Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

lsrp+

Başlatan LORDXUNEITY, 08 Aralık 2019, 15:13:16
Okunma sayısı 811 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
lsrp+
« : 08 Aralık 2019, 15:13:16 »
sizce lsrp+ neden bu kadar kötüleniyor? photoshop ile edit yapan ultra high roleplayer mı oluyor?
lsrp+ hakkında gördüğüm eleştiriler genellikle chatlogun değiştirilebilmesi ve fontun orijinal olmamasından kaynaklı. lakin ben fontun o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, ayrıca photoshop ile de biraz zahmetli olsa da kolayca chatlog değiştiriliyor. sizin düşünceleriniz neler?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ji Hun Lv.34
Köken: Koreli
Son giriş: 26 Kasım 2024, 14:59
Toplam oynama: 313 gün, 1 saat
Freya Pearce Lv.34
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 08 Mart 2024, 21:40
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Nisan 2024, 00:06
Toplam oynama: 6 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Ynt: lsrp+
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2019, 15:31:57 »
boş yapıyorlar

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2019, 15:38:21 »
boş yapıyorlar
Rinadan çok daha üst kalite sunucularda da rol yaptım ve hiçbir şekilde LSRP editlere laf edilmiyordu. Sadece Rina'da LSRP'ye bu kadar çok yüklenildiğini gördüm.
Ben de CS6 ile çok güzel editler yapabildiğimi düşünüyorum.
en sevdiğim editlerimdendir
ama hiçbir zaman çıkıp da LSRP editleyene "çöp" damgası vurmadım. Çünkü ben de edite LSRP ile başladım. Ayrıca hangi programla edit yapıldığının eleştirilmesini çok saçma buluyorum. Herkesin göz zevki kendine, kime ne kolay geliyorsa onu kullanır. Niye LSRP edit yapan birisinin rolünü bile incelemeden "çöp" damgası vurup geçersin ki?

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2019, 15:44:13 »
anlamış değilim ikiside aynı şeye yarıyor
illa lsrp+ editleyenlere laf atıyorlar

umrumdada değil hep lsrp ile yaptım

Çevrimdışı nappyhine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Mart 2019, 21:51
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2019, 16:03:40 »
göz var izan var kardeşim lsrp+ ne ya

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2019, 16:07:41 »
merak ettiğim o değil, göz zevki kişiden kişiye değişir. lsrp edit yapana niye çöp muamelesi çekiliyor o da bir çeşit edit programı değil mi? adam üşeniyordur lsrp ile editler, photoshopta 20 dakikaya yapacağını lsrpde 1 dakikaya yapıştırıp geçer. yaz tatilinde 1-2 saatimi photoshopta ss editlemeye ayırıyordum, photoshopta ss editleyeceğim diye saatlerce rol yapmayan adamları da tanıyorum. lsrp atan adamın rolüne bile bakmadan "lsrp çöp" deyip geçmek sizce ne kadar mantıklı?
ve bu muamele sadece rinadaki oyunculara yapılıyor

Çevrimdışı nappyhine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2019, 16:11:10 »
merak ettiğim o değil, göz zevki kişiden kişiye değişir. lsrp edit yapana niye çöp muamelesi çekiliyor o da bir çeşit edit programı değil mi? adam üşeniyordur lsrp ile editler, photoshopta 20 dakikaya yapacağını lsrpde 1 dakikaya yapıştırıp geçer. yaz tatilinde 1-2 saatimi photoshopta ss editlemeye ayırıyordum, photoshopta ss editleyeceğim diye saatlerce rol yapmayan adamları da tanıyorum. lsrp atan adamın rolüne bile bakmadan "lsrp çöp" deyip geçmek sizce ne kadar mantıklı?
Birinin neyi kullandığı, nasıl editlediği sikimde değil. Evet, lsrp ile editliyorsan benim gözümde lowsundur, standartları hak etmiyorsundur. Lsrp ile editleyebilirsin. Photoshop ile editlemek zaman gerektiriyor, zaman harcarsan değer kazanırsın.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 08 Aralık 2019, 16:17:30 »
Birinin neyi kullandığı, nasıl editlediği sikimde değil. Evet, lsrp ile editliyorsan benim gözümde lowsundur, standartları hak etmiyorsundur. Lsrp ile editleyebilirsin. Photoshop ile editlemek zaman gerektiriyor, zaman harcarsan değer kazanırsın.
işte bu düşünce yapısı niye? her şey zamanla mı ilgili? ben sıçarken de zaman harcıyorum affedersiniz. bundan 1 yıl önce rinaya gelene kadar ben de lsrp ile editliyordum. üstelik lsrp+ ile geçirdiğim 3-4 yılı da hard rp kisvesi altında geçinen sunucularda geçirdim. hiçbir zaman da lsrp kullandığım için yargılanmamıştım buraya gelene kadar. buraya geldiğimde birden herkes üstüme üşüştü "lsrp lsrp lsrp" diye, sırf bu düşünce yapısı yüzünden gittim önce paint.net sonra da cs6 öğrendim. zaman harcamak konusunda üstüme yok keza paint.net ile edit yapabilmeyi öğrendiğimde birliğimde ne kadar kişi varsa hepsinin ssini ben editliyordum teker teker discorddan ekran açarak öğreterek yapıyordum. ben zaman harcayamıyorum belki, sırf ertesi gün sözlüm olduğu için zamana ihtiyacım olduğu için lsrp edit attığım da oldu yeri geldi photoshopu çalıştıramadığım bozulduğu için de lsrp edit attığım da oldu. ama bir kişinin lsrp editine bakarak tüm birliğin bu low çukuruna gömülmesi ne kadar mantıklı?

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #8 : 08 Aralık 2019, 16:27:46 »
knk biri kömür biri odun (yakıt)

lsrp kolay ama kalitesi biraz daha düşük
ps zor ama kaletesi yüksek

ikiside işe yarar şeyler bencede kötülenmesi saçma

Çevrimdışı nappyhine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 08 Aralık 2019, 16:45:50 »
işte bu düşünce yapısı niye? her şey zamanla mı ilgili? ben sıçarken de zaman harcıyorum affedersiniz. bundan 1 yıl önce rinaya gelene kadar ben de lsrp ile editliyordum. üstelik lsrp+ ile geçirdiğim 3-4 yılı da hard rp kisvesi altında geçinen sunucularda geçirdim. hiçbir zaman da lsrp kullandığım için yargılanmamıştım buraya gelene kadar. buraya geldiğimde birden herkes üstüme üşüştü "lsrp lsrp lsrp" diye, sırf bu düşünce yapısı yüzünden gittim önce paint.net sonra da cs6 öğrendim. zaman harcamak konusunda üstüme yok keza paint.net ile edit yapabilmeyi öğrendiğimde birliğimde ne kadar kişi varsa hepsinin ssini ben editliyordum teker teker discorddan ekran açarak öğreterek yapıyordum. ben zaman harcayamıyorum belki, sırf ertesi gün sözlüm olduğu için zamana ihtiyacım olduğu için lsrp edit attığım da oldu yeri geldi photoshopu çalıştıramadığım bozulduğu için de lsrp edit attığım da oldu. ama bir kişinin lsrp editine bakarak tüm birliğin bu low çukuruna gömülmesi ne kadar mantıklı?
Tabii ki kullanabilirsin, bu kimi ilgilendirir?