Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

#anti114

Başlatan DeathmatchPlayer, 08 Aralık 2019, 12:46:45
Okunma sayısı 4252 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Squezzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 26 Nisan 2024, 17:19
Toplam oynama: 434 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Şubat 2023, 23:04
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Son giriş: 27 Nisan 2024, 16:51
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: #anti114
« Yanıtla #80 : 11 Aralık 2019, 20:17:53 »
all eyez on me

Çevrimdışı Shella

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Mayıs 2021, 11:47
Toplam oynama: 139 gün, 10 saat
« Yanıtla #81 : 11 Aralık 2019, 20:19:36 »
NEYSE METROPOLİTAKLOJKLAJTIOAJSR ARKADAŞLAR AKŞAMKİ GELENEKSEK ARAÇTAN ZIPLAMA ETKİNLİĞİNİZ DEVAM EDİCEK KISA SÜRELİ HATADAN DOLAYI TÜM HAYRANLARIMIZDAN ÖZÜR DİLERİZ, BAŞTA 114 OLMAK ÜZERE. İYİ GÜNLER AHAHAHA
Bekleriz bitanem.
geçenlerde north rockta 4-1 atıp ak ile sizi aldım diye 2 kişiye robert yasağı vermişsin, duyuyorum ki sen bizim hayranımızsın konuları falan takip ediyosun youtube kanallarına abone ol videoları beğen hayranım benim
Sürücüyü düşürüp araçtan inemeyenleri düşürmek çok zor olmamalı. Duran aracı vurup üçer kişi video çekmişsiniz, ilk başarı falan mı bu?  8)

hakanoksu ccok fazla sinirlenmişssin sen bilgisayar başından kalk az sosyal ol rule zaten tanimiom yeni cocuklardan gailba bu kadar sevinmeyin
Hayatınızı bilgisayar başında geçirip iki adam vurmakla mutlu olan adamlarsınız, bana sosyallikten hiç bahsetme. Yüzsüzlük yapma.  8)

Enazından 1.2yaş buyuk olan kişilerden emir alarak hereket etmiyoruz illegal ortamda dayanamayıp pd geçen insanlar hayran gibi konuyu inceliyor.

Çevrimdışı Squezzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2024, 17:19
Toplam oynama: 434 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Şubat 2023, 23:04
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Son giriş: 27 Nisan 2024, 16:51
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #82 : 11 Aralık 2019, 20:20:54 »
01:37

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #83 : 11 Aralık 2019, 20:23:42 »
Ek olarak sürücü falan diyosunda orada AK ile sıktım fark ediyorsan? İnip, sıksaydınız. Seni öyle bir vurmuşum ki SS'te bile çıkmamışsın artık nereye gömdüysem bilemiyorum.
Ek olarak al bak bakalım Drive'da olsan kaç yazıcak? Bak yine yerdesin, yine kurtuluyorum. Yine açtığınız hile şikayetleri red. Kendini üstün görme, insanlar eşittir. Bunu da aklına sok, ona buna kıyak geçmekle olmaz. Hadi artık burayı kirletme. Siz nasıl ekran görüntüsü atıyosanız bizde atıyoruz, okay?

Çevrimdışı derbeder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ekim 2019, 01:22
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #84 : 11 Aralık 2019, 20:40:17 »
sonuc egonuzu tatmin ettiniz

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #85 : 11 Aralık 2019, 20:41:30 »
sonuc egonuzu tatmin ettiniz
???? LASKJDAIJDASPJASDJQWOIEJOQWJEOIQWQWEQWEQWE

Çevrimdışı MonnyKilla

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Eylül 2020, 01:10
Toplam oynama: 56 gün, 14 saat
« Yanıtla #86 : 11 Aralık 2019, 20:54:52 »
NEYSE METROPOLİTAKLOJKLAJTIOAJSR ARKADAŞLAR AKŞAMKİ GELENEKSEK ARAÇTAN ZIPLAMA ETKİNLİĞİNİZ DEVAM EDİCEK KISA SÜRELİ HATADAN DOLAYI TÜM HAYRANLARIMIZDAN ÖZÜR DİLERİZ, BAŞTA 114 OLMAK ÜZERE. İYİ GÜNLER AHAHAHA
Bekleriz bitanem.
geçenlerde north rockta 4-1 atıp ak ile sizi aldım diye 2 kişiye robert yasağı vermişsin, duyuyorum ki sen bizim hayranımızsın konuları falan takip ediyosun youtube kanallarına abone ol videoları beğen hayranım benim
Sürücüyü düşürüp araçtan inemeyenleri düşürmek çok zor olmamalı. Duran aracı vurup üçer kişi video çekmişsiniz, ilk başarı falan mı bu?  8)

hakanoksu ccok fazla sinirlenmişssin sen bilgisayar başından kalk az sosyal ol rule zaten tanimiom yeni cocuklardan gailba bu kadar sevinmeyin
Hayatınızı bilgisayar başında geçirip iki adam vurmakla mutlu olan adamlarsınız, bana sosyallikten hiç bahsetme. Yüzsüzlük yapma.  8)

Enazından 1.2yaş buyuk olan kişilerden emir alarak hereket etmiyoruz illegal ortamda dayanamayıp pd geçen insanlar hayran gibi konuyu inceliyor.
Roleplay modu bu, IG ve OOG'yi ayrı tutamayacak kadar akılsızsan bu senin hatan. Karşıma çıksan seni tekte elerim, emir alırsın.

Çevrimdışı Lagon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Kasım 2020, 01:02
Toplam oynama: 133 gün, 1 saat
« Yanıtla #87 : 11 Aralık 2019, 21:03:56 »
hakan egolu göt herifin tekisin ne mal oldugunu herkes biliyor kendinden kücük insanlari falan azarliyorsun yüz bulup milletten o yüzden fazla konsuma yerin dibine batıcan hadi kaybol abisi kudurma cok hahaha

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 10 Aralık 2021, 15:57
Toplam oynama: 196 gün, 18 saat
Birlik: ****ESS
« Yanıtla #88 : 11 Aralık 2019, 21:04:05 »
Bekleriz bitanem.

Roleplay modu bu, IG ve OOG'yi ayrı tutamayacak kadar akılsızsan bu senin hatan. Karşıma çıksan seni tekte elerim, emir alırsın.

Herkes delikanlı olmuş, çok boş ego kasıyosun, elinde m4 sırtında sniper hala bi bok yapabildiğin yok, tanıtım kirletme senin boktan 114 konuna giren çıkan yok, illa bizde sizin konuya gelip vurulduğunuz un sslerinimi atayım?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat