Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

lsrp+

Başlatan LORDXUNEITY, 08 Aralık 2019, 15:13:16
Okunma sayısı 813 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: lsrp+
« Yanıtla #10 : 08 Aralık 2019, 16:54:24 »
göz var izan var kardeşim lsrp+ ne ya
merak ettiğim o değil, göz zevki kişiden kişiye değişir. lsrp edit yapana niye çöp muamelesi çekiliyor o da bir çeşit edit programı değil mi? adam üşeniyordur lsrp ile editler, photoshopta 20 dakikaya yapacağını lsrpde 1 dakikaya yapıştırıp geçer. yaz tatilinde 1-2 saatimi photoshopta ss editlemeye ayırıyordum, photoshopta ss editleyeceğim diye saatlerce rol yapmayan adamları da tanıyorum. lsrp atan adamın rolüne bile bakmadan "lsrp çöp" deyip geçmek sizce ne kadar mantıklı?
ve bu muamele sadece rinadaki oyunculara yapılıyor
Birinin neyi kullandığı, nasıl editlediği sikimde değil. Evet, lsrp ile editliyorsan benim gözümde lowsundur, standartları hak etmiyorsundur. Lsrp ile editleyebilirsin. Photoshop ile editlemek zaman gerektiriyor, zaman harcarsan değer kazanırsın.
işte bu düşünce yapısı niye? her şey zamanla mı ilgili? ben sıçarken de zaman harcıyorum affedersiniz. bundan 1 yıl önce rinaya gelene kadar ben de lsrp ile editliyordum. üstelik lsrp+ ile geçirdiğim 3-4 yılı da hard rp kisvesi altında geçinen sunucularda geçirdim. hiçbir zaman da lsrp kullandığım için yargılanmamıştım buraya gelene kadar. buraya geldiğimde birden herkes üstüme üşüştü "lsrp lsrp lsrp" diye, sırf bu düşünce yapısı yüzünden gittim önce paint.net sonra da cs6 öğrendim. zaman harcamak konusunda üstüme yok keza paint.net ile edit yapabilmeyi öğrendiğimde birliğimde ne kadar kişi varsa hepsinin ssini ben editliyordum teker teker discorddan ekran açarak öğreterek yapıyordum. ben zaman harcayamıyorum belki, sırf ertesi gün sözlüm olduğu için zamana ihtiyacım olduğu için lsrp edit attığım da oldu yeri geldi photoshopu çalıştıramadığım bozulduğu için de lsrp edit attığım da oldu. ama bir kişinin lsrp editine bakarak tüm birliğin bu low çukuruna gömülmesi ne kadar mantıklı?
Tabii ki kullanabilirsin, bu kimi ilgilendirir?
ilgilendiren birileri var işte, bir gün lsrp kullandık diye tamamen low rp damgasına vurulduk az önce

Çevrimdışı Sytréx.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 21:35
Toplam oynama: 352 gün, 20 saat
« Yanıtla #11 : 08 Aralık 2019, 17:10:35 »
ikiside iyi

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 08 Aralık 2019, 17:39:27 »
lsrp görüntüsünün kalitesi cs6 ya göre fazlasıyla kötü ve low gibi duruyor, cs6 daha güzel görüntü çıkarttığını düşünüyorum.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 08 Aralık 2019, 18:30:45 »
lsrp görüntüsünün kalitesi cs6 ya göre fazlasıyla kötü ve low gibi duruyor, cs6 daha güzel görüntü çıkarttığını düşünüyorum.
Evet, bunun farkındayım belirttim de zaten. Orijinal font olmadığından böyle gözüküyor. İşin ilginç tarafı LSRP kullanan kişilere low damgası vurulması. CS6 kullanınca high olunmuyor ki LSRP kullanınca low olunsun.

Çevrimdışı neo1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Haziran 2023, 22:13
Toplam oynama: 123 gün, 13 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 16 Nisan 2023, 00:23
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 02 Haziran 2023, 00:41
Son giriş: 15 Nisan 2023, 01:04
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 09 Aralık 2019, 21:06:15 »
Belki photoshop yeteneğim veya ilgim yok ama rolümü paylaşmak istiyorum. Güzel bir program kötüleyen arkadaşlar yeteneğiniz var tamam da olmayan adamı da düşünmek gerek önemli olan o görsel değil oradaki rol bence. Saygı duyulması lazım.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 09 Aralık 2019, 21:19:08 »
Belki photoshop yeteneğim veya ilgim yok ama rolümü paylaşmak istiyorum. Güzel bir program kötüleyen arkadaşlar yeteneğiniz var tamam da olmayan adamı da düşünmek gerek önemli olan o görsel değil oradaki rol bence. Saygı duyulması lazım.
Shop yeteneği olmasına gerek yok, zaten son zamanda açılan bir rehberde gördüğüme göre tek bir tuş ile photoshop editi yapılabiliyor. İlginç olan kısım LSRP editleyene "low" muamelesi çekilmesi. İkisi de aynı amaç için kullanılmıyor mu? Role bakmak varken neden "LSRP, çöp" diyip geçilir? Anlamıyorum, zaman harcamayı falan geçtim en basitinden adam tost makinesiyle oynuyordur, bilgisayarı Photoshop kaldırmıyordur. SAMP'tayız ve kendi kardeşim dahil bilgisayarı PS açmayan çok kişi tanıyorum.

Çevrimdışı neo1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Haziran 2023, 22:13
Toplam oynama: 123 gün, 13 saat
Son giriş: 16 Nisan 2023, 00:23
Son giriş: 02 Haziran 2023, 00:41
Son giriş: 15 Nisan 2023, 01:04
« Yanıtla #16 : 09 Aralık 2019, 21:43:34 »
Shop yeteneği olmasına gerek yok, zaten son zamanda açılan bir rehberde gördüğüme göre tek bir tuş ile photoshop editi yapılabiliyor. İlginç olan kısım LSRP editleyene "low" muamelesi çekilmesi. İkisi de aynı amaç için kullanılmıyor mu? Role bakmak varken neden "LSRP, çöp" diyip geçilir? Anlamıyorum, zaman harcamayı falan geçtim en basitinden adam tost makinesiyle oynuyordur, bilgisayarı Photoshop kaldırmıyordur. SAMP'tayız ve kendi kardeşim dahil bilgisayarı PS açmayan çok kişi tanıyorum.
Bak ne güzel pozitif düşünüyorsun hem Beşiktaşlısın adamsın sen.

Çevrimdışı nappyhine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Mart 2019, 21:51
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
« Yanıtla #17 : 09 Aralık 2019, 22:19:20 »
LSRP+ programının sevilmeme nedeni onu kullanan birliklerin sıçması olabilir mi?

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 09 Aralık 2019, 22:27:39 »
LSRP+ programının sevilmeme nedeni onu kullanan birliklerin sıçması olabilir mi?
olabilir tabii ki dediğim gibi sadece burada rastladığım bir şey, yine de genelleme yapılması kötü bir şey. lsrp ile yapılan ve tanıtımın aktif tutulması için atılan ne biliyim manzara izleme rolüdür viski içme rolüdür birliği uzak yakın alakadar etmeyen rollerde ben de rahatsız oluyorum ama burada lsrp+'ın bir suçu yok ve genelleme yapılmamalı bence

Çevrimdışı MeeRach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 25 Haziran 2023, 20:53
Toplam oynama: 74 gün, 16 saat
Son giriş: 21 Haziran 2023, 05:12
« Yanıtla #19 : 09 Aralık 2019, 22:43:46 »
Amaç rolünü editlemek değil mi? Araca bakacaklarına role baksalar sorun kalmaz.