NEYSE METROPOLİTAKLOJKLAJTIOAJSR ARKADAŞLAR AKŞAMKİ GELENEKSEK ARAÇTAN ZIPLAMA ETKİNLİĞİNİZ DEVAM EDİCEK KISA SÜRELİ HATADAN DOLAYI TÜM HAYRANLARIMIZDAN ÖZÜR DİLERİZ, BAŞTA 114 OLMAK ÜZERE. İYİ GÜNLER AHAHAHA
Bekleriz bitanem.
geçenlerde north rockta 4-1 atıp ak ile sizi aldım diye 2 kişiye robert yasağı vermişsin, duyuyorum ki sen bizim hayranımızsın konuları falan takip ediyosun youtube kanallarına abone ol videoları beğen hayranım benim
Sürücüyü düşürüp araçtan inemeyenleri düşürmek çok zor olmamalı. Duran aracı vurup üçer kişi video çekmişsiniz, ilk başarı falan mı bu? 
hakanoksu ccok fazla sinirlenmişssin sen bilgisayar başından kalk az sosyal ol rule zaten tanimiom yeni cocuklardan gailba bu kadar sevinmeyin
Hayatınızı bilgisayar başında geçirip iki adam vurmakla mutlu olan adamlarsınız, bana sosyallikten hiç bahsetme. Yüzsüzlük yapma. 
Enazından 1.2yaş buyuk olan kişilerden emir alarak hereket etmiyoruz illegal ortamda dayanamayıp pd geçen insanlar hayran gibi konuyu inceliyor.
Roleplay modu bu, IG ve OOG'yi ayrı tutamayacak kadar akılsızsan bu senin hatan. Karşıma çıksan seni tekte elerim, emir alırsın.
Herkes delikanlı olmuş, çok boş ego kasıyosun, elinde m4 sırtında sniper hala bi bok yapabildiğin yok, tanıtım kirletme senin boktan 114 konuna giren çıkan yok, illa bizde sizin konuya gelip vurulduğunuz un sslerinimi atayım?
Araç sürüyorum birtanem, indiğimde tekrar düşünürsün.

hakan egolu göt herifin tekisin ne mal oldugunu herkes biliyor kendinden kücük insanlari falan azarliyorsun yüz bulup milletten o yüzden fazla konsuma yerin dibine batıcan hadi kaybol abisi kudurma cok hahaha
Egolu falan değilim, terimleri doğru şekilde kullanmam beni egolu yapmaz. Kendimden küçük insanları azarlamıyorum, çünkü yanımda öyle birisi yok. On yedi yaşındayım, on iki yaşında olan olgun kişilikli insanlarla sohbet ediyorum, esprileşiyorum ve beraber gülüyorum. Bu olgunluğa ulaşsanız sizle de oldukça iyi şekilde sohbet ederdim. Düt düt.