisyona, yani aracı "kutuya alma" işlemini uygularız. Bunlardan hiç biri gerçekleşmez, istediğimiz durum oluşmaz ise ve kovaladığımız aracı artık yakalamak için denemediğimiz yöntem kalmamış ise, ayrıca şehir dışında ve boş bir alandaysak aracın tekerleklerine "MP-5" model silah ile ateş açarız.

Çevrimdışı T A N I K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamie West Lv.23
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2019, 18:07:20 »
Hemen size durumu tüm yönleriyle açıklayayım. Polisler olarak kovalamacalarda her zaman önceliğimiz şüpheliyi en az hasarla durdurmaktır. Kovalamaca başlasa bile tekrar tekrar dur ihtarı veriyoruz. İlk müdahele tekniğimiz PIT manevrası oluyor. Fakat genellikle kovaladığımız araçlar, Police Interceptorlardan daha hızlı oluyor. Bu gibi durumlarda sahaya hız birimi talep ederiz. Hız birimi yok ise şüphelinin kaza yapıp tamirhaneye girmesini bekleriz, veya benzininin bitmesini bekleriz. Şayet benzini biter veya tamirhaneye girer ise "box" dediğimiz pozisyona, yani aracı "kutuya alma" işlemini uygularız. Bunlardan hiç biri gerçekleşmez, istediğimiz durum oluşmaz ise ve kovaladığımız aracı artık yakalamak için denemediğimiz yöntem kalmamış ise, ayrıca şehir dışında ve boş bir alandaysak aracın tekerleklerine "MP-5" model silah ile ateş açarız.

Sultan ile kaçıyorum (160 basıyor sizin araçlarınız 166 diye biliyorum.) üzerine hız birimi geliyor. Tekerleklere sıkıyoruz demek sizin için bir bahane arabaya sıkıyorsunuz araba hasar alınca duracak mantığı ile saçma o kadar araba hız birimi helikopter yakalayamıyorsanız bırakın da kaçsın zaten aranma ekleyeceksiniz.

Çevrimdışı Amazon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2019, 18:10:27 »
Kasıtlı olarak aracınıza ateş açıyorsa memur şikayetlerinin IC olan bölümü var, aracınıza ateş açan memurlara şikayet oluşturabilirsiniz. Zaten diğer konuyu açıkladım.

Çevrimdışı T A N I K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamie West Lv.23
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2019, 18:12:53 »
Kasıtlı olarak aracınıza ateş açıyorsa memur şikayetlerinin IC olan bölümü var, aracınıza ateş açan memurlara şikayet oluşturabilirsiniz. Zaten diğer konuyu açıkladım.

Polis kuralının değişmesi gerektiğini düşündüğüm için argeyi açtım.Bir kişi bana ateş etti diye değil. Videolardan duyuyorum üst rütbeli tekere ateş izni veriyor. Ama arabanın tekeri patlamadan araç hasardan duruyor zaten.

Çevrimdışı Amazon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2019, 18:24:21 »
Bu kuralın değişeceğine ihtimal vermiyorum. Sahada her zaman hız birimi olmuyor, helikopter olmuyor. Bizim son çaremiz tekerlere ateştir. Bu kalkarsa ve hızlı bir araç kovalıyorsak, hız birimi veya helikopterin sahada bulunmadığı vakitlerde kovalamaca bitmez. Memurlarında hata yaptığını düşünüyorsanız şikayet açmaktan çekinmeyin. Zararınızı karşılamaları için talepte bulunabilirsiniz.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #7 : 08 Aralık 2019, 19:31:13 »
Bu kuralın değişeceğine ihtimal vermiyorum. Sahada her zaman hız birimi olmuyor, helikopter olmuyor. Bizim son çaremiz tekerlere ateştir. Bu kalkarsa ve hızlı bir araç kovalıyorsak, hız birimi veya helikopterin sahada bulunmadığı vakitlerde kovalamaca bitmez. Memurlarında hata yaptığını düşünüyorsanız şikayet açmaktan çekinmeyin. Zararınızı karşılamaları için talepte bulunabilirsiniz.
şikayet açınız diyosunda 5-6 araç olduğunuzda hanginiz sıktığını nerden bilcez araç hasar logu yok ki

Çevrimdışı SprateL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Emma Fischer Lv.28
Son giriş: 09 Aralık 2022, 20:42
Toplam oynama: 221 gün, 6 saat
« Yanıtla #8 : 08 Aralık 2019, 23:28:18 »
Bu tekerlere sıkma mevzusu sadece memurun canına kast edildiyse oluyor genelde ve şehir dışında ateş açılıyor sadece. Çavuş veya Teğmen emir veriyor tekerlere sıkma izniniz var diye tamam bunda bir şey yok ama o birim araçlarındaki kişilerin direk m4'ün 50 mermisini aracınıza boşaltmasını bende sevmiyorum. Fakat bunu da video'ya düzgün bir şekilde alırsanız zaten şikayet hakkınız doğar burdan da kurtulabilirsiniz. Bir konudan haklısınız bir şey diyemem tekerler yerine direk 50 mermiyi aracınıza boşaltma çok oluyor.

Çevrimdışı Cruisade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Ocak 2022, 19:44
Toplam oynama: 197 gün, 7 saat
« Yanıtla #9 : 09 Aralık 2019, 16:42:10 »
Şehir içinde siz ateş açmadığınız taktirde kovalamaca da size ateş açan bir PD üyesi gördünüz mü , ben görmedim. Şehir dışına kaçıyorsanız iz kaybettirmek, kurtulmak amacıyla kaçıyorsunuzdur ve burada asıl rolü siz bölüyorsunuz. Ben 1 saat şehir içinde araba kovaladığımı biliyorum, hiç bir ateş açmadan , hiç bir pit manevrası uygulamadan öylece kaç-kovala geçti aramızda ve biz bundan zevk aldık. Siz şehir dışına kaçıp rolü tek taraflı bitirmeye çalışıyorsanız karşı tarafta tekerleklere olmak suretiyle ateş açabilir. Araca ateş açıyorsa bunun hakkında şikayet açın.